Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek hareket etsin diye tok gelin demiştir muhtemelen. Hiç hareket etmediklerinde rahat inceleyemiyorlar. Ben bu sabah kahvaltı etmeden gittim bebek ayağını bacak arasına koymuş çekmedi bi türlü hareket etmedi göremedik cinsiyeti. Gittim yürüdüm merdiven indim çıktım bi şeyler yedim öyle gittim baktık hareketlendi bu defa da öyle gördük bacak arasını :)
Çok güzel ideal kilo almışsın. Bugün ölçtüler hastanede hiç kilo almamışım ben daha. Doktor önümüzdeki aya kadar bir kilo al dedi ama iştahım hala hiç yok ne zaman alınıyor asıl kilolarBugün 33.haftamız da bitti.. ysrın 34e giriyoruz.. ben 38de olur diye düşünürken doktorum bekleyeceğiz sinyal dedi.. 22 temmuza kadar nasış dayanırım bilmiyorum.. şimdiden nefes alamıyorum.. 10.5 kilo almışım toplamda.. umarım daha fazla almam
Ben de gördüm o fotoğrafları ve çok özendim inşallah bir sorun olmazsa normal doğum yapmak istiyorum. Senin neden açılmadı ilkindehiram2015 canım hicran hanıma gidiyordun sen dün facebookta gördüm hastanenin sayfasınds ssvd yaptırdığı hastaları.. çok güzel yaa inşallah sende yaparsın.. benim öyle bir ihtimalim yok ilkinde açılma sancı vs olmadığından:)
inşlh cnm allah duysun agzından inşlhhh hayırlısını diliyorum.ilki çok tecrübesizlikten işte neyseeee çok sağol ya gece geve mutlu ettin beniiiin Allah çocuklarını sana bağışlasın inşlhhiram2015 canım hicran hanıma gidiyordun sen dün facebookta gördüm hastanenin sayfasınds ssvd yaptırdığı hastaları.. çok güzel yaa inşallah sende yaparsın.. benim öyle bir ihtimalim yok ilkinde açılma sancı vs olmadığından:)
ayrıntılıda cinsiyet söylüyor ya cnmmm tok t çok sıra oöuyor tansiyonun falan düşer allah korusun...ben o gun çok sinir olmuştum yaBebek hareket etsin diye tok gelin demiştir muhtemelen. Hiç hareket etmediklerinde rahat inceleyemiyorlar. Ben bu sabah kahvaltı etmeden gittim bebek ayağını bacak arasına koymuş çekmedi bi türlü hareket etmedi göremedik cinsiyeti. Gittim yürüdüm merdiven indim çıktım bi şeyler yedim öyle gittim baktık hareketlendi bu defa da öyle gördük bacak arasını :)
kızlar gördüğünüz fotoları link atma şansınız varmı acaba sweetwitch01Ben de gördüm o fotoğrafları ve çok özendim inşallah bir sorun olmazsa normal doğum yapmak istiyorum. Senin neden açılmadı ilkinde
Çok güzel ideal kilo almışsın. Bugün ölçtüler hastanede hiç kilo almamışım ben daha. Doktor önümüzdeki aya kadar bir kilo al dedi ama iştahım hala hiç yok ne zaman alınıyor asıl kilolar
Ben de gördüm o fotoğrafları ve çok özendim inşallah bir sorun olmazsa normal doğum yapmak istiyorum. Senin neden açılmadı ilkinde
inşlh cnm allah duysun agzından inşlhhh hayırlısını diliyorum.ilki çok tecrübesizlikten işte neyseeee çok sağol ya gece geve mutlu ettin beniiiin Allah çocuklarını sana bağışlasın inşlh
Günaydınn☺☺
Hicran hanımın facebook unda yok canım ortadoğu hastanesi yayınlıyorBende bulamadim facebookra hicran hanimin ssvd lerini ..nerden gordun canm sweetwitch01
Çok beklettiler diye mi sinir oldun canım.ayrıntılıda cinsiyet söylüyor ya cnmmm tok t çok sıra oöuyor tansiyonun falan düşer allah korusun...ben o gun çok sinir olmuştum ya
aynen ordaki sekteter sabah 9 da burda olun kesin falan dedi ben ögleden sonra varmı demiştim çünkü kızım o saatte uyuyor kv bırakmak zorundaydım uyandırıp meyse hadi bi şekilde gittik 9dan önce ordaydım 10 da ikinci kapıdan geçti bide orda bekliyorsunnn saçmaaa yaniÇok beklettiler diye mi sinir oldun canım.