hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

cnm kaşıma leke kalırrr..

günaydınnn kızlar bugun randevum var bakalım bebişim nasıllmışşşşş???

kızlarrrr kusura bakmayın giremedim siteye yemek kız olunca anca işte gelişmeler ii çok şükür bebişim 394grm 21,5 cm olmuşş hatta 22 cm dedi önce öyle işte bende 3 kg almışım ayın 24 de ayrıntı ultrason a gireceğim bakalımmm hayırlısı

Çok sevindim canım.. Ayrıntılıya nerede gireceksin peki?

bölüm olarak bilemedim ama 100 tl kızımda 35 tl ödemiştik hayat pahalı artık yetişemiyorsun Ama onlar ii olsunda sorun değilll

bölüm olarak bilemedim ama 100 tl kızımda 35 tl ödemiştik hayat pahalı artık yetişemiyorsun Ama onlar ii olsunda sorun değilll

Anaaa ben balcalıda doçente 122 ödedim.. Pahalıymış hakiken.. Radyoloji bölümüyse hele çok çok fazla.. Tabii öyle canım bebişler iyi olsun.. Bende 4 kere girdim malum.. İçim daraldı ayrıntılıdan :)

Kızlar ben giggles bebek bezi sayfasında bunu buldum.. Aramızda ilk kez anne olacaklara yardımcı olur diye düşündüm

cnm en üstte kagıtta radyoloji 1 yazıyor işarerli yerde bölüm tıklı yerde obstetrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…