- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
aynen cnm radyoloji kendi drmz değil cnm radyoloji uzmanı :)Günaydın canım ortadoğuda radyolojide mi giriliyor ayrıntılıya bir de hangi doktor bakıyor radyolog mu yoksa kendi doktorumuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm radyoloji kendi drmz değil cnm radyoloji uzmanı :)Günaydın canım ortadoğuda radyolojide mi giriliyor ayrıntılıya bir de hangi doktor bakıyor radyolog mu yoksa kendi doktorumuz mu
cnm en üstte kagıtta radyoloji 1 yazıyor işarerli yerde bölüm tıklı yerde obstetrik
valla bana pahalı geldi ama n yapalım aldık randevu peki sen ayrıntılıya girdikten sonra dr a göründünmü yani bi kagıt mı veriyorAnladım canım radyolojide gireceksin benim 30 tl ydi orası.. Diğer 2 girdiğim farklıydı o 15ti. Adana tıp aslında ortadoğunun kolu o yüzden de fiyat farklı..
valla bana pahalı geldi ama n yapalım aldık randevu peki sen ayrıntılıya girdikten sonra dr a göründünmü yani bi kagıt mı veriyor
sağol cnmmRapor veriyor canım.. Raporu doktora gösterdim hemen. O yorumluyor işte.
günaydın cnm nasıl gidiyorrr??Günaydın kızlar :)
günaydın cnm nasıl gidiyorrr??
cnm benimde yanlarım agrıyor şimdilik çok sıkıntım yok çok şükür agusts temmz u düşünüyorm nasıl gecer dıe bide sana seyi sorucakrım nstye girmeye basladın mı??Çok yorucu canım.. Çok yorgun hissediyorum kendimi artık.. Oğlanı okula götürmeye dermanım yok bu 2 günü ve gelecek haftayı atlatınca son 2 hafta gitmeyeceğim.. Artık evde dolaşmak bile zor geliyor.. Ara ara kasılma bazen de sancım oluyor.. Ama öyle düzenli değil.. Pazartesiyi iple çekiyorum bakim ne diyecek doktor.. Sıcaklar da zor geliyor.. Anlayacağın ağırlaştım iyice.. :) sen nasılsın peki
cnm benimde yanlarım agrıyor şimdilik çok sıkıntım yok çok şükür agusts temmz u düşünüyorm nasıl gecer dıe bide sana seyi sorucakrım nstye girmeye basladın mı??
hiç girmedin mi cnmAynen sıcaklarda vay halimize.. Ağustosu düşünemiyorum ama senin için.
Nstye pazartesi girerim sanırım... Doktorum izinli ya gidemedim.. İsteyeceğim ama o demezse..
hiç girmedin mi cnm
aramızda bir hafta var bnm öyle sorunum yok cnm hamilelikten önce migren teşhisi konmuştu bas agrılarım vardı ama oda eskisi gibi değil gecmiş olsun dr na danış bi derimOoyy oyy sabah uyanıyorum baş ağrısı akşam yatıyorum baş agrısı hatta gece birden uykumdan uyanıyorum yine agrı niye böle yaa başka böle olan var mı birden gelip gidiyo ama cok keskin bi agrı burnumda cok tıkanıyor acaba ondan mıdır kontrol zamanımada 2 hafta var daha
kız n milletin misafiri için kendini yoruyosun sen bu bebişi 2,5 yıldır beklemiyormuydunn kızıyorum sana bazenn otur haff işlerle ilgilen cnmmmKızlar bugün misafir vardı kv lerde dünden beri yoruldum baya. 1 2 saattir ara ara hafif anlık sancı oluyo önemli bişey midir acaba??
Gelen annemlerdi ve dün değilde önceki günüm resmen kabustu hatırlamak bile istemiyorum o gün sadece ağlamak yordu beni neyse yani bulaşık yıkamak bile belimin kopmasına mâl oluyo çabuk yoruluyorum yakız n milletin misafiri için kendini yoruyosun sen bu bebişi 2,5 yıldır beklemiyormuydunn kızıyorum sana bazenn otur haff işlerle ilgilen cnmmm