- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
açılma var mı yok mu yine bakar bence sanada. allah allah niye öyle oldun ki bebiş dönemeye çalışıyordur belki yerinden rahatsız olmuştur
Bebek yağı kullanıyorum çatlak oluşmasından çok korkuyorum zayıf yapılıyım 1.72 boy 54 kiloyla hamile kaldım zayıfların karnı daha çabuk belli olur daha fazla büyür diyorlar çok yırtılma çatlak olcak die korkuyorum
Çatalda yapmıyor ki canım normal uzanırken yapıyor alttan muane seni çatala öı çıkarmışlar dıAyy umarım bakmaz çatala çıkmak benim günlerce yürüyememem demekk.. Çok ruhaf ağrıyor o zaman bacağım.. Neyse yaparsa da yapacak bir şey yok.. Hareketleri de iyiydi ama garip bir ağrı vardı.. Geçti şükür :)
Çatalda yapmıyor ki canım normal uzanırken yapıyor alttan muane seni çatala öı çıkarmışlar dı
AY YOk ben hiç çatala çıkmadım şükür bi doğurduğum gün çıktımYok normal gözlem odasında olmuştu.. Ama çatala çıkanları duydum ondan tırstım:)
AY YOk ben hiç çatala çıkmadım şükür bi doğurduğum gün çıktım
Pazartesi Dr gidicem dua et bana bende sana ediyim bebeiş dönmüş desinValla bende aynen diyorum berbat o çatal :)
Pazartesi Dr gidicem dua et bana bende sana ediyim bebeiş dönmüş desinValla bende aynen diyorum berbat o çatal :)
Pazartesi Dr gidicem dua et bana bende sana ediyim bebeiş dönmüş desin
Bende 49la hamile kaldım. Bende çok korkuyorum çatlak olucak diye. 2.5 litre su içmeye çalışıyorum günde. Su cilde iyi geliyor ya engelliyomus çatlağı. Ve 4. Aydan sonra vazelin kullanmaya basliycam. En iyi nemlendirici o sonuçta. Doğumdan sonra da saricam karnımı. Sarkma olmasın diye. Saran var mı aramızda ?Bebek yağı kullanıyorum çatlak oluşmasından çok korkuyorum zayıf yapılıyım 1.72 boy 54 kiloyla hamile kaldım zayıfların karnı daha çabuk belli olur daha fazla büyür diyorlar çok yırtılma çatlak olcak die korkuyorum
Olmadı cnm ya brnde clşmya başladm ondn giremdm buraya iyi oldu cocgu takntm brzda olsa azaldı zmna brktm iştekız @busraangell n oldun kızz günün gecmişti seninn???
Sanırım öule bende mümkün mertebe nemli tutmaya çalışıyorum kendimiCanım ilkinde harita gibi oldum bir sürü şey kullanmış olmama rağmen.. Ama anısı var hepsinin üzülmüyorum çatladım diye.. Yapıyla alakalı bir durum sonuçta.
Aynen dediklerini uygulamaya çalışıyorum bende. Karnımı bende sarmayı düşüniyorum çevremden yapan da oldu faydasını gördülermi orasını pek bilmiyorum ama denicem yinedeBende 49la hamile kaldım. Bende çok korkuyorum çatlak olucak diye. 2.5 litre su içmeye çalışıyorum günde. Su cilde iyi geliyor ya engelliyomus çatlağı. Ve 4. Aydan sonra vazelin kullanmaya basliycam. En iyi nemlendirici o sonuçta. Doğumdan sonra da saricam karnımı. Sarkma olmasın diye. Saran var mı aramızda ?
Bizim bi akraba sarmış. O önerdi bana. Göbek frlan kalmamış.Aynen dediklerini uygulamaya çalışıyorum bende. Karnımı bende sarmayı düşüniyorum çevremden yapan da oldu faydasını gördülermi orasını pek bilmiyorum ama denicem yinede
Bizde yapalım bakalımBizim bi akraba sarmış. O önerdi bana. Göbek frlan kalmamış.
ahhh ahhh sen adanayı gel görrrBenim tecrübeler sıfırlandı kuzum hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum vallabide Ankara'da sıcaklar başladı malesef mayışmış durumdayım
Aynen. Mide hizasından idrar torbasının oraya kadar sımsıkı saracaksin dedi. Sıktıracaksın dedi. Korse onun yerini tutmaz, doğumdan 3 gün sonra yap dedi. Pis kan aksın ondan sonra yap 1 hafta 10 gün dursun dedi.Bizde yapalım bakalım
Ayyy teşekkür ederim canımmm. Henüz olmadık ama hazirlaniyoruz. Senin ve hepinizin anneler günü kutlu olsun.Anneler günümüz kutlu olsun kızlaaar... Daha uzunnnnnn seneler kutlarız inşallahhhh :)