hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

açılma var mı yok mu yine bakar bence sanada. allah allah niye öyle oldun ki bebiş dönemeye çalışıyordur belki yerinden rahatsız olmuştur

Ayy umarım bakmaz çatala çıkmak benim günlerce yürüyememem demekk.. Çok ruhaf ağrıyor o zaman bacağım.. Neyse yaparsa da yapacak bir şey yok.. Hareketleri de iyiydi ama garip bir ağrı vardı.. Geçti şükür :)

Canım ilkinde harita gibi oldum bir sürü şey kullanmış olmama rağmen.. Ama anısı var hepsinin üzülmüyorum çatladım diye.. Yapıyla alakalı bir durum sonuçta.

Çatalda yapmıyor ki canım normal uzanırken yapıyor alttan muane seni çatala öı çıkarmışlar dı

Bende 49la hamile kaldım. Bende çok korkuyorum çatlak olucak diye. 2.5 litre su içmeye çalışıyorum günde. Su cilde iyi geliyor ya engelliyomus çatlağı. Ve 4. Aydan sonra vazelin kullanmaya basliycam. En iyi nemlendirici o sonuçta. Doğumdan sonra da saricam karnımı. Sarkma olmasın diye. Saran var mı aramızda ?

Aynen dediklerini uygulamaya çalışıyorum bende. Karnımı bende sarmayı düşüniyorum çevremden yapan da oldu faydasını gördülermi orasını pek bilmiyorum ama denicem yinede

Valla ilkinde korse kullandım kızlar ama sıcaklardan kullanamadımç. Bu da sıcaklara denk geliyor ama belki ekim gibi kullanabilirim tabii o zamana hava serinlerse... Kasımdan önce serinlemez ya hadi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…