Canım sen bebişi nerende hissediyorsun en çok? Makat duruyor benim miniğim dönsün diye dua ediyorum ama artık zor gibiAl benden de o kadar.. Şafak sayıyorum.. Benim 28. Haftada aşağıda ve arkada dediler . makat pozisyonunda hatta.. İnşallah dönmüştür sıpalar.. Benimde 22sinde kontrol merakla bekliyorum.
Canım sen bebişi nerende hissediyorsun en çok? Makat duruyor benim miniğim dönsün diye dua ediyorum ama artık zor gibi
Benimde aynı göbek deliği üstüGöbek deliği çevresi ve üstü.. Bazen yanlara bazen mide ve kasık kısmında ama en çok göbek deliği ve çevresinde hissediyorum.. Ben sıpa 17 haftada başı aşağıdaydı 28.haftada tepetaklak etmiş kendini.. Ufak yürüyüş onun dışında sürekli yatış önerdi.. Yatıp duruyorum ama en son 29da sağlık ocağında kalp atışı dinlerken dönmemişti..
Kalp atışlarından nasıl anladın ki canım?Göbek deliği çevresi ve üstü.. Bazen yanlara bazen mide ve kasık kısmında ama en çok göbek deliği ve çevresinde hissediyorum.. Ben sıpa 17 haftada başı aşağıdaydı 28.haftada tepetaklak etmiş kendini.. Ufak yürüyüş onun dışında sürekli yatış önerdi.. Yatıp duruyorum ama en son 29da sağlık ocağında kalp atışı dinlerken dönmemişti..
Benimde aynı göbek deliği üstüters olanlar altta hissediyor diye duymuştum doğru değil demek ki. Hıçkırık hissediyor Muş'un hiç?
Dönerler inşlh ya. Çok stres yapıyorum ben bu durumu. Hıçkırıkları altta mı üstte mi hissediyorsun ? Şen'inle durumumuz aynı benimde 26 da başı aşağıdaydı 29 da yukarıda .Ters değil bizimkiler makat ondan canım. Ters olsa ayaklar kasıklarımızda olur çivi gibi hissederdik.. Hıçkırık olmaz mı.. İlkinden daha az ama 3 dakika kadar sürüyor 2-3 saniyede bie pıt diye sıçrıyor resmen..
Kalp atışlarından nasıl anladın ki canım?
Dönerler inşlh ya. Çok stres yapıyorum ben bu durumu. Hıçkırıkları altta mı üstte mi hissediyorsun ? Şen'inle durumumuz aynı benimde 26 da başı aşağıdaydı 29 da yukarıda .
Benim hıçkırıklar aşağı da baya. Allahım yardımcımız olsun . Benim ilkim normaldi buda hayırlıca normal olsun. Eşim olmayacak yanımda. Doğumdan hemen sonra tayin varİnşallah canım dönsünler.. Benim sezaryen ama onda bile makat geliş zorluyor. Hıçkırıkları orta kısımlarda canım daha çok.. Bazen de sağ yanda
Benim hıçkırıklar aşağı da baya. Allahım yardımcımız olsun . Benim ilkim normaldi buda hayırlıca normal olsun. Eşim olmayacak yanımda. Doğumdan hemen sonra tayin varuzak bi şehre. Sana çok soru sordum ama kasılmalar merde hissediyorsun??
Ayı inşlh düzelir senin bebeğin sağlıklar Doğum yap. Stres yapmayalım bakalım dönecekler mi :) benim ilk gebeliğim erken Doğum sancılarıyla geçti karnım taş gibiydi bunda yeni yeni kasılmalarım var ama günde bi kere falan oluyor. Üst kısımda hissediyorum kasılmalarındaAmin canım.. Plasenta hem aşağıda hem arka duvarda benim ama kan kaybı korkum.. Dönmezse tabii.. Zor olur o durumda sezaryen ama hayırlısı canım.. Sor canım sanki ağır iş mi yapıyoruz :) kasılma 1 kere oldu ama bütün karnım taş gibiydi dokununca acıyordu.. Kıyafetleri çıkarıp uzandım üzerime örtü örttüm 15 dakikaya rahatlamaya başladım. Onun dışında kasıklarda falan sancı olmadı.. İlkinde de sorunum sancı yok açılma ypk taş gibi karındı..
Ayı inşlh düzelir senin bebeğin sağlıklar Doğum yap. Stres yapmayalım bakalım dönecekler mi :) benim ilk gebeliğim erken Doğum sancılarıyla geçti karnım taş gibiydi bunda yeni yeni kasılmalarım var ama günde bi kere falan oluyor. Üst kısımda hissediyorum kasılmalarında
Selamlar nasılsınız kızlar son durumlar neler?
İyiyim bende sıcak görmezsem daha iyi olucam isilik gibi bişeyler oluyo vücudumda ve çok kaşınıyo özellikle göğüs çevremdeki o koyu yerleri kaşımaktan kazıdım artık korkuyorum yırtık.olucak diyeİyi diyelim iyi olsun canım :) sen nasılsın?
synen yorulunca bende de oluyor dinlenince geçiyor bazen kalkamıcam yeimden zannediyorum. ilk çatı muanesini ne zaman yapacaklar acaba bizeAmin canım.. İnşallah dönerler sağlıkla alırız kucağımıza bu minik yaramazları :) 31.haftaya girdik bakalım bizde bugün. Dün bel ağrısından öldüm sandım adet olcam öyle garip boş ağrıydı.. Sancı böyle bir şey mi?
synen yorulunca bende de oluyor dinlenince geçiyor bazen kalkamıcam yeimden zannediyorum. ilk çatı muanesini ne zaman yapacaklar acaba bize
Sıcaklar başladı tabii halimiz harap.. Canım nemlendirici sür.. Çatlağa hiçbir şey fayda etmiyor ama kaşıntına iyi gelir. ya da bebeyağı.İyiyim bende sıcak görmezsem daha iyi olucam isilik gibi bişeyler oluyo vücudumda ve çok kaşınıyo özellikle göğüs çevremdeki o koyu yerleri kaşımaktan kazıdım artık korkuyorum yırtık.olucak diye
açılma var mı yok mu yine bakar bence sanada. allah allah niye öyle oldun ki bebiş dönemeye çalışıyordur belki yerinden rahatsız olmuşturYapar mı bana garanti sezaryen çünkü ilki de öyleçatı muayenesi ilkinde yalancı kasılma ile 32.haftada yapıldı. Sonra da 38.haftada yine kasılma ile gittim o zaman yapıldı.ertesi günü de doğuma aldo zatem.. dün dinlenince de geçmedi benim kolonya falan öyle toparladım. Garip bir şeydi..
Bebek yağı kullanıyorum çatlak oluşmasından çok korkuyorum zayıf yapılıyım 1.72 boy 54 kiloyla hamile kaldım zayıfların karnı daha çabuk belli olur daha fazla büyür diyorlar çok yırtılma çatlak olcak die korkuyorumSıcaklar başladı tabii halimiz harap.. Canım nemlendirici sür.. Çatlağa hiçbir şey fayda etmiyor ama kaşıntına iyi gelir. ya da bebeyağı.