hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

aramızda bir hafta var bnm öyle sorunum yok cnm hamilelikten önce migren teşhisi konmuştu bas agrılarım vardı ama oda eskisi gibi değil gecmiş olsun dr na danış bi derim
bugun 24+0 olduk cnm bakalım gidincede sorucam doktora yaa migren filan yok bende sadece basit bi sinuzit vrdı ama bu agrı başka

Kızlar bugün misafir vardı kv lerde dünden beri yoruldum baya. 1 2 saattir ara ara hafif anlık sancı oluyo önemli bişey midir acaba??

Canım yanlış anlama da canını sokakta mı buldun sen.. bu hamile halinle ne misafiri ne işi.. dinlenmek zorundasın.. gelenler de yeni gelin evine gelmiyorlar az bi işin ucundan tutsunlar.. arkadaşım geldiğinde bana kahvemizi bile yaptırmaz bana kendi yapar kalkıp.. ne demekmiş yoruldum.. seni yormamaları lazım.. dikkat et kendine olmaz öyle

bugun 24+0 olduk cnm bakalım gidincede sorucam doktora yaa migren filan yok bende sadece basit bi sinuzit vrdı ama bu agrı başka

Senin haftalarında normal.. kan basıncı yükseliyor. Bu sebepten ağrın oluyor.. yalnız tansiyon da ağrı yapar ölçtür derim..

Selam canım :) bugün hava çook güzel... az da olsa yağıyor yağmur.. havanın kapalı olma durumunu sevmesem de sıcaktan bunalmıştım..

n sıcak n soğuk güzel ama bizim bu tarafa yagmur indirmedi henüz hayırlısıyla yagsın cnm

Görümcem var benle yaşıt evlendim evleneli tek bir işime bile yardım etmez izmirdr yatılı kursta kalıyo tatile geldiği zaman da kv bi iş yaptırmıyo gelenler kendi annem tayzem ablam falandı ablam yardım etti saolsun ama misafir gelmeden bi gün öncesi pek iyi bi gün değildi sürtüştük biraz bende elimden geldiğince ortamı yumuşatmak için koşturdum işte onların birazda düşünüp yormaması lazım kendi kızı tencere bile kaldırmazdı banada aynı ilgi olsun istiyorum ama yok malesef gelin sonuçta adım yapıyorum bende gerekeni

Kötü olmuş canım... anlayışsız insanları oldu bitti sevmem kim olursa olsun.. sonra dinlenseydin bol bol. Yine de yapmak zorunda değilsn tehlikem var falan de en azından tekrarlanmasın

Kötü olmuş canım... anlayışsız insanları oldu bitti sevmem kim olursa olsun.. sonra dinlenseydin bol bol. Yine de yapmak zorunda değilsn tehlikem var falan de en azından tekrarlanmasın
Kendimi fazla zorlamadan yapmaya çalılıyorum canm çok istedim bu bebeği onu tehlikeye atamam göz göre göre çok yorulduğum zaman dinleniyorum bişey demiyolar yavaş yavaş yapıyorum​

Kızlar merhaba. Bugün itibariyle 8+5 olduk :) Doktorum 9.haftaya girdin dedi. Geçen hafta kalp atışını duyduk,bebek de gelişim olarak iyi. Haftaya kontrolüm var ama iki gündür günde sadece 2 kez kahverengi akıntı geliyor neredeyse bi damla halinde. Bu haftalarda normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…