hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Selam kızlar siz ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada ve nerede yaptırdınız balcalıyı öneriyolar ama şimdiden randevu mu alayım ne yapayım sizce

Günaydın kızlaaar... Bildirim gelmiyor bana anlamıyorum yaa.. Sonra konuyu bulana kadar canım çıkıyor..
canm hiç deme kaçrır yazdım bu mevzuyu ama maildeki eski bildirimi silmedim ordan buluyorumm bendee Mune lütfen bu konuya bi çare bulurmusunuz siteye girmeyi unutuyoruz sonuçta sizinde işinize gelicek bi durum bence:)

Selam kızlar siz ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada ve nerede yaptırdınız balcalıyı öneriyolar ama şimdiden randevu mu alayım ne yapayım sizce
cnm ben bu ay henüz gitmedim dr a ama ben ortadoguda yapılıyor biliyordum 20. haftadan sonra die biliyorum ben bugun 20+5 oldum

ayrıca ben kızımı metro hastanesinde dünyaya getirdim orda ayrıntılı var 2 yıl önce +bi ücret ödemiştik bence saçma bi durum zaten özel bi hastaneye gidiyoruz para veriyoruz ayrıntılı ultrasonda cd de vermişlerdi..

Metroda ayrıntılı var mı? Bilsem oraya giderdim ben hani şu plasenta için.. Ama bakar mı bilmem tabii?

Valla canım bana mail gelmiyor ama bildirim gözümden kaçtı mı bitti bir daha konuyu bulmam zor oluyor.

Kizlar konu açılmışken devlet hastanesinde 4d ultrasona para aliyolar mı. Bu pazartesi değil sonraki pazartesi gidicem doktora. 4d ultrasona bakmasını istiycem. Eğer varsa orda yaptiririm. Ücreti varsa temkinli olayım. Eğer yoksa özele giderim. Orda baktırırım.

tlfnla sorsana cnmmm balcalıya gitmekten ii dir tabiki

Valla 22sinde doktoruma gitcem önceden olsa giderdim de şimdi zor :) balcalıdan alamadım randevu zaten. Marsa ya da gitmedim sevemedim o hastaneyi :) metroda aklıma hiç gelmedi.. Valla 5 kez ayrıntılı da fazla yüklü olacak

Devlete bir kez acil gittim onun dışında hiç gitmedim..

kız Rizeli-53 sen nie katılmıyorsun topiğime seninde 2. bebişin tecrübelerini paylaş kuzum dawet istiyorsan ederim cnm

Günaydınnnn biz bugün 31.haftamıza girdiikk... Kocaman oluyoruz :) şu 2 hafta geçsin de okula götürmek gözümde büyüyor valla havaların sıcaklığından :) son 2 haftada evde olur son gün karnemizi alır döneriz artık dinlenmeye devam sonrasında :) bizde böyle yoruluyorum artık çok çabukkk

Ayy maşallah. Allah kavuştursun. Ben daha şimdiden yoruluyorum. Enerjim yetmiyor. Sen hayli hayli yorulursun.

Benim tecrübeler sıfırlandı kuzum hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum valla bide Ankara'da sıcaklar başladı malesef mayışmış durumdayım

Hiç deme her hamilelik farklı derler ya o hesap bizimkiler :) ooo tamam yaz gelmiş artık.. Canım yanlış hatırlamıyorsam plasenta aşağıda mıydı senin

Hiç deme her hamilelik farklı derler ya o hesap bizimkiler :) ooo tamam yaz gelmiş artık.. Canım yanlış hatırlamıyorsam plasenta aşağıda mıydı senin
Aynen sorma valla. Ayyyy sıcaklar beni öldürecek askerde gibi gün sayıyorum o kadar sıcaklanıyprum ki benim plesenta 19 20 de net çıktı çok şükür yukarı canım. 29 da bebiş tersti pazartesi kontrol var bakıcaz dönmüş mü şıpa :))

Al benden de o kadar.. Şafak sayıyorum.. Benim 28. Haftada aşağıda ve arkada dediler . makat pozisyonunda hatta.. İnşallah dönmüştür sıpalar.. Benimde 22sinde kontrol merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…