Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kaşıma leke kalırrr..İyiyim bende sıcak görmezsem daha iyi olucam isilik gibi bişeyler oluyo vücudumda ve çok kaşınıyo özellikle göğüs çevremdeki o koyu yerleri kaşımaktan kazıdım artık korkuyorum yırtık.olucak diye
Ben yapıcam vallaAynen. Mide hizasından idrar torbasının oraya kadar sımsıkı saracaksin dedi. Sıktıracaksın dedi. Korse onun yerini tutmaz, doğumdan 3 gün sonra yap dedi. Pis kan aksın ondan sonra yap 1 hafta 10 gün dursun dedi.
cnm kaşıma leke kalırrr..
günaydınnn kızlar bugun randevum var bakalım bebişim nasıllmışşşşş???
inşlh cnö bugun 21+1 oldummm maşallah bizeeeAyyy hadi güzel haberlerle gel canımm :)
inşlh cnö bugun 21+1 oldummm maşallah bizeee
kızlarrrr kusura bakmayın giremedim siteye yemek kız olunca anca işte gelişmeler ii çok şükür bebişim 394grm 21,5 cm olmuşş hatta 22 cm dedi önce öyle işte bende 3 kg almışım ayın 24 de ayrıntı ultrason a gireceğim bakalımmm hayırlısı
ortadoguda cnm ama çok pahalı olmuş gibi geldi banaÇok sevindim canım.. Ayrıntılıya nerede gireceksin peki?
ortadoguda cnm ama çok pahalı olmuş gibi geldi bana
bölüm olarak bilemedim ama 100 tl kızımda 35 tl ödemiştik hayat pahalı artık yetişemiyorsun Ama onlar ii olsunda sorun değilll
günaydın hamişlerŕrr
Günaydın canım ortadoğuda radyolojide mi giriliyor ayrıntılıya bir de hangi doktor bakıyor radyolog mu yoksa kendi doktorumuz mubölüm olarak bilemedim ama 100 tl kızımda 35 tl ödemiştik hayat pahalı artık yetişemiyorsun Ama onlar ii olsunda sorun değilll
cnm en üstte kagıtta radyoloji 1 yazıyor işarerli yerde bölüm tıklı yerde obstetrikAnaaa ben balcalıda doçente 122 ödedim.. Pahalıymış hakiken.. Radyoloji bölümüyse hele çok çok fazla.. Tabii öyle canım bebişler iyi olsun.. Bende 4 kere girdim malum.. İçim daraldı ayrıntılıdan :)