hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Aaa bana gel diyor belki de özel hastane olduğundan ama kendi doktorunun görmesi daha mantıklı tabii.. İnşallah bir sorunun olmaz da gerek kalmaz canım. Evet az kaldı bakalım.. 2 hafta sonra gideceğim kontrole o zaman günü kararlaştırmak istiyorum tarihi. Gün alayım artık. Plasenta sorunumuz var bizim arka duvar yerleşimli yatıyorum bolca :) bebişin de böbreğinde genişleme durumu var protein sebze ağırlıklı beslenmeye geçtik. Onun dışında sorunumuz yok çok şükür.

Yorma kendini. Sürekli yat,uan, dinlen. Yükseklere uzanıp bişey alıp,koyma. Bol bol dinlen canım. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
amin canım amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız zaten doktorumda lavabo yatak başka kalkmak yok dedi inan 2 haftadır yatmaktan artık sırtımda bi hal oldu

Çok şükür Rabbim korumuş cnm bende kist amelyti oldum ama hamile kalmadan önce oldum kist tekrarladı ikinci tüp bebek denememle hamileyim çok şükür. Zencefili şeker fln diyolar ama bi dene istersen cnm
rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canim çok şükür tutmuş ya benimde 1 tüp bebek denemem var tutmamıştı kendiliğinden hamile kaldım bende canım o arada çok sağol denicem :)

amin canım amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız zaten doktorumda lavabo yatak başka kalkmak yok dedi inan 2 haftadır yatmaktan artık sırtımda bi hal oldu

Valla canım yatmak zor hele ki bu dönemlerde.. Ama bebişlerin sağlığı ve bizim sağlığımız için mecburuz.. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Geçmiş olsun canım. Dinlen düşük tehlikesi için. Bol bol yatacaksın iş yapmayacaksın. Miden için ilaç verir bana da vermişti iyi gelmişti.
cok sagol canim öyle yapıyorum hiç kalkmıyorum Allaha emanet artik ben hap içemiyorum midem bulanıyor onlardan

Valla canım yatmak zor hele ki bu dönemlerde.. Ama bebişlerin sağlığı ve bizim sağlığımız için mecburuz.. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
inşallah o iyi olsun bisey olmasın da ona raziyim :) 4 yıl bekledim kendisini bu kadarda sabrederim Allahın izniyle

Özel olduğu içindir cnm inşallah gerek kalmaz. Sezeryan olcan herlde plesenta sorunu ne oluyor böbreğinde genişleme neden oluyor hiç bilmiyorum ama inşallah ciddi bi sorun değildir cnm

cnm haftaya gideceğim bakalım babasının boyunu sordugunda cevap verdiğimde o bişe şaşırfı bnm dr minnak az herkesi öyle görüyor sanki görümcemede aynı seyi söyleyince içim rahat bnm kızın boyu doğduğunda 52 cm di bizden kısa çıkmaz:)))

Özel olduğu içindir cnm inşallah gerek kalmaz. Sezeryan olcan herlde plesenta sorunu ne oluyor böbreğinde genişleme neden oluyor hiç bilmiyorum ama inşallah ciddi bi sorun değildir cnm
Plasenta arka duvarda ve aşağıda aniden kanama ile doğum başlayabilir.. Sezaryen olacak ilki de öyleydi. :) Böbreği geçebilir doğuma kadar. Geçmezse de tedavisi var sonrasında.. İnşallah geçer gerek kalmaz.

inşallah o iyi olsun bisey olmasın da ona raziyim :) 4 yıl bekledim kendisini bu kadarda sabrederim Allahın izniyle

Sağ salim kucağına da alırsın inşallah canım.. Mide bulantısı için verdiği hap rahatlattı beni zaten özel bi ilaçtı metpamid falan değildi yani.

Usg ölçümünde var bir şey kesin yani.. Herkese aynı demesi garip tabii.. 52 cm de gayet normal :)

Son olarak dolaba da yerleştirdim eşyaları.çantamız zaten hazırdı. Başka hiçbir şey kalmadı mama dışında. Onu da aldığımda tamamen bitmiş olacak..ohh rahatladım valla..mamayı da hemen almıyorum çünkü erken vs. olursa ki olmasın ama olursa mama farklı olacak ondan onu koymadım. Büyük rahatladım her şey bitince..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…