hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Son olarak dolaba da yerleştirdim eşyaları.çantamız zaten hazırdı. Başka hiçbir şey kalmadı mama dışında. Onu da aldığımda tamamen bitmiş olacak..ohh rahatladım valla..mamayı da hemen almıyorum çünkü erken vs. olursa ki olmasın ama olursa mama farklı olacak ondan onu koymadım. Büyük rahatladım her şey bitince..:)
darısı bana cnmm ben beşik almayı planlıyorum bnm için kıyafetler çok sorun değil bide erkn diye çok arayışta değilim çünkü hergün yeni birsey çıkıyor hayırlısıı bakalım

darısı bana cnmm ben beşik almayı planlıyorum bnm için kıyafetler çok sorun değil bide erkn diye çok arayışta değilim çünkü hergün yeni birsey çıkıyor hayırlısıı bakalım

Bende bu ay sonunda yapacaktım ama maalesef erken olmak durumunda kaldım. Park yatak var oğluştan kalma.yorganmış battaniyeymiş çarşafmış hepsi var. Kıyafet yoktu onlar da tamam :)

Bi kaç haftadır giremedim foruma, 11. Haftamda kanama geçirdim 1 gece hastanede yattım 10 gün progestan iğne oldum şimdi de hap kullanıyorum. Sıpanın keyfi yerindeydi ama :) içim içime sığmıyor alışveriş yapmak istiyorum ama bir yanım da diyor dur bekle... sizlerde alışveriş durumları nedir ? Bebek arabası alan var mı mesela ? Hangi marka , Öner'i vs?

Bi kaç haftadır giremedim foruma, 11. Haftamda kanama geçirdim 1 gece hastanede yattım 10 gün progestan iğne oldum şimdi de hap kullanıyorum. Sıpanın keyfi yerindeydi ama :) içim içime sığmıyor alışveriş yapmak istiyorum ama bir yanım da diyor dur bekle... sizlerde alışveriş durumları nedir ? Bebek arabası alan var mı mesela ? Hangi marka , Öner'i vs?
cnm bnm ve sweetwitch01 sweetwitch01 2. bebişi olunca bazı şeyler mevcut ben 20 haftanın içerisindeyim ben bile kıyafet için erken diyorum sanada erkn bence bide çok geçmiş olsun cinsiyet bellimi??

mormelodi mormelodi Karayip Karayip kızlar çoğu şey elimde mevcuttu 2. bebek olduğundan hiram2015 hiram2015 in dediği gibi.. Ama yine de çantaya neler koyduğumu yazayım fikir olsun..

Bebek için ;
#5 takım alt ve üst (hastane çıkış seti almadım ben yaz bebeği diye)
"İlk bebekte koyduğum 2 takım yetmemişti çünkü yaptığı kaka tepeden çıktı evden getirtmek zorunda kaldım diye bol koydum"
#ağız bezleri
#2 kolsuz, 2 kollu ve 2 kısa kollu çıtçıtlı body
#3 tane patikli alt
#2 penye battaniye
#2 çorap
#1 paket 22li prima premium care yenidoğan bebek bezi
#2 tane biberon
#bebeyağı ve pişik önleyici krem
#emzik
#unibaby yenidoğan ıslak mendil
#mama ( henüz almadım son zamanda alacağım)

Kendim için;
*2 takım pijama takımı (lohusa pijamalarını sevemedim aslında onlardan konuyor)
*hastaneden çıkarken giyebileceğim kıyafetler
*terlik
*diş macunu ve fırçası
*hasta bezi (sezaryen olacağım)
*yatak koruyucu
*ped gece olanlardan
*ıslak mendil
*havlu peçete
*elektrikli cezve (bebeğe mama hazırlarken hastanenin ürününü kullanmak istemediğim için)

Bunları koydum ben çantamıza..oğlumdan kalan bebek çantam vardı onu kullanacağım bir de orta boy valize koydum ben eşyaları. Sırt çantası da güzel bulursam alacağım. İstediğim gibi yani.

Bebek arabasına gelince babayfox jaguar travel sistem aldım. Port bebesi var ana kucağı var hem otokoltuk hem arabaya monte edilebilir şekilde ilk aylarda. Biberon olarak mamajoo aldım. Bebeyağımız johnsons baby. Pişik kremi dalin normalde nivea tercihim ablam almış dalin diye koydum. Emzik nuk. Beğenmezse başka markalara bakacağım tabii ki. Park yatağımız vardı almadım.

cnm bnm ve sweetwitch01 sweetwitch01 2. bebişi olunca bazı şeyler mevcut ben 20 haftanın içerisindeyim ben bile kıyafet için erken diyorum sanada erkn bence bide çok geçmiş olsun cinsiyet bellimi??
Doktor erkeğe benzetiyor normalden 5 gün önde gidiyor ölçüleri dedi bi de çıkıntı var gibi erkek sanki dedi ben de rüyamda erkek gördüm hayırlısı bakalım. :)

Doktor erkeğe benzetiyor normalden 5 gün önde gidiyor ölçüleri dedi bi de çıkıntı var gibi erkek sanki dedi ben de rüyamda erkek gördüm hayırlısı bakalım. :)

Sinirlerim bozuk bişekilde geldim hastaneden iyi olan tek şey bebeğimin 5 gün büyük ve" kıza benziyo" dedi olması bi usg fotosu bile vermedi

Sinirlerim bozuk bişekilde geldim hastaneden iyi olan tek şey bebeğimin 5 gün büyük ve" kıza benziyo" dedi olması bi usg fotosu bile vermedi
Nedeenn :KK57: başka doktora gitseydin keşke.
Benim ilk doktora gidişimde 6 hafta dedi. Haftaya gel kontrol edelim dedi. Bir hafta sonra gittim. 9 haftalık dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Eğer bunu da farklı derse başka doktora gidicem artık. 2 ay sonra da gel doğur der . Tövbe tövbeee.

Nedeenn :KK57: başka doktora gitseydin keşke.
Benim ilk doktora gidişimde 6 hafta dedi. Haftaya gel kontrol edelim dedi. Bir hafta sonra gittim. 9 haftalık dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Eğer bunu da farklı derse başka doktora gidicem artık. 2 ay sonra da gel doğur der . Tövbe tövbeee.
Gidemiyorum işte gidemiyorum diğer dr erkek ve istemiyolar:KK42:

iyi geceler kızlarr inşlh herkes hayırlı haberler alır hayırlı evlatlar dünyaya getirir n diyelimm kısmet Allah herkesin kalbine göre versin inşlh

Günaydın kızlaaar... Bildirim gelmiyor bana anlamıyorum yaa.. Sonra konuyu bulana kadar canım çıkıyor..

X