- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Saol canm sirkeyi içemem heralde ama tuzlu limonu denerimEbenin ilaç önerecwgini pek sanmıyorum bulantın oluyorsa yolculuktan önce 1 2 kaşık sirke iç ya da tuzlu limon bulantıyi bastırıyor diye duymuştum genel birsey bu gebelik bulantisina da faydası olur diye düşünüyorum bi zarar olmaz sonuçta..
Herkesin gebeliği bünyeye göre farklı olur ama 12. Haftada uzun yolculuk fazla yormaZ indikce gezinirsin biraz...
Iyi yolculuklar iyi eğlenceler dilerim..
Ekşi hamileye iyi gelmez diye biliyorum canım. Tuzlu kraker yemeye çalış.Saol canm sirkeyi içemem heralde ama tuzlu limonu denerim
Sık midem bulanmaz ama bulandığı zaman da pek bişey fayda etmez yesem bile geri çılar yaniEkşi hamileye iyi gelmez diye biliyorum canım. Tuzlu kraker yemeye çalış.
Benim sağ kalçamda bişeyler var ama anlayamadım yatarken yada hafif yatar gibi oturuken harrket ettiğimde yada kalkmaya çalıştığımda sanki bıçak saplanıyo gibi oluyo eşimin yardımıyla kalkabiliyorum ancakMide bulantısı kötü. Benimde belim ağrıyor yatamiyorum, eğilsem kopacak gibi oluyor. Bulantı yok ama gaz ve bel ağrısı var. :/
Iki kemik uç uç gelmiş gibi oluyor dimi bi süre ben geçen seneki hamileligimde bunu yaşadım magnezyum eksikliğinden oluyormuş Dr magnezyum verdi geçti bir daha da olmadı bi söyle bence doktorunaBenim sağ kalçamda bişeyler var ama anlayamadım yatarken yada hafif yatar gibi oturuken harrket ettiğimde yada kalkmaya çalıştığımda sanki bıçak saplanıyo gibi oluyo eşimin yardımıyla kalkabiliyorum ancak
Benim sağ kalçamda bişeyler var
Geçmiş olsun cnm ne amelyti oldun hamileyken ? Doktoruna söyledin mi belki bulantı ilacı fln verirmerhaba kizlar ben 8 haftalık oldum 2 hafta öncede ameliyat olmuştum bir sürü ilacım var ve midem felaket bulanıyor sudanda ilaçlardan da kokulardan da herşeyden bulaniyo yemek bile yiyemiyorum aslında sorun etmezdim ilacım olmasa ama mecburum ne yapım bi akıl verin lutfen
Öylemiymiş gittiğimde hemen söylicem dr uma teşekkürlerIki kemik uç uç gelmiş gibi oluyor dimi bi süre ben geçen seneki hamileligimde bunu yaşadım magnezyum eksikliğinden oluyormuş Dr magnezyum verdi geçti bir daha da olmadı bi söyle bence doktoruna
sağol canım Allah razı olsun kist patladı karnimda rahim kan dolmuştu 6 haftalıkken mecburi oldum ustelik 4 yildir bekledigim ilk gebeligim çok sukur bebeğime bisey olmadi o arada canım ilac içemiyorum artık midem kaldirmiyo çok bulaniyo başka bi yöntem arıyorumGeçmiş olsun cnm ne amelyti oldun hamileyken ? Doktoruna söyledin mi belki bulantı ilacı fln verir
cnm 16. hafta kesin söyledi bende 12 hafta ense kalınlıgına odaklanmıştııı sordum henüz erken demişti aslında biliyorlarda bakma kesinleşince söylüyorlarr hayırlısı hakkında bende sanırım diğer haftaya giderimmSelam kızlar yarın kontrolüm var cinsiyet tahmini isticem doktorumdanhiram2015 sende kaçıncı haftada bilmişti hicran hanım : ) tahmin yapıyor mu yoksa söylemek için kesinleşmesini mi bekliyor.
kaç haftalıksın cnm??Mide bulantısı kötü. Benimde belim ağrıyor yatamiyorum, eğilsem kopacak gibi oluyor. Bulantı yok ama gaz ve bel ağrısı var. :/
10 hafta 3 gün teyzesi :)kaç haftalıksın cnm??
Ayyy. Allah korumuş bebeği canım yaa. Çok geçmiş olsun. İnşallah miden de düzelir erkenden çünkü bulantı gebelikten olduğu için bir çözüm pek yok açıkçası. Çekeceksin. Ama arkadaşın dediği gibi doktoruna söylersen bulantı için ilaç yazabilir. Geçiriyor mu bilmiyorum.sağol canım Allah razı olsun kist patladı karnimda rahim kan dolmuştu 6 haftalıkken mecburi oldum ustelik 4 yildir bekledigim ilk gebeligim çok sukur bebeğime bisey olmadi o arada canım ilac içemiyorum artık midem kaldirmiyo çok bulaniyo başka bi yöntem arıyorum
sweetwitch01 cnm gecen ay dr bana aklımı karıştıracak birsey sordu boy ile ilgili gecen ay 16+1gitmiştim 15cm di esınizin boyu kısamı vs 20 +1oldum bugun internetten bakıyorum 16cm /17 cm genelde boy oranı bu saglık ocagındaki ebeye sordum kg da boyda ii dedı sanırm drm takıntılı görümcemde o dra gitmişti oda erkk dogurdu onada hamileliğinde böyle konuşmuşş bebek doguncada dr bile şaşırmışşş:)