hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ayyy. Allah korumuş bebeği canım yaa. Çok geçmiş olsun. İnşallah miden de düzelir erkenden çünkü bulantı gebelikten olduğu için bir çözüm pek yok açıkçası. Çekeceksin. Ama arkadaşın dediği gibi doktoruna söylersen bulantı için ilaç yazabilir. Geçiriyor mu bilmiyorum.
çok sağol canım gerçekten Allah korudu iste dusuk tehlikem devam ediyo hep onun ilaçları iğne falan napim artık idare etmeye devam

çok sağol canım gerçekten Allah korudu iste dusuk tehlikem devam ediyo hep onun ilaçları iğne falan napim artık idare etmeye devam

Geçmiş olsun canım. Dinlen düşük tehlikesi için. Bol bol yatacaksın iş yapmayacaksın. Miden için ilaç verir bana da vermişti iyi gelmişti.

sağol canım Allah razı olsun kist patladı karnimda rahim kan dolmuştu 6 haftalıkken mecburi oldum ustelik 4 yildir bekledigim ilk gebeligim çok sukur bebeğime bisey olmadi o arada canım ilac içemiyorum artık midem kaldirmiyo çok bulaniyo başka bi yöntem arıyorum
Çok şükür Rabbim korumuş cnm bende kist amelyti oldum ama hamile kalmadan önce oldum kist tekrarladı ikinci tüp bebek denememle hamileyim çok şükür. Zencefili şeker fln diyolar ama bi dene istersen cnm

Yorma kendini. Sürekli yat,uan, dinlen. Yükseklere uzanıp bişey alıp,koyma. Bol bol dinlen canım. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sweetwitch01 sweetwitch01 cnm bak
20170508_120841.jpg
20170508_120841.jpg

3 hafta var cnm sanda ense kalınlıgına bakmasınaaa Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin canlar...
Amin cnm . Benm mucizem ikinci tüp bebekle oldu hemde tek embryo kalmıştı geriye. bide 6 haftalkken kanamam oldu kese etrafında kanama alanı var hala tedirginim ama doktr 5 hafta sonraya randevu verdi çok geç nasl beklicem bilmiyorum

Amin cnm . Benm mucizem ikinci tüp bebekle oldu hemde tek embryo kalmıştı geriye. bide 6 haftalkken kanamam oldu kese etrafında kanama alanı var hala tedirginim ama doktr 5 hafta sonraya randevu verdi çok geç nasl beklicem bilmiyorum
cnm bnm yaa Allahh bir emriyoda bile tutturmak isterse olurrr herşeyi hayra yorr Allahım sana bağışlar inşlh..❤❤

Valla canım ölçümde bir şey var ya anlamadım. 14 cm görünüyor 15 haftalıkken. Ölçüme göre.. FL değerini 7 ile çarpınca boyu veriyor. Bana da geri dediğinde radyolojide 34 cm çıktı. Ama dediğim gibi usg ölçümünde bir hata olmalı. Öyle pat diye demesi biraz saçma. Sen yine de kalsiyum al bol bol yoğurt ve süt tüket. Tuzsuz yağsız patlamış mısırda da bol kalsiyum var. Magnezyumu eksik etme. Yani en azından gerçekten sorun varsa böyle açığı kapatırsın. Hiç bir şey demedi mi peki sana başka? Detaylı usg ye ne zaman gireceksin? Bu haftalarda başlıyor çünkü. Orda daha net bilgi alırsın. Bizin doktorların usg si belli sıkıntılı. Bana previa dedi radyolojiye gönderdi 4. Detaylıya. Ordaki doktor posterior yerleşimli previa yok dedi mesela.. Yine de 5.detaylıya girmem için balcalıya yönlendirdi. O doktor da izinli 16 hazirandan önce gün yoktu. Zaten o zaman 35 hafta oluyoruz doğuma ne kalıyor diye almadım randevu. Ama detaylıda net görünür mutlaka git aklın kalmasın raporu al ondan yani

Evet randevunu geçe vermiş ama zaman su gibi geçer merak etme sen. Sıkı sıkı tutunsun sana bebişin. Sen bolca dinlen canım.

Evet randevunu geçe vermiş ama zaman su gibi geçer merak etme sen. Sıkı sıkı tutunsun sana bebişin. Sen bolca dinlen canım.
12.hafta 2 li test var ya onunla denk gelsin diyemi geçe verdi bilmiyorum dayanamazsam başka doktora randevu alicam cnm inşallah bi sorun çıkmaz da beklenir cnm hep dinleniyorum genelde evdeyim ztn

12.hafta 2 li test var ya onunla denk gelsin diyemi geçe verdi bilmiyorum dayanamazsam başka doktora randevu alicam cnm inşallah bi sorun çıkmaz da beklenir cnm hep dinleniyorum genelde evdeyim ztn

Büyük ihtimalle onun için öyle vermiştir.. Sıkıntı olursa gel derler hatta o süreçte.. Benim doktorum da 4 hafta sonra gel dedi ama herhangi bir durumda bekleme gel dedi. O şekilde söylemiştir mutlaka

Büyük ihtimalle onun için öyle vermiştir.. Sıkıntı olursa gel derler hatta o süreçte.. Benim doktorum da 4 hafta sonra gel dedi ama herhangi bir durumda bekleme gel dedi. O şekilde söylemiştir mutlaka
Ben şimdilik üniverste hast gidiyorum cnm tekrr kanama vs olursa ne yapayım dedim acil bölümüne git dedi. Allah'a emanetiz yani. Senin az kalmış Rabbim saglkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey yolundadır ins doğum tarihi bellimi cnm

X