hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Günaydın herkeseee sormak istediğim bişey var biz bugün eşimle gezmeyi planlıyoruz en son uzun mesafe araba yolculuğum faciayla sonuçlandı 3 gün ölü gibi yattım şiödi bu sefer de olur mu sonuçta 12. Haftayı bitiriyorum yarından sonra yada sağlık ocağındaki ebeyi arayıp bi sorsam herhangi zararı olmayan bulantı önleyen bi ilaç önerebilir mi??

Günaydın herkeseee sormak istediğim bişey var biz bugün eşimle gezmeyi planlıyoruz en son uzun mesafe araba yolculuğum faciayla sonuçlandı 3 gün ölü gibi yattım şiödi bu sefer de olur mu sonuçta 12. Haftayı bitiriyorum yarından sonra yada sağlık ocağındaki ebeyi arayıp bi sorsam herhangi zararı olmayan bulantı önleyen bi ilaç önerebilir mi??

Canım doktorunu arayıp sormalısın. Adanadayım mersine gidecektim sordum normalde hamilelere seyahat önermiyoruz sık sık durup in arabadan öyle gidebilirsin dedi bana.. Sağlık ocağı yerine kendi doktoruna sor derim ben

mrhb h.g aramıza bebeğin hayırlı olsun bnm de çok sık oldu olabilir cnm bu durumlar normal
Hoşbuldum canım çok sağol hemşireye sordum bende biraz önce bebek yerleşiyor regli sancısı gibi olabilir daha şiddetli olursa acile gelin dedi ama benimki dayanamayacak gibi değil şükür

Kendi dr umun numarAsı yok bende. Gideceğimiz yer en fazla 1 saatlik mesafede ama olurmu yine diye endişe ettim

bnm 3 aylık bitmişti uzun yolculuk yaptım arabayla Allahtan bi sorun olmadııı cnm ya

Kendi dr umun numarAsı yok bende. Gideceğimiz yer en fazla 1 saatlik mesafede ama olurmu yine diye endişe ettim

O zaman arka koltuğa geç yanına yastık falan al uzat ayaklarını eşin de hızı yavaş tutsun abartmasın sıkıntı olmaz heralde. Mersin de uzak değil ama bana öyle dedi. Gidip geldim o zaman ben.

O zaman arka koltuğa geç yanına yastık falan al uzat ayaklarını eşin de hızı yavaş tutsun abartmasın sıkıntı olmaz heralde. Mersin de uzak değil ama bana öyle dedi. Gidip geldim o zaman ben.
Eşim saolsun dikkatli yavaş kullanır arabayı. Bütün camlar açık sürücü koltuğu yanındaki yani benim oturduğum yerdeki hariç bozulmuş inmiyo. Kötü olursam arkaya geçicem

Canım ben gittim halada gidiyorum sürekli 2 saatte bir mola veriyoruz . Doktorum beni o şekilde yönlendirdi.Sende bir bilene danış derim .

Selam kızlar biz de hemen her haftasonu mersine gidiyoruz onu geçtim zaten işe gitmek için hergün iki dolmuş değiştiriyorum yaklaşık bir saat yol gidip geliyorum bazen bozuk yollarda şoförler o kadar hızlı sürüyor ki ilk başlarda çok korkuyordum sarsılmaktan bebeğime bi şey olcak diye çok şükür hiçbir şey olmadı doktora sormak da hiç aklıma gelmedi açıkçası yolculuk konusunu.

Bazı doktorlar sakınca görmüyor ama bazısı da asla diyor. Büyüdükçe daha riskli olduğundan izi vermeyebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…