hg cnm aramıza sağlıklı al bebişini kucagına inşlhhh usg foto varmı tahmin yürütelimİyi akşamlar kızlar. Hamileliğimin 10.haftasındayım. Gün sayıyoruz bizde :)
Bulantım pek yok nadir oluyor ama fazla gaz var bende ayıptır söylemesi. 4. Ay gelsin diye bekliyoruz sabırsızlıkla :) şuan bakınıyoruz . Sadece çanta aldık. Cinsiyet öğrenince tüm gün onun için hazırlığa geçecek.
Hoş buldumm. Amiinn hepimize nasip olsun inşallah. Henüz küçük olduğu için karartı olarak görünüyor. 2 hafta sonea taramaya gidicem. O zaman daha iyi görünür sanırım kolu bacağı. Daha güzel tahmin yurutebiliriz. Şuan birşey görünmüyor. Güzel bi ultrasin cihazında baktırcam.hg cnm aramıza sağlıklı al bebişini kucagına inşlhhh usg foto varmı tahmin yürütelim
Ebenin ilaç önerecwgini pek sanmıyorum bulantın oluyorsa yolculuktan önce 1 2 kaşık sirke iç ya da tuzlu limon bulantıyi bastırıyor diye duymuştum genel birsey bu gebelik bulantisina da faydası olur diye düşünüyorum bi zarar olmaz sonuçta..Günaydın herkeseee sormak istediğim bişey var biz bugün eşimle gezmeyi planlıyoruz en son uzun mesafe araba yolculuğum faciayla sonuçlandı 3 gün ölü gibi yattım şiödi bu sefer de olur mu sonuçta 12. Haftayı bitiriyorum yarından sonra yada sağlık ocağındaki ebeyi arayıp bi sorsam herhangi zararı olmayan bulantı önleyen bi ilaç önerebilir mi??
Allah tamamına kavuştursun. Ouuvv büyük yerden se kırmak ta olmaz. Ama güzel isimler. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Daha ilk canım. :)Aynen öyle :) amin canım hepimize :) senin ilk mi ikinci mi?
Daha ilk canım. :)
Aynen öyle. İnşallahnasıl geçecekse 9 ay :)