- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Benimkide belli oluyo zaten zayıf bişeyim görünüyo yani. İkili test yaptırmicam canm herşey Allahtan inşallah sağlıklı bi bebeğim olur ama olmazsada onu aldırmayı asla ve asla düşünmediğim için ikili teste gerek duymuyorumAman desinler boş ver ben uzaktakilere de karnımın resmini çekip yolluyorum :dd zaten ben söylemesem bile dışardan belli oluyor. İkili test yaptırcak mısın canım sen ne zaman kontrolün
Aynen canım benim de akşamları daha büyük ama sabahları da var yani eskiden sabah kalkınca içe göçük olurdu karnım yani o derece hiç göbeğim yoktu zaten bildiğim kadarıyla iç karnı dar olanlarda daha çabuk çıkıyomuş göbek yok takmıyorum zaten öyle diyenleri ben seviyorum karnım büyüdükçe hem kendimi daha hamile gibi hissediyorum :d kabızlığım geçti çok şükür ama gaz var fena ya hiç geçmiyor.
günaydınn hamişlerrr...
çok şükürr cnm sen ??Günaydın canım :) nasılsın bakalım?
çok şükürr cnm sen ??
gittiğinde bi tahminde bulunur ve %85 tutuyorrrCinsiyrt en erken ne zaman belli olur ya 14 haftalıkken gidicem belli olmazsa 1 ay daha beklicem
İnşallah kızsa hemen göstermezmişgittiğinde bi tahminde bulunur ve %85 tutuyorrr
Merhaba hanımlar, doktordan geliyoruz 13+5 dim ama ultraonda 14+4 çıktım. Bebişim çok tatlıydı ama yüzüstü secdede gibi pozisyon aldı onu hiç değiştirmedi bu yüzden cinsiyeti göremedik sanırım inat oda anası gibi :) boyuda 8.5 cm olmuş :)