hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Aman desinler boş ver ben uzaktakilere de karnımın resmini çekip yolluyorum :dd zaten ben söylemesem bile dışardan belli oluyor. İkili test yaptırcak mısın canım sen ne zaman kontrolün
Benimkide belli oluyo zaten zayıf bişeyim görünüyo yani. İkili test yaptırmicam canm herşey Allahtan inşallah sağlıklı bi bebeğim olur ama olmazsada onu aldırmayı asla ve asla düşünmediğim için ikili teste gerek duymuyorum

Hala geçmiyor o gaz canım.. Göbek değil bebek diyorum ben :) hamileyiz bizim karnımız büyümeyecekte kimim büyüyecek :) bende seviyorum karnımı kuzum var orda di mi ama :)

ayyyy bugun 19+1 oldummm maşallah bizeee❤❤❤

❤❤❤❤günaydınn hamişlerrrr❤❤❤❤

Kızlar iyi akşamlar.. Siz siz olun magnezyum kalsiyum eksik etmeyin.. Ben etmemeye çalışıyorum ama bir süre kullanamadım magnezyum alerji durumundan.. Kalsiyum da aynı şekilde içemiyorum.. Kramplarım eksik olmuyor bu sebepten. Süt yoğurt ve peynir tüketiyorum ama yetmiyor. Çok acıyor canım.

Günaydın kızlar :) Sağlık ocağına kontrole gittim. Kalp atışlarını dinledik.. Zor oldu bulması hala makat pozisyonunda. Sağa ya da sola yatmalısın dedi bebekteki böbrek genişlemesi sebebiyle. Sırt üstü yatma sakın bayılabilirsin dedi. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğim için ve tuzu azalttığım için 2.5 kilo vermişim. Böyle devam et böbreği için iyi dediler. Haftaya tahlil için yeniden gideceğim. Bende böyle haberler.

Merhaba hanımlar, doktordan geliyoruz 13+5 dim ama ultraonda 14+4 çıktım. Bebişim çok tatlıydı ama yüzüstü secdede gibi pozisyon aldı onu hiç değiştirmedi bu yüzden cinsiyeti göremedik sanırım inat oda anası gibi :) boyuda 8.5 cm olmuş :)

Oy maşallahhh ona annesi. Usg de büyük çıkması sorun değil canım önde gidiyor demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…