- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
kısmet olursa inşlh cnm ewettt ??hiram2015 canım sen ortadoğu hastanesinde doğum yapacaktın değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısmet olursa inşlh cnm ewettt ??hiram2015 canım sen ortadoğu hastanesinde doğum yapacaktın değil mi?
slm cnm dr da beklerken çikolata yemeni tavsiye ederim hareket etmesini saglarsın hayırlısı hakkındaaaMerhaba hanımlar, doktordan geliyoruz 13+5 dim ama ultraonda 14+4 çıktım. Bebişim çok tatlıydı ama yüzüstü secdede gibi pozisyon aldı onu hiç değiştirmedi bu yüzden cinsiyeti göremedik sanırım inat oda anası gibi :) boyuda 8.5 cm olmuş :)
oyyy kuzum bnm yaaa n yapacan cnm bebeğinin saglıgı için yogurtlu falan birseyler yap kendine olmazmı yasakmı acabaa??Günaydın kızlar :) Sağlık ocağına kontrole gittim. Kalp atışlarını dinledik.. Zor oldu bulması hala makat pozisyonunda. Sağa ya da sola yatmalısın dedi bebekteki böbrek genişlemesi sebebiyle. Sırt üstü yatma sakın bayılabilirsin dedi. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğim için ve tuzu azalttığım için 2.5 kilo vermişim. Böyle devam et böbreği için iyi dediler. Haftaya tahlil için yeniden gideceğim. Bende böyle haberler.
kısmet olursa inşlh cnm ewettt ??
oyyy kuzum bnm yaaa n yapacan cnm bebeğinin saglıgı için yogurtlu falan birseyler yap kendine olmazmı yasakmı acabaa??
cnm görümcem orda yaptı ocakta gece doğum yaptı öglen çıktıKaç gece kalınacak bilgin var mı peki? Benim de ortadoğu hastanesinde ama adana tıptaki doktor yaptıracak o yüzden merak ediyorum
cnm görümcem orda yaptı ocakta gece doğum yaptı öglen çıktı
aynen sabah girdim diğer sabah çıkmıştım bendeO zaman sezaryen 1 gece olur. Sabah girip ertesi sabah çıkarız.. Sağol canım :) ilk doğum metroda oldu benim 1 gece kaldım da sabah hemen çıkmıştım.
cnm dr sana gebelik kartı gibi birşey verdimiO zaman sezaryen 1 gece olur. Sabah girip ertesi sabah çıkarız.. Sağol canım :) ilk doğum metroda oldu benim 1 gece kaldım da sabah hemen çıkmıştım.
cnm dr sana gebelik kartı gibi birşey verdimi
aylık kontrollere gittiğinde bebeğin boyu kilosu senin kilon falan yazıyor sağlık ocagındaki gibi ama bu daha ayrıntılı..O nedir canım?
aylık kontrollere gittiğinde bebeğin boyu kilosu senin kilon falan yazıyor sağlık ocagındaki gibi ama bu daha ayrıntılı..
Merhaba bende 5. Haftama girdim ama vajinal muayeneden sonra ara ara sağ kasığıma ağrı girip duruyor uzanıyorum geçiyor ama birden yeniden ağrıyor bunu yaşayan oldu mu doktora sormak için pazartesiyi beklemek zorundayım
Yok canım kist yok sağlıkocağındaki doktora sordum rahim büyüyor ondan dedi ama benm rahmim değil sağ kasığım ağrıyor böyle herşeyi engelleyecek kadar değil ama ağrıyı hissediyorumCanım dikkat et. İlk zamanlar yaşadım ben ama kistim vardı benim eridi sonra geçti o ağrı.. Doktorun telefonu yok mu arayıp sorsan? Ağır kaldırma yukarı uzanma çok ayakta kalma.
Yok canım kist yok sağlıkocağındaki doktora sordum rahim büyüyor ondan dedi ama benm rahmim değil sağ kasığım ağrıyor böyle herşeyi engelleyecek kadar değil ama ağrıyı hissediyorum
Anladım. Rahim büyüme ağrıaı gibi gelmedi bana sen dikkat et.. Henüz 5.haftandasın bedenin adapte olmaya çalışıyor. Ağrı elbette yapıyor ama anlık girip çıkma gibi olmuyor genelde.. Bünyeye göre de değişkenlik gösterir tabii.. Doktoruna sor ama o zamana kadar çok dikkat et.
Merhaba bende 5. Haftama girdim ama vajinal muayeneden sonra ara ara sağ kasığıma ağrı girip duruyor uzanıyorum geçiyor ama birden yeniden ağrıyor bunu yaşayan oldu mu doktora sormak için pazartesiyi beklemek zorundayım
mrhb h.g aramıza bebeğin hayırlı olsun bnm de çok sık oldu olabilir cnm bu durumlar normalMerhaba bende 5. Haftama girdim ama vajinal muayeneden sonra ara ara sağ kasığıma ağrı girip duruyor uzanıyorum geçiyor ama birden yeniden ağrıyor bunu yaşayan oldu mu doktora sormak için pazartesiyi beklemek zorundayım