hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ya bende şu hamileliklerini kıyaslayanlara sinir oluyorum, bize ne ya her hamilelik farklıdır. Ben mesela mutfakta zorlanıyorum çünkü midem çok fena başkası aaa mutfaga girmeden olur mu diyor. Arkadaşım progeston igne vuruluyor kalçası beze oldu canımın adam akıllı yürüyemiyor , kalçası üstüne oturamıyor hemen biz şunu şunu yapardık kıza bak ne nazlı diyorlar çakacan ağzına bitane Valla takma canım hiç herkes konuşur senin bebeğin , senin koruman altında.

Bu insanlar herkesin bünyesini kendisininki gibi sanıyor. Halbuki kendi yaptığını da iyi bişeymiş gibi öve öve anlatmış. Cahillikten başka bişey değil. Sen bakma onlaraaaaa. Konuşur konuşur susarlar

Valla canım benden 10 yaş büyük ama akıl yaşta değil başta diye boşa dememişler.. Yani yaptığı yanlışı başkasına da yaptırmaya çalışması kadar anlamsız bir şey yok.. Ne diyim kendi yaşamış umursamamış tekrar yaşarsa da aklı başına gelecek tip değil.. Güldüm ve geçtim artık ne diyim

Ayyy düşüncesizliğe bakkk! Ben oğlumda yapamadım yemek falan giremedim mutfağa şuan daha iyiyim girebiliyorum mutfağa. Bende böyle iki gebelik farklıyken nasıl diyebilirim aaa neden giremiyorsun diye.. Ne saçma! Ahh o bezeler ne acıtır bol kolonya bi tık daha iyi geliyor. Ama yine de ağrıyor.. Kesinlikle katılıyorum bu can bizim ne bebeğin ne de kendi canımızı sokakta bulmadık yaaanii

İyi yapmışsın boşver her laf edeni umursadaydııııkkkkk.....

:) 20. Haftadan sonra dahada hızlı akicak 30 dan sonrasını saymıyorum bile zaman su gibi gerçekten sağlıkla huzurla alalım kucağimiza bebeklerimizi
aminnn aminn inşlhh cnm hamilelik takbimi girseydinnn keşke :)

Selaammm :) biz bugün itibari ile 28.haftayı bitiriyorum... Yarın 29a giriyoruz.. Bu cadı kızım 38e kadar sabretsin dualarım o yönde.. Perinatoloji randevusu alamıyorum en erken 16 Haziran diyorlar. Özelde çok fazla.. Bıktım ayrıntılı usg ye girmekten. 4 kere giedim el insaf. Ben artık ciddi bir durum olduğuna da inanmıyorum. Radyolojideki rapora güvenmiyorsa niye oraya gidiyorum. Orada bir şey çıkmadı böbrek harici ona da sorun yok dedi zaten. Plasenta previa yok dedi radyoloji. Valla bilemedim yani.

Selam kızlar benim karnım baya çıktı görenler bu haftada bu kadar çıkması normal değil falan diyorlar :d dün iki tane hamile pantolonu aldım çünkü kendi pantolonlarımda çok rahatsız oluyordum bunlar aşırı rahat artık bunları giycem bundan sonra

Niye değilmiş pardon? Herkesin beden yapısı aynı mıymışşş! Neyle rahatsan öyle giyin canım. Senin haftalarında gazdı kabızlıktı elbette şişecek.. Benim sabah kalktığımda küçük karnım akşam büyüyor sebebi gaz şişkinlik falan.. Yani takma ağzı olan konuşuyor işte.. Salla gitsin

Aynen canım benim de akşamları daha büyük ama sabahları da var yani eskiden sabah kalkınca içe göçük olurdu karnım yani o derece hiç göbeğim yoktu zaten bildiğim kadarıyla iç karnı dar olanlarda daha çabuk çıkıyomuş göbek yok takmıyorum zaten öyle diyenleri ben seviyorum karnım büyüdükçe hem kendimi daha hamile gibi hissediyorum :d kabızlığım geçti çok şükür ama gaz var fena ya hiç geçmiyor.

Hamilelik haftalarımız aynı ama gelişimlerde resmen birebir ben karnım büyüdü çıktı belli oluyo falan demiyorum desem biliyorum ki canımı sıkacaklar daha erken bilmem ne diye ama öyle yani☺☺

Hamilelik haftalarımız aynı ama gelişimlerde resmen birebir ben karnım büyüdü çıktı belli oluyo falan demiyorum desem biliyorum ki canımı sıkacaklar daha erken bilmem ne diye ama öyle yani☺☺
Aman desinler boş ver ben uzaktakilere de karnımın resmini çekip yolluyorum :dd zaten ben söylemesem bile dışardan belli oluyor. İkili test yaptırcak mısın canım sen ne zaman kontrolün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…