- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
Ya bende şu hamileliklerini kıyaslayanlara sinir oluyorum, bize ne ya her hamilelik farklıdır. Ben mesela mutfakta zorlanıyorum çünkü midem çok fena başkası aaa mutfaga girmeden olur mu diyor. Arkadaşım progeston igne vuruluyor kalçası beze oldu canımın adam akıllı yürüyemiyor , kalçası üstüne oturamıyor hemen biz şunu şunu yapardık kıza bak ne nazlı diyorlar çakacan ağzına bitane Valla takma canım hiç herkes konuşur senin bebeğin , senin koruman altında.Bu insanlarne kadar anlayışsız yaa... Okuma bayramına katılamayacağımı belirttim.. Malum sebepleri anlattım.. Çok kasma kendini benim de plasenta aşağıdaydı cam bile sildim bilmem ne gibi zırvaladı resmen.. Arkadaş sen karnındaki bebeği umursamadıysan bana ne? Ben umursuyorum. Oğlum da gitmemeyi kabul etti kardeşi için.. İyi ki de gitmiyorum bu gibi insanlarla ne kadar eğlenilirdi orası muamma gerçekten. Kendi 33 haftalık susuz kalmış bebek doğurmuş.. Az dikkat etseydi madem.. Ayy valla saçma sapan insanlarla karşı karşıya kalmak kadar gıcık bir durum yok.. Ha ben takmadım ama çokta normal gelmedi tavrı. 28 kişilik sınıftan topu topu 16 kişi katılabiliyor.. Çoğu maddi sebepten katılamıyor her çocuğun hakkı olmasına rağmen. Ben sağlık sorunları yüzünden gidemiyorum ama haklı onlar.. Gerçekten insanlar düşüncesiz olmuş.. Sen sınıf temsilcisi olarak yükseleceksin diye ben neden kendimi riske atayım ki? Kermes var okulda ilk dönemki kermeste şeker hamurlu kurabiye yaptım. Bu kez bardak kaşık falan götürdüm.. Sonuçta yapabilecek durumda değilim.. Evde yapmıyorum yemek yani düşünün. Okul için riske giremem.. Onda bile bir litre bile meyve suyu da taşıyamaz mısın demez mi? Uyuz oldum resmen.. Evde eşim her şeyi yapıyor çamaşır sepetini bile elime almıyorum.. Yazık gerçekten çok yazık insanların bu tutumu. Yaparken iyi yapmadın mı kötü yani.. ayy kızlar kusura bakmayın sinir oldum size döktüm içimi..