- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Yok canm adetim geçmemişti ilaç kullanmıştım o ay heralde o yüzdrn olmuştur die avuttum kendimiPeki cnm adetn gecmymiydi cnm senin benm ilk defa 5.gun olmadm yani cnm bir haftaya kafr beklcm cogu herkesin okuyrm cnm soluyrlar 14. Gunde olan varms 17gunde cnm bende beklcm haytlisiyla
ben dikkat etmeye calisiyorum ama boogaz cidden durmuyor.... korkuyorum cok kisayim ben 1.50 - 56 kg ile hamile kaldim simdi 58im 11. haftamdayim henüz yandik yasormaa kilolu zaten dedim ödem olacak şişeceksin babam yaptı ev yapımı diyip kandırıyor kendini. çok canım isterse bir lokma alıyorum ama şu zamana kadar 3 kere öyle tadımlık aldım..
Aynı benim de birkaç gün bulanır gibi oldu hafiften şimdi hiçbir şey yok iştahım da açık hala ay herkese böyle diyorum nazar değircem kendime şanslıyız mide bulantısı yaşamayan gebeler olarak :d kontrolün ne zamandı bebeğin kaç mm.benim 6+0 da son gittiğimde 3.6 mm di. Doktor normal dedi ama küçük gibi geldi banaBende normalde 8+4 olmam gerekirken 1 hafta geriden gelerek 7+4 üm. Sağlık ocağındaki ebe bile maşallah dedi bulantım kusmam yok çok şükür turp gibiyim bi sabah aç oldupum için kahvaltı hazırlarken kötü oluyorum oda yiyince geçiyo zaten sende durumlar nasıl
Kuzum benimde normalde bu kadr uzun surmezdi hic gogus hassaslgm yok vnm ben bu ay olmadi dyrdm erkendn olurum dyrdm hic ummuyrdm ama oldu cnm senn bebid nssl bakim iyimsn cnm:)Yok canm adetim geçmemişti ilaç kullanmıştım o ay heralde o yüzdrn olmuştur die avuttum kendimi
Bencede rahat olur senn icin kisa elbise gymen cnm :)alttan kısa tayt giyerim diye düşündüm ama bilemedim. kot tshirt de olur mu ki gerçi mazeretim var ama
görünüş güzel ama normalde elbise giymeyen biriyim bilemedim eşimde kısayı beğendi serin serin olur diyor.. gidip mağazadan baksam iyi olacak uzun kısa diye
Bencede rahat olur senn icin kisa elbise gymen cnm :)
Canm bana dua edermisin bugu 6.gun adet olmadm ins hamileyimdir hamilelerin dualrı kabul olur cnm:)deneyeyim bakayım canım çok sağol
merhb cnmm ilk gebelikmi hayırlıvewlatlar nasip etsin rabbim bnmkide erkekİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı gittim 19.haftadayim cinsiyeti belli oldu erkek dedi hayırlısı bakalım allah hepumizinkini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizin hamilelikleriniz nasıl gidiyor
ederizz cnö hepiz ederizz inşlh hamişsindir..C
Canm bana dua edermisin bugu 6.gun adet olmadm ins hamileyimdir hamilelerin dualrı kabul olur cnm:)
sağolll cnm darısıı sizlereeeCinsiyet kesinleşti o zaman hayırlısı olsun biz de bi göreydik o günleri hayırlısıyla : )
İns cnm ilk defa oldu bole ya bende cok merk edyrm ya ins kanda ckar sonra ya:))ederizz cnm hepiz ederizz inşlh hamişsindir..
kız ben aynı kilodayımmm dahaaaa:)ben dikkat etmeye calisiyorum ama boogaz cidden durmuyor.... korkuyorum cok kisayim ben 1.50 - 56 kg ile hamile kaldim simdi 58im 11. haftamdayim henüz yandik ya
ben kilo aldim yapacak bisey yok canimkız ben aynı kilodayımmm dahaaaa:)
C
Canm bana dua edermisin bugu 6.gun adet olmadm ins hamileyimdir hamilelerin dualrı kabul olur cnm:)
İns kızlar ya:))ederim tabii canım :) inşallah vardır bebişin
Merhaba güzel annişler. Sizden biraz öndeyim ama olsunn belki faydam dokunur. Soracaklarınız varsa yanıtlarım seve seve :)
1.65 boydayım. 63 kilo ile hamile kaldım. Toplam 6 kilo almış bulunmaktayım :) 6 aylığım. Son 3 ay kaldı :) bi oğlum olacak
Evet ilk bebeğimm. Haziran 2016 evlendim. İlk 3 ay vajinismus nedeni ike bşy olmadı. Tedavi gördüm 2 haftada yendim. Snra hamile kaldım :) 23 yaşındayım..hoş geldin canım. ilk bebiş mi?