hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Peki cnm adetn gecmymiydi cnm senin benm ilk defa 5.gun olmadm yani cnm bir haftaya kafr beklcm cogu herkesin okuyrm cnm soluyrlar 14. Gunde olan varms 17gunde cnm bende beklcm haytlisiyla
Yok canm adetim geçmemişti ilaç kullanmıştım o ay heralde o yüzdrn olmuştur die avuttum kendimi

sormaa kilolu zaten dedim ödem olacak şişeceksin babam yaptı ev yapımı diyip kandırıyor kendini. çok canım isterse bir lokma alıyorum ama şu zamana kadar 3 kere öyle tadımlık aldım..
ben dikkat etmeye calisiyorum ama boogaz cidden durmuyor.... korkuyorum cok kisayim ben 1.50 - 56 kg ile hamile kaldim simdi 58im 11. haftamdayim henüz yandik ya

Aynı benim de birkaç gün bulanır gibi oldu hafiften şimdi hiçbir şey yok iştahım da açık hala ay herkese böyle diyorum nazar değircem kendime şanslıyız mide bulantısı yaşamayan gebeler olarak :d kontrolün ne zamandı bebeğin kaç mm.benim 6+0 da son gittiğimde 3.6 mm di. Doktor normal dedi ama küçük gibi geldi bana

Yok canm adetim geçmemişti ilaç kullanmıştım o ay heralde o yüzdrn olmuştur die avuttum kendimi
Kuzum benimde normalde bu kadr uzun surmezdi hic gogus hassaslgm yok vnm ben bu ay olmadi dyrdm erkendn olurum dyrdm hic ummuyrdm ama oldu cnm senn bebid nssl bakim iyimsn cnm:)

Bencede rahat olur senn icin kisa elbise gymen cnm :)

merhb cnmm ilk gebelikmi hayırlıvewlatlar nasip etsin rabbim bnmkide erkek

ben dikkat etmeye calisiyorum ama boogaz cidden durmuyor.... korkuyorum cok kisayim ben 1.50 - 56 kg ile hamile kaldim simdi 58im 11. haftamdayim henüz yandik ya
kız ben aynı kilodayımmm dahaaaa:)

Merhaba güzel annişler. Sizden biraz öndeyim ama olsunn belki faydam dokunur. Soracaklarınız varsa yanıtlarım seve seve :)
1.65 boydayım. 63 kilo ile hamile kaldım. Toplam 6 kilo almış bulunmaktayım :) 6 aylığım. Son 3 ay kaldı :) bi oğlum olacak

hoş geldin canım. ilk bebiş mi?

ben kaçtııımmm.. anca giderim okul zamanı.. görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…