hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kuzum benimde normalde bu kadr uzun surmezdi hic gogus hassaslgm yok vnm ben bu ay olmadi dyrdm erkendn olurum dyrdm hic ummuyrdm ama oldu cnm senn bebid nssl bakim iyimsn cnm:)
Sürpriiiiiizzzzz 7+5 sanarak gittiğim miniğim 9+2 ymiş meğer ☺☺

son durum nedir canım? hala gelmedi mi kırmızılar...?bir test daha yapsan foto atsan gelmediyse
Yok gelmedi cnm bgn 7.gun oldu bugun olmazsm yarn ilk idrrlar yapcm ikk defa bole oluyr cok heyecnlym dunde birden sag tarfma bole agri grdi is yaparken durdum snra gecti?

Yok gelmedi cnm bgn 7.gun oldu bugun olmazsm yarn ilk idrrlar yapcm ikk defa bole oluyr cok heyecnlym dunde birden sag tarfma bole agri grdi is yaparken durdum snra gecti?

hadi hayırlısı bakalım. 7 gün de az değil yani.. belki adete yakın döllenme olmuştur ondan böyledir.. bekle bakalım ama negatif bile olsa mutlaka git doktora neden böyle gecikmii öğrenirsin

hadi hayırlısı bakalım. 7 gün de az değil yani.. belki adete yakın döllenme olmuştur ondan böyledir.. bekle bakalım ama negatif bile olsa mutlaka git doktora neden böyle gecikmii öğrenirsin
Gitcez cnm zatrn pazartesi esimle dra aynn burda gec dollenmeyle ilgliactgm konuda yazanlar oldu 10gunde ogrenn varmis snra 14gunde ayni benim gbi yqsamslar idrrarda negatf ckms snra kanda ckms:) ilk defa oldu bole benim duzenlidir bu yasma kadr hic bu kadr uzun surmezi30 gecmzdi cnm bende merk edyrm ins vardr:)

ayyy içim şişti kızlar.. bu havaları sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum yaaaa kapalı kasvetli yağmurluuuu... çok can sıkıcı... evden çıkasım yok hiç ama okul vaaar puuuf.. ip alıp örgü falan mı yapsam bi yelek modeli buldum onu mu işlesem kii

yaa hadi bakalım merak ettim iyice.. sonucu bildir bak mutlakaaa...

cnm ilk idrar falan fasa fisooo yap fitsin bugun merak ettik silik çıkarsa yarın yine kan verirsin bence çünkü yarın cuma sonra haftasonu girer beklemek zorr

sabah kahvaltısı nutella yiyince oğlusum yerimde durmuyorr :)

cnm ilk idrar falan fasa fisooo yap fitsin bugun merak ettik silik çıkarsa yarın yine kan verirsin bence çünkü yarın cuma sonra haftasonu girer beklemek zorr
Cnm bugun yapamm bgn olmszsm yarn yapcm cnm cok heyecnlym beklyrm bugunde olmazsm iste yarin yapcm ya ckmazsa cizgi: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…