- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
HAYIR CNM KAN TESTİNDE GARANTİ VE EN HIZLI ÇIKAR AMA BENCE REGL OLURSUN YA BEKLE BAKALIM.Aynn cnm beklcm o zamna kadr olmazsm tekrr gidcm belki gec dollenmedir ckar o zaman cnm ya ins ultrasondada gorulur mu peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYIR CNM KAN TESTİNDE GARANTİ VE EN HIZLI ÇIKAR AMA BENCE REGL OLURSUN YA BEKLE BAKALIM.Aynn cnm beklcm o zamna kadr olmazsm tekrr gidcm belki gec dollenmedir ckar o zaman cnm ya ins ultrasondada gorulur mu peki?
Canım bende gene bol bulantılı geçiyor. Ama oda olmasa hamile olduğumu düşünmücem. Bebeğimi hissetceğim zamanlara ışınlanmak istiyorım.günaydınnnnn hamişlerrr nasılsınız nasıl gidiyorr
cubuk kraker ye cnmm aralardaCanım bende gene bol bulantılı geçiyor. Ama oda olmasa hamile olduğumu düşünmücem. Bebeğimi hissetceğim zamanlara ışınlanmak istiyorım.
Canm beklcm o zmn bir haftaya kadr olmazsm ins idrrda poztf gorrsm kan vermeye gtcm hemenHAYIR CNM KAN TESTİNDE GARANTİ VE EN HIZLI ÇIKAR AMA BENCE REGL OLURSUN YA BEKLE BAKALIM.
Canım bende gene bol bulantılı geçiyor. Ama oda olmasa hamile olduğumu düşünmücem. Bebeğimi hissetceğim zamanlara ışınlanmak istiyorım.
eşbise rahat olmaz be cnm bacaklar sürter vsiyi akşamlar kızlaaar... havalar ısındıkça zorlandığımı hissediyorum. valla okulun tatile girmesini bekliyorum 4 gözleeeee... 17 nisanda okuma bayramımız olacak.. rahat şeyler giymek istiyorum beni sıkmasın terletmesin lcw internette elbise buldum ama normalde elbise giyen biri değilim. 17 Mayısta 31-32 haftalık falan olacağız. ne giysem bilemedim yaa.. nasıl rahat ederim o halimle onu da bilmiyorum ama oğluş için katlanacağım. napsam bilemedim bi el atıverin bana kızlar yaa
elbiseler bunlar hangisini seçsem acaba bilemedim. yoksa kot ve hamilelik bluzü falan mı giysem
Aynen canım benim de 7+4 bugün bir hafta geç döllenmişiz normalde 8+4 olması lazımdı. Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantı kusma falan var mıAllah korusun inşallah bebeğini. Canm sen tam kaç haftalıksın 7+3 üm ben takvimlerimiz aynı da☺
Cnm bence ilkini giy elbise daha rahat olursun bence bol yaiyi akşamlar kızlaaar... havalar ısındıkça zorlandığımı hissediyorum. valla okulun tatile girmesini bekliyorum 4 gözleeeee... 17 nisanda okuma bayramımız olacak.. rahat şeyler giymek istiyorum beni sıkmasın terletmesin lcw internette elbise buldum ama normalde elbise giyen biri değilim. 17 Mayısta 31-32 haftalık falan olacağız. ne giysem bilemedim yaa.. nasıl rahat ederim o halimle onu da bilmiyorum ama oğluş için katlanacağım. napsam bilemedim bi el atıverin bana kızlar yaa
elbiseler bunlar hangisini seçsem acaba bilemedim. yoksa kot ve hamilelik bluzü falan mı giysem
Aynen canım sabah soğuk öğlen sıcak akşama doğru serin bazen akşam dahi sıcak ben de alışamadım şu adananın havasınaoyy cnm yaa geçmiş olsunn hava bi açılıyo bozuluyo bizde n giyecegimizi şaşırdıkkk
Cinsiyet kesinleşti o zaman hayırlısı olsun biz de bi göreydik o günleri hayırlısıyla : )kızlar hastaneden yeni geldim 159 gr olmuşş aşkımm bnm pipiyide gördük çok şükürrr
Sendeki hayalet çizgiymiş ben pembe ailik çizgiyi gördüğüm halde 2 çıkmıştı kan sonucum nasıl bi hüsrandı anlatamamİns cnm ya nye hayalet cizgi ckti kanda nye bole oldu anlamdm kucuk dyemi ya: (
Bende normalde 8+4 olmam gerekirken 1 hafta geriden gelerek 7+4 üm. Sağlık ocağındaki ebe bile maşallah dedi bulantım kusmam yok çok şükür turp gibiyim bi sabah aç oldupum için kahvaltı hazırlarken kötü oluyorum oda yiyince geçiyo zaten sende durumlar nasılAynen canım benim de 7+4 bugün bir hafta geç döllenmişiz normalde 8+4 olması lazımdı. Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantı kusma falan var mı
Peki cnm adetn gecmymiydi cnm senin benm ilk defa 5.gun olmadm yani cnm bir haftaya kafr beklcm cogu herkesin okuyrm cnm soluyrlar 14. Gunde olan varms 17gunde cnm bende beklcm haytlisiylaSendeki hayalet çizgiymiş ben pembe ailik çizgiyi gördüğüm halde 2 çıkmıştı kan sonucum nasıl bi hüsrandı anlatamam
bendede sirf tatli cekiyor canim cidden yerim bene 24 saat boyunca eksi hic sevmezdim hala sevmem. Ama icimden erkek gibi geliyor bilmiyorum. Biz kizi daha seker buluyoz tabi ama basta saglikli olsun hayirlisi olsnda en önemlisi oekşiyle kızın alakası yok canım.. benim kızım olacak tatlıyı 24 saat yiyebilirim  oğlumda canım tatlı istemedi ekşi acı yedim hep.. belli olmuyor yanii
eşbise rahat olmaz be cnm bacaklar sürter vs
Cnm bence ilkini giy elbise daha rahat olursun bence bol ya
bendede sirf tatli cekiyor canim cidden yerim bene 24 saat boyunca eksi hic sevmezdim hala sevmem. Ama icimden erkek gibi geliyor bilmiyorum. Biz kizi daha seker buluyoz tabi ama basta saglikli olsun hayirlisi olsnda en önemlisi o
hahah oda iyimisaynen hayırlısı olsun canım. ama ekşi tatlı alakası yok.. yani bende olmadı:) kuzenimin de kızı olacak şalgam çiğ köfte turşu ne bulursa yiyor
hahah oda iyimis