hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

iyi akşamlar kızlaaar... havalar ısındıkça zorlandığımı hissediyorum. valla okulun tatile girmesini bekliyorum 4 gözleeeee... 17 nisanda okuma bayramımız olacak.. rahat şeyler giymek istiyorum beni sıkmasın terletmesin lcw internette elbise buldum ama normalde elbise giyen biri değilim. 17 Mayısta 31-32 haftalık falan olacağız. ne giysem bilemedim yaa.. nasıl rahat ederim o halimle onu da bilmiyorum ama oğluş için katlanacağım. napsam bilemedim bi el atıverin bana kızlar yaa

elbiseler bunlar hangisini seçsem acaba bilemedim. yoksa kot ve hamilelik bluzü falan mı giysem

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlaaar... havalar ısındıkça zorlandığımı hissediyorum. valla okulun tatile girmesini bekliyorum 4 gözleeeee... 17 nisanda okuma bayramımız olacak.. rahat şeyler giymek istiyorum beni sıkmasın terletmesin lcw internette elbise buldum ama normalde elbise giyen biri değilim. 17 Mayısta 31-32 haftalık falan olacağız. ne giysem bilemedim yaa.. nasıl rahat ederim o halimle onu da bilmiyorum ama oğluş için katlanacağım. napsam bilemedim bi el atıverin bana kızlar yaa

elbiseler bunlar hangisini seçsem acaba bilemedim. yoksa kot ve hamilelik bluzü falan mı giysem
eşbise rahat olmaz be cnm bacaklar sürter vs

Cnm bence ilkini giy elbise daha rahat olursun bence bol ya

Aynen canım benim de 7+4 bugün bir hafta geç döllenmişiz normalde 8+4 olması lazımdı. Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantı kusma falan var mı
Bende normalde 8+4 olmam gerekirken 1 hafta geriden gelerek 7+4 üm. Sağlık ocağındaki ebe bile maşallah dedi bulantım kusmam yok çok şükür turp gibiyim bi sabah aç oldupum için kahvaltı hazırlarken kötü oluyorum oda yiyince geçiyo zaten sende durumlar nasıl

Sendeki hayalet çizgiymiş ben pembe ailik çizgiyi gördüğüm halde 2 çıkmıştı kan sonucum nasıl bi hüsrandı anlatamam
Peki cnm adetn gecmymiydi cnm senin benm ilk defa 5.gun olmadm yani cnm bir haftaya kafr beklcm cogu herkesin okuyrm cnm soluyrlar 14. Gunde olan varms 17gunde cnm bende beklcm haytlisiyla

ekşiyle kızın alakası yok canım.. benim kızım olacak tatlıyı 24 saat yiyebilirim  :dondurma: oğlumda canım tatlı istemedi ekşi acı yedim hep.. belli olmuyor yanii:anneadayı:
bendede sirf tatli cekiyor canim cidden yerim bene 24 saat boyunca eksi hic sevmezdim hala sevmem. Ama icimden erkek gibi geliyor bilmiyorum. Biz kizi daha seker buluyoz tabi ama basta saglikli olsun :KK70: hayirlisi olsnda en önemlisi o

eşbise rahat olmaz be cnm bacaklar sürter vs

alttan kısa tayt giyerim diye düşündüm ama bilemedim. kot tshirt de olur mu ki gerçi mazeretim var ama :KK70:

Cnm bence ilkini giy elbise daha rahat olursun bence bol ya

görünüş güzel ama normalde elbise giymeyen biriyim bilemedim eşimde kısayı beğendi serin serin olur diyor.. gidip mağazadan baksam iyi olacak uzun kısa diye

bendede sirf tatli cekiyor canim cidden yerim bene 24 saat boyunca eksi hic sevmezdim hala sevmem. Ama icimden erkek gibi geliyor bilmiyorum. Biz kizi daha seker buluyoz tabi ama basta saglikli olsun :KK70: hayirlisi olsnda en önemlisi o

aynen hayırlısı olsun canım. ama ekşi tatlı alakası yok.. yani bende olmadı:) kuzenimin de kızı olacak şalgam çiğ köfte turşu ne bulursa yiyor :KK70:

X