- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Evet ilk bebeğimm. Haziran 2016 evlendim. İlk 3 ay vajinismus nedeni ike bşy olmadı. Tedavi gördüm 2 haftada yendim. Snra hamile kaldım :) 23 yaşındayım..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah yakışıklını :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk bebeğimm. Haziran 2016 evlendim. İlk 3 ay vajinismus nedeni ike bşy olmadı. Tedavi gördüm 2 haftada yendim. Snra hamile kaldım :) 23 yaşındayım..
Amin cnm hepimizz.. Seninkinin cinsiyeti nedir :)sağlıkla kucağına alırsın inşallah yakışıklını :)
aynen cnmmm gzl kilolarr bunlarben kilo aldim yapacak bisey yok canim
ay n gzl keşke eşimi erken bulsaydımm:)Evet ilk bebeğimm. Haziran 2016 evlendim. İlk 3 ay vajinismus nedeni ike bşy olmadı. Tedavi gördüm 2 haftada yendim. Snra hamile kaldım :) 23 yaşındayım..
Hayırlısı cnım :)ay n gzl keşke eşimi erken bulsaydımm:)
sweetwitch01 okula oğlusunu götürdü sanırım kızı olucak onunda ikinci cnmAmin cnm hepimizz.. Seninkinin cinsiyeti nedir :)
Ne güzeell iki meyveyide tatmış :)sweetwitch01 okula oğlusunu götürdü sanırım kızı olucak onunda ikinci cnm
bak regl olmazsan bile kandada çıkmazsa bi dr a görün murlaka ndn gecikmiş öğren cnmmİns kızlar ya:))
aynen darısı sana cnmm bnmde kızım var oğlısumu bekliyorum hayırlısıyla sağ salim gelseydii çok merak ediyorumm..Ne güzeell iki meyveyide tatmış :)
Canm 10gun gttgmde ckmazsa dr gtcm cnm ztn ama burda yazanlsr oldu konuma cnm 10 yada 14 gun ogrenmsler ayni benm gblerms hic belrtileride yokms kanda gec ckms cnm ondn dyrm beklymbak regl olmazsan bile kandada çıkmazsa bi dr a görün murlaka ndn gecikmiş öğren cnmm
insallah atabilirim dogumdan sonra bebegim icin deger tabiaynen cnmmm gzl kilolarr bunlar
Ne güzeel yaaa :) çok özendimm. Amiiinaynen darısı sana cnmm bnmde kızım var oğlısumu bekliyorum hayırlısıyla sağ salim gelseydii çok merak ediyorumm..
Amin cnm hepimizz.. Seninkinin cinsiyeti nedir :)
kızımda 16 kg almıştım 1 seneye kadar werdim bekarlık kg mainsallah atabilirim dogumdan sonra bebegim icin deger tabi
inşlh 2. kiye kızın olur cnmNe güzeel yaaa :) çok özendimm. Amiiin
süpermis yok benim hedefim en cok 9-10 kilo almak bütün hamilelik boyunca dikkat etcem artik öyle herseyi yemek yokkızımda 16 kg almıştım 1 seneye kadar werdim bekarlık kg ma
çok sıkma kendini cnmm seninkinin usg fotosu yokmuu bi bakalımsüpermis yok benim hedefim en cok 9-10 kilo almak bütün hamilelik boyunca dikkat etcem artik öyle herseyi yemek yok
İnş cnm :)inşlh 2. kiye kızın olur cnm