Kuzum0. 10ckti ve halen adet olmdm hic belrtmde yok anlamdm kan degrri sizce sonra yukselr mi yacnm n oldu kan verdin mii sonuçlarını bekliyorummm
Kuzum benom ALlahrazi olssun cnm sendn kan verdm ama kan degerm negatf ckti ve adet olmadm acaba gec dollenmemi ilk defa bu kadr gecti gunlerim yaYa ya yaaaaaaaa gerçekten miiii bi foto atsana canm yaaaa ben seni görüyorum diğer konularda da hep dua ediyodum Allahım inşşallah vardır bebişşş lütfen bi foro atar mısınnnnn
günün geçmişmiydi cnmmKuzum0. 10ckti ve halen adet olmdm hic belrtmde yok anlamdm kan degrri sizce sonra yukselr mi ya
Kuzum benom ALlahrazi olssun cnm sendn kan verdm ama kan degerm negatf ckti ve adet olmadm acaba gec dollenmemi ilk defa bu kadr gecti gunlerim ya
Evet canm gecti bgnle birlkte 5 gun olcak cnm benim anlamdm yagünün geçmişmiydi cnmm
İns cnm ya nye hayalet cizgi ckti kanda nye bole oldu anlamdm kucuk dyemi ya: (Hayırlısı olsun canm benim inşallah geç döllenmedir
DEĞERİN TAM OLARAK KAÇTI CNMİns cnm ya nye hayalet cizgi ckti kanda nye bole oldu anlamdm kucuk dyemi ya: (
oluyormuydu böyle yoksa bide klomen falan kullandın mı gece ay vsEve
Evet canm gecti bgnle birlkte 5 gun olcak cnm benim anlamdm ya
eger olmazsan bi kaç gün sonra tekrarlaa cnmİns cnm ya nye hayalet cizgi ckti kanda nye bole oldu anlamdm kucuk dyemi ya: (
Olmadi cnm ilk defa bole oldu ve cnm adetime yakn hep akntim vardi yumurtlama zamni gbi halende var akntm anlamdm gec mi yynurtladm sizce?oluyormuydu böyle yoksa bide klomen falan kullandın mı gece ay vs
0.10 cnm hayaller 5 yukari hayatlar 0.10 cnm:)DEĞERİN TAM OLARAK KAÇTI CNM
o zaman stres yapma cnm 5 günde geçikip negatifse regli olursun bende stresten yada havalardan 15 gün gecikiyordum0.10 cnm hayaller 5 yukari hayatlar 0.10 cnm:)
Canm tam tersi bu ay stres yapmadm yunurtlamayi kacrdgmi dusundm adeti beklydm cnm benim hava degisiklgnden bu kadr uzun geckmzki cnm birde adete bir hafta kala hep akintim vardi yogndu acaba gecmi yunurtladm ondn mi ckmadi kanda?o zaman stres yapma cnm 5 günde geçikip negatifse regli olursun bende stresten yada havalardan 15 gün gecikiyordum
Her ay aynı olmaz ki cnm sen kan testini ne zmn yaptırdın o yanıltmaz geneldeCanm tam tersi bu ay stres yapmadm yunurtlamayi kacrdgmi dusundm adeti beklydm cnm benim hava degisiklgnden bu kadr uzun geckmzki cnm birde adete bir hafta kala hep akintim vardi yogndu acaba gecmi yunurtladm ondn mi ckmadi kanda?
Dun canm 4.gunde yaptm cnmHer ay aynı olmaz ki cnm sen kan testini ne zmn yaptırdın o yanıltmaz genelde
akıntı varsa degerlendir cnmOlmadi cnm ilk defa bole oldu ve cnm adetime yakn hep akntim vardi yumurtlama zamni gbi halende var akntm anlamdm gec mi yynurtladm sizce?
ohh maşallahhh cnmmm masallah darısı ceyizinee inşlh:)
Degerlendirdik cnm zatende o zmnlar hep ben anlamdm nye bole oldu en iyisi beklym 4gun daha olmazsam cnm tekrr kan yaparm blki degerm yukselr:))akıntı varsa degerlendir cnm
sen bir hafta daha bekle canm inşallah alırız güzel haberlerini :)Dun canm 4.gunde yaptm cnm
Aynn cnm beklcm o zamna kadr olmazsm tekrr gidcm belki gec dollenmedir ckar o zaman cnm ya ins ultrasondada gorulur mu peki?sen bir hafta daha bekle canm inşallah alırız güzel haberlerini :)