hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ya ya yaaaaaaaa gerçekten miiii bi foto atsana canm yaaaa ben seni görüyorum diğer konularda da hep dua ediyodum Allahım inşşallah vardır bebişşş lütfen bi foro atar mısınnnnn
Kuzum benom ALlahrazi olssun cnm sendn kan verdm ama kan degerm negatf ckti ve adet olmadm acaba gec dollenmemi ilk defa bu kadr gecti gunlerim ya

o zaman stres yapma cnm 5 günde geçikip negatifse regli olursun bende stresten yada havalardan 15 gün gecikiyordum
Canm tam tersi bu ay stres yapmadm yunurtlamayi kacrdgmi dusundm adeti beklydm cnm benim hava degisiklgnden bu kadr uzun geckmzki cnm birde adete bir hafta kala hep akintim vardi yogndu acaba gecmi yunurtladm ondn mi ckmadi kanda?

Canm tam tersi bu ay stres yapmadm yunurtlamayi kacrdgmi dusundm adeti beklydm cnm benim hava degisiklgnden bu kadr uzun geckmzki cnm birde adete bir hafta kala hep akintim vardi yogndu acaba gecmi yunurtladm ondn mi ckmadi kanda?
Her ay aynı olmaz ki cnm sen kan testini ne zmn yaptırdın o yanıltmaz genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…