Ya ya yaaaaaaaa gerçekten miiii bi foto atsana canm yaaaa ben seni görüyorum diğer konularda da hep dua ediyodum Allahım inşşallah vardır bebişşş lütfen bi foro atar mısınnnnnKzlar benimde adetim bugunle 4.gun gecti bugn test yaptm hayalet cizgi vardi belli belrsiz kan verdm yarn ckcak bakalm ins aranza katlrm ya:)))
Allah korusun inşallah bebeğini. Canm sen tam kaç haftalıksın 7+3 üm ben takvimlerimiz aynı da☺Kızlar çok ağır grip geçiriyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum
sağolll cnmmm bnmmooyy kocaman olmuş yakışıklı :) gözün aydın canım
inşlhhh cnm inşlhKzlar benimde adetim bugunle 4.gun gecti bugn test yaptm hayalet cizgi vardi belli belrsiz kan verdm yarn ckcak bakalm ins aranza katlrm ya:)))
günaydınnn ben 2 hafta olsu hissedeli şimdii daha baskın hissediyom sen benden öndesin ben 16+2 oldum bugun bnm 2. yaa erkn başladıkgünaydın kk nın güzel anna adaylarıben dün bebişimin tekmesini minik minik hissettim çok mutluyum
cnm n oldu kan verdin mii sonuçlarını bekliyorummmKzlar benimde adetim bugunle 4.gun gecti bugn test yaptm hayalet cizgi vardi belli belrsiz kan verdm yarn ckcak bakalm ins aranza katlrm ya:)))
İlk gebeliğin mi cnm :)günaydınnn ben 2 hafta olsu hissedeli şimdii daha baskın hissediyom sen benden öndesin ben 16+2 oldum bugun bnm 2. yaa erkn başladık
kusura bakma belirtmişsin ztn dikkatli okumadım :) benim ilk olduğundan daha yeni yeni hissediyorum artık 20.haftadan sonra daha belirgin olur cinsiyet blli mi minnosunun2. cnm bnm
dün netleşti 13 haftalıkken erkege benzetti dünde kontrol vardı pipiyi gördüm cnm bide kızım var daha n olsun Allah acılarını göstermesin Allah herkese versinnn inşlhhhkusura bakma belirtmişsin ztn dikkatli okumadım :) benim ilk olduğundan daha yeni yeni hissediyorum artık 20.haftadan sonra daha belirgin olur cinsiyet blli mi minnosunun
ayyy maşşalah cnm allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bizde 16 haftalıkken gittik kordon vardı ama net sölemedi %90 erkek dedi değişir mi bilmiyorum hani pipisi şurda diye göstermedi bide 20. haftasında gidicem bakalım nazlıı :/dün netleşti 13 haftalıkken erkege benzetti dünde kontrol vardı pipiyi gördüm cnm bide kızım var daha n olsun Allah acılarını göstermesin Allah herkese versinnn inşlhhh
cnmsweetwitch01 sen hastane çıkışı falan aldın mı acaba yoksa erken mi diyorsun
erkeğe benzettiyse erkk tir cnm Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşlh..ayyy maşşalah cnm allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bizde 16 haftalıkken gittik kordon vardı ama net sölemedi %90 erkek dedi değişir mi bilmiyorum hani pipisi şurda diye göstermedi bide 20. haftasında gidicem bakalım nazlıı :/
ohh maşallahhh cnmmm masallah darısı ceyizinee inşlh:)hazırlıklarım benim neredeyse tamam.. bir tek yelek file ve deterjanı kaldı onun dışında bezini de aldım koydum :) biberonları galan her şeyi tamamladım. en son okuş kapanınca mamasını alacağım bitecek