hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Merhaba hanımlar. Bende ekim annesi olacağım inşallah.
Benim derdim midemdi şimdi katmerli oldu. Burnumdan nefes alamıyorum resmen. Denemediğim şey kalmadı bir de üstüne geniz akıntısı çıktı. Zaten bulanan midem iyice bulanıyor artık. Aç geziyorum resmen.
11 haftalık şuan 5 haftalıktan beri 3-4 kilo verdim. Biri beni 40. Haftaya ışınlasın lütfeennn.

Benim diğer randevum 21 nisanda 9 haftalık olmuş olacak doktor o haftada güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmeni isterim dedi sırf bebeğe bakmak için gideceğiz :d senin cinsiyet belli miydi
Niye benim dr um böyle değil ya kadın ayda 1 gel diyo ben bebrğimi çok merak ediyorumm

Benim diğer randevum 21 nisanda 9 haftalık olmuş olacak doktor o haftada güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmeni isterim dedi sırf bebeğe bakmak için gideceğiz :d senin cinsiyet belli miydi
13 haftalıkken gittim erkeğe benzetti pzts net birşry söyler inşlhh

herşeyin hayırlısı cnmmm geçmiş olsunn gecer düzelirsin inşlh Allah şifa versinnn

hoş 5. haftadasın daha minikk kızzz

selam kızlaaaar.... hiram2015 canım dikkat et salgın varmış burda benim göz enfeksiyon çıktı göz doktoru söyledi. 2 damla verdi şimdi onları kullanıyorum. aman dikkat valla... bulaşıcı dedi bana da oğlumdan geçti ona da mutlaka okuldan bulaştı

sağol hayatımmm iyiyim çok şükürr bu aralar gecmiş olsunn cnm dik.ettt

günaydınnnn hamişlerrrrr dr günüm garip ama güzel bi his var içimde dualarınızı eksik etmeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…