Benim diğer randevum 21 nisanda 9 haftalık olmuş olacak doktor o haftada güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmeni isterim dedi sırf bebeğe bakmak için gideceğiz :d senin cinsiyet belli miydievveeettttttttttt nerdesin kızzz sen pzts saat 15:00 de randevum varrr
Aynen canmSelam kızlar siz de mi buraya taşındınız :d
Niye benim dr um böyle değil ya kadın ayda 1 gel diyo ben bebrğimi çok merak ediyorummBenim diğer randevum 21 nisanda 9 haftalık olmuş olacak doktor o haftada güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmeni isterim dedi sırf bebeğe bakmak için gideceğiz :d senin cinsiyet belli miydi
13 haftalıkken gittim erkeğe benzetti pzts net birşry söyler inşlhhBenim diğer randevum 21 nisanda 9 haftalık olmuş olacak doktor o haftada güzel görünüyor elleri ayakları belli oluyor görmeni isterim dedi sırf bebeğe bakmak için gideceğiz :d senin cinsiyet belli miydi
herşeyin hayırlısı cnmmm geçmiş olsunn gecer düzelirsin inşlh Allah şifa versinnnMerhaba hanımlar. Bende ekim annesi olacağım inşallah.
Benim derdim midemdi şimdi katmerli oldu. Burnumdan nefes alamıyorum resmen. Denemediğim şey kalmadı bir de üstüne geniz akıntısı çıktı. Zaten bulanan midem iyice bulanıyor artık. Aç geziyorum resmen.
11 haftalık şuan 5 haftalıktan beri 3-4 kilo verdim. Biri beni 40. Haftaya ışınlasın lütfeennn.
13.haftada erkeğe benzettii kesin konuşmadı cnm pzts randevum var bakalım n diyecek senin bellimi?Gunaydin canmhiram2015 bana zaman gecmiyor :) senin bebisin cinsiyeti bellimiydi
☺☺ aynen canim daha bebisi bile goremedik kesecik gorundu nokta seklinde ☺ oyuzden sabirsizlaniyorum iste.hoş 5. haftadasın daha minikk kızzz
sağol hayatımmm iyiyim çok şükürr bu aralar gecmiş olsunn cnm dik.etttselam kızlaaaar....hiram2015 canım dikkat et salgın varmış burda benim göz enfeksiyon çıktı göz doktoru söyledi. 2 damla verdi şimdi onları kullanıyorum. aman dikkat valla... bulaşıcı dedi bana da oğlumdan geçti ona da mutlaka okuldan bulaştı
sağol hayatımmm iyiyim çok şükürr bu aralar gecmiş olsunn cnm dik.ettt
oyy cnm yaa geçmiş olsunn hava bi açılıyo bozuluyo bizde n giyecegimizi şaşırdıkkkKızlar çok ağır grip geçiriyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum
kızlar hastaneden yeni geldim 159 gr olmuşş aşkımm bnm pipiyide gördük çok şükürrr