çok şükür cnm gözünaydın kapatırsın o açıgı ii beslen dik.etttMerhaba kızlar biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür yalnız bir hafta geriden geliyormuşuz doktor önemli olan kalbinin atması dedi
kızzz dr a gidecegini yeni okudumm n yaptınn pekiii????? C CilekRecelim
Bende oyle oldum ya neden ki acabaKafamı kurcalayan bişey var hala hamileliğimin şokundayım sanki hamile değil de kendimi hamile gibi görüyormuşum gibi geliyor normal mi bu olsun diye yırtındım oluncada böyle olmam tuhaf geldi bana nedense
slm cnm h.g aminnnn inşlh benimde 2.olucak Allahın izniyleMerhaba ....5+4 üm herkese sağlıklıca hayırlısı ile kucağımıza almayi nasıl etsin Allah benim ikinci çocugüm olcak inşallah
slm cnmm hadi bakalımmm hbr lerini bekliyoruz yarın kalp atışlarınıda duyarsınn merak etmeeeGunaydin kizlar bugun 7+5 olduk yarin ilk randevum var bebisi gorecegim cok heycanliyim :)
Ayh benim daha kalp atışı için çok var sanırım. Daha 6hafta bitmedislm cnmm hadi bakalımmm hbr lerini bekliyoruz yarın kalp atışlarınıda duyarsınn merak etmeee
Zamanla oturcak galiba hala inanamıyoruz eşimle kalp atışlatını duymak bi mucize gibiydiBende oyle oldum ya neden ki acaba
kızsweetwitch01 anam nerdesin kayboldunnnn
Canm ben tam 6 haftalıkken duydum sen ne zaman gidiceksin ki çok var demişsinAyh benim daha kalp atışı için çok var sanırım. Daha 6hafta bitmedi
Canm ben tam 6 haftalıkken duydum sen ne zaman gidiceksin ki çok var demişsin
Öyle oluyo hakkaten zaman geçmek bilmiyo☺Cumartesi gideyim diyorum canım ...Bu 5gun bana 5ay gibi gelirmerak heyecan ...