adanada su havada bilirsin sen atlet kısa kollu çıt çıtlı uzun kollu çıtçıtlı swet yelek üstü böyle altı kesinlikle kilot kilotlu çorap pantolon kçk çorapp
Mune neden takvimlerimiz görünmüyorr
Anladım canm saol ☺prima bölümünde olduğumuz için..başka bölümlerde görünüyor. sponsorlu bölümlerdr yok
Bence konumuz talvimimizi görebileceğimiz bi yere taşınsın
Gülüm Kazen'e bir sorayım hemen ilgileneceğim.
Bekliyorum☺ özelden de msj attım görmedin sanırım birinin cevabını aldım ama diğerini hala bilmiyorum yardımcı olursan sevinirimmm☺Gülüm Kazen'e bir sorayım hemen ilgileneceğim.
Özür dilerim yoğundum okumadım henüz, Kazen'e ilettim oradan gelen cevaba göre hemen döneceğim sizlereBekliyorum☺ özelden de msj attım görmedin sanırım birinin cevabını aldım ama diğerini hala bilmiyorum yardımcı olursan sevinirimmm☺
Ay özür mü ne gerek var bi tuhaf hissettim kendimi tabiki yoğun olabilirsiniz eğer görmediysen dikkat çekmek için söyledim ne zaman müsait olursan o zaman bak tabi sıkıştırmak istemem☺Özür dilerim yoğundum okumadım henüz, Kazen'e ilettim oradan gelen cevaba göre hemen döneceğim sizlere
Niye kendini tuhaf hissediyorsun, yoğundum ve mesajına hemen dönememiş olmak benim kabahatim :)Ay özür mü ne gerek var bi tuhaf hissettim kendimi tabiki yoğun olabilirsiniz eğer görmediysen dikkat çekmek için söyledim ne zaman müsait olursan o zaman bak tabi sıkıştırmak istemem☺
Aaa taşınmış bileee çok teşekkürlerrNiye kendini tuhaf hissediyorsun, yoğundum ve mesajına hemen dönememiş olmak benim kabahatim :)
Bu arada cevap hızlı geldi:)))
Öpüyorum hepinizi
Mesaja da cevap yolladım :))Aaa taşınmış bileee çok teşekkürlerr
mrhb C CilekRecelim arkadasım siteye giremiyor çıkış yaprıgı için e mail de alamıyor n yapması lazımmMesaja da cevap yolladım :))