hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

adanada su havada bilirsin sen atlet kısa kollu çıt çıtlı uzun kollu çıtçıtlı swet yelek üstü böyle altı kesinlikle kilot kilotlu çorap pantolon kçk çorapp

Cok sukur bugun bebegimi gordum ve kalp atisinida gorduk cok mutlu oldum 3 hafta sonra tekrar ultrason var bebegin dogum tarihi icin :)

adanada su havada bilirsin sen atlet kısa kollu çıt çıtlı uzun kollu çıtçıtlı swet yelek üstü böyle altı kesinlikle kilot kilotlu çorap pantolon kçk çorapp

aynenn.. valla havaya göre giyinmek lazım.. aya göre değil.. adana artık sıcak.. yapacak bir şey yok

Özür dilerim yoğundum okumadım henüz, Kazen'e ilettim oradan gelen cevaba göre hemen döneceğim sizlere:KK66:
Ay özür mü ne gerek var bi tuhaf hissettim kendimi tabiki yoğun olabilirsiniz eğer görmediysen dikkat çekmek için söyledim ne zaman müsait olursan o zaman bak tabi sıkıştırmak istemem☺

Ay özür mü ne gerek var bi tuhaf hissettim kendimi tabiki yoğun olabilirsiniz eğer görmediysen dikkat çekmek için söyledim ne zaman müsait olursan o zaman bak tabi sıkıştırmak istemem☺
Niye kendini tuhaf hissediyorsun, yoğundum ve mesajına hemen dönememiş olmak benim kabahatim :)
Bu arada cevap hızlı geldi:)))
Öpüyorum hepinizi :KK15:

konuyu tasımanız ii oldu çok teşk.ederm

X