hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Dün midem için gitmişken kalp atışı da duyalım dedim olmaz sırası var herşeyin dedi dr biz de 6+4 üz. Sana da sıkışık gel dediler mi kalp duymaya ??
Hayır bana öyle bişey demediler.bende hep buralardan görüyorum. Bende öyle gideyim. Yaaaa ama ben 6+3 te gitcem kalp için. Benim tup bebek merkezim bulunduğum yerde değil. Orda olsam daha dogru yonlendirilirdim eminim ki.

Benimde tüp bebek doktorum ayrıldı hastaneden. O kadar doktora gittim bu tüp bebek doktorum alttan muayene için idrarı yaptırıp alıyordu muayeneye. Başla doktorda görmemiştim böle bişey . Bence Sen de sıkışık git sıkışmak daha zor çünkü .

Öyle yapiyim artık. Nerde yaptırdın iz kaçıncı denemenizdi

Kese görmek için sıkışık olmak gerekmiş çok sıkışamadım o gün insan su içmekten bile mide bulantısı yaşıyor hamileyken :) merak ettim sadece benim dr mu öle diyor diye :)

yok hep öyle diyorlar ilk 3 ay sıkışık gelin diye.. bana demişti artık gerek yok bebek rahat görünüyor diye..

hangi ay derken şubatta hamiş kalmışsın cnm 14. günden sonra genel olarak her bayan yumurtlar sen ona takılma dr a gittin mi hiççç cnm
Hayir canim daha gitmedim ama pazartesi ilk randevum hem bebegi gorecegiz hem kalp atisini duyacagim insallah cok heycanliyim :)

Günaydın kızlar.. şeker yükleme yapıldı bekliyorum bakalım kan alınacak. 50 gr yükleme yapıldı.

günaydınnnn hamişlerrr❤❤❤❤❤❤

ewet dün bi iki byn hamilelik takvimi gözükmüyor die konu baslıgı acmış bende yazdımmm konu ile ilgileniyoruz dediler site yöneticileri prima altındaki konularda cıkmıyor baska yerďe çıkıyor ama bnm derdim hem bu hemde mail e bildirim alamamak((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…