Dün midem için gitmişken kalp atışı da duyalım dedim olmaz sırası var herşeyin dedi dr biz de 6+4 üz. Sana da sıkışık gel dediler mi kalp duymaya ??Benimde tup bebek canim.6+1 im bugün perşembe kalp atısı na gitcem.
Dün midem için gitmişken kalp atışı da duyalım dedim olmaz sırası var herşeyin dedi dr biz de 6+4 üz. Sana da sıkışık gel dediler mi kalp duymaya ??
Kese görmek için sıkışık olmak gerekmiş çok sıkışamadım o gün insan su içmekten bile mide bulantısı yaşıyor hamileyken :) merak ettim sadece benim dr mu öle diyor diye :)sıkışık gidersen daha rahat görünüyor bebek
Hayır bana öyle bişey demediler.bende hep buralardan görüyorum. Bende öyle gideyim. Yaaaa ama ben 6+3 te gitcem kalp için. Benim tup bebek merkezim bulunduğum yerde değil. Orda olsam daha dogru yonlendirilirdim eminim ki.Dün midem için gitmişken kalp atışı da duyalım dedim olmaz sırası var herşeyin dedi dr biz de 6+4 üz. Sana da sıkışık gel dediler mi kalp duymaya ??
Benimde tüp bebek doktorum ayrıldı hastaneden. O kadar doktora gittim bu tüp bebek doktorum alttan muayene için idrarı yaptırıp alıyordu muayeneye. Başla doktorda görmemiştim böle bişey . Bence Sen de sıkışık git sıkışmak daha zor çünkü .Hayır bana öyle bişey demediler.bende hep buralardan görüyorum. Bende öyle gideyim. Yaaaa ama ben 6+3 te gitcem kalp için. Benim tup bebek merkezim bulunduğum yerde değil. Orda olsam daha dogru yonlendirilirdim eminim ki.
Öyle yapiyim artık. Nerde yaptırdın iz kaçıncı denemenizdiBenimde tüp bebek doktorum ayrıldı hastaneden. O kadar doktora gittim bu tüp bebek doktorum alttan muayene için idrarı yaptırıp alıyordu muayeneye. Başla doktorda görmemiştim böle bişey . Bence Sen de sıkışık git sıkışmak daha zor çünkü .
Tekirdağ Çorlu da yaptırdık biz, ilk denemeydi. Sizin ?Öyle yapiyim artık. Nerde yaptırdın iz kaçıncı denemenizdi
Kese görmek için sıkışık olmak gerekmiş çok sıkışamadım o gün insan su içmekten bile mide bulantısı yaşıyor hamileyken :) merak ettim sadece benim dr mu öle diyor diye :)
Sıkışık gitmek sıkıntı zaten tutamıyorum :)yok hep öyle diyorlar ilk 3 ay sıkışık gelin diye.. bana demişti artık gerek yok bebek rahat görünüyor diye..
Sıkışık gitmek sıkıntı zaten tutamıyorum :)
Hayir canim daha gitmedim ama pazartesi ilk randevum hem bebegi gorecegiz hem kalp atisini duyacagim insallah cok heycanliyim :)hangi ay derken şubatta hamiş kalmışsın cnm 14. günden sonra genel olarak her bayan yumurtlar sen ona takılma dr a gittin mi hiççç cnm
Ankarada Novaartta yaptırdım. 3. Denemem canım.Tekirdağ Çorlu da yaptırdık biz, ilk denemeydi. Sizin ?
aminnnnn inşlhhhhhhh cnmmmm bnmmmamaniiinnnn 6yı bitirmeme az kaldı desene... cumartesi 25 olcaz inşallah ayy yarıyı da geçtim bakalımm.. darısı sizlere
Bende 7 haftalık hamileyim :)
günaydınnn cnmm inşlh ii çıkar ben ilk gebelimde yaptırmadım bundada düşünmüyorummm cnm yaaaGünaydın kızlar.. şeker yükleme yapıldı bekliyorum bakalım kan alınacak. 50 gr yükleme yapıldı.