hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kızlar takvimim gözükmüyor nedennnnn
ewet dün bi iki byn hamilelik takvimi gözükmüyor die konu baslıgı acmış bende yazdımmm konu ile ilgileniyoruz dediler site yöneticileri prima altındaki konularda cıkmıyor baska yerďe çıkıyor ama bnm derdim hem bu hemde mail e bildirim alamamak:KK43:((
Aynen mail olarak da bildirim gelmiyo ve ben girdiğimde hergün bebeğimin bugün nasıl gelişmeler gösterdiğini okumak onu görmek beni çok mutlu ediyodu:KK43:

Kızlar ya öleceğim hassasiyetten herşey mi tiksinç olur eşimin kokusuna bile dayanamıyorum adam duş alıyor diş fırçalıyor yok ! Bugün markete gittim sanki herşey kokuyor çıkmak istedim. Annem destek için gelip yemek yapıyor ona bile dayanamıyorum bütün camlar açık ne yapıcam ben ??

Kızlar ya öleceğim hassasiyetten herşey mi tiksinç olur eşimin kokusuna bile dayanamıyorum adam duş alıyor diş fırçalıyor yok ! Bugün markete gittim sanki herşey kokuyor çıkmak istedim. Annem destek için gelip yemek yapıyor ona bile dayanamıyorum bütün camlar açık ne yapıcam ben ??
cnm 15. haftanda rahatlarsınn diye düşünüyorummm Allah yardımcın olsun

Hayırlı kandiller kızlar allahima bin sukur bebegim izin kalp atısını duyduk. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin insallahh

Kızlar o kadar güzel bir haber aldım ki şuan çok mutlu oldum ya. Eşimin halasının üst komşusu 8-9 senedir evliymiş ve çocuğu olmuyomuş çok anlattılar o kadar çok şey denemişler ki artık olmıycak sanarken bir mucize... ve şuan hamileymiş 3.5 aylık kızı tanımıyorum hiç bir şekilde konuşmuşluğuum bile yok ama çok mutlu oldum yinede. Rabbim nelere kadir inşallah tüm isteyenlere tattırır bu duyguyu Allahım bu güzel günde ♡

Kızlar o kadar güzel bir haber aldım ki şuan çok mutlu oldum ya. Eşimin halasının üst komşusu 8-9 senedir evliymiş ve çocuğu olmuyomuş çok anlattılar o kadar çok şey denemişler ki artık olmıycak sanarken bir mucize... ve şuan hamileymiş 3.5 aylık kızı tanımıyorum hiç bir şekilde konuşmuşluğuum bile yok ama çok mutlu oldum yinede. Rabbim nelere kadir inşallah tüm isteyenlere tattırır bu duyguyu Allahım bu güzel günde ♡
ayyy ben bile sevindimmmm cnm hayırlısı olsun hakkında inşlhh sonuna kadar gitmdeyi nasip ederr ve evladını kucagına alırr

Ayyyy çok heycanlıyım yarın bebeğimizin kalp atışlarını duymak için gidicez bi yandan da ödüm kopuyo. İnşallah duyarım bebeğimin kalp atışlarını. Sizce şekillenmeye başlamışmıdır bebişim çok merak ediyorum mercimeğimi☺☺

Farkli olmaz ayni olurdu ben 2. Ay hamile kaldim ayni durumdayz :) hemende olsa gecte olsa bizim minigimiz mis kokulumuz. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah
Aminn inşallah bişey olcak diye öyle korkuyorum ki ama miniğim bırakmadı annesini rabbim bu sefer baktı yüzüne çok şükür öylede böylede evlat canın bir parçası daha insanın karnına düştüğünde hayatını bambaşka hale getiriyor resmen mucize..

günaydınnnn hamişlerrrrrrrr❤❤❤❤❤❤❤

Merhaba kızlar biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür yalnız bir hafta geriden geliyormuşuz doktor önemli olan kalbinin atması dedi

X