hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

kızlarrr hiç değişimlerinizi yazmıyorsunuz benim batmalar azaldı gibi bakalımmm şimdilik rahatız Allahım bozmasın

kızlarrr hiç değişimlerinizi yazmıyorsunuz benim batmalar azaldı gibi bakalımmm şimdilik rahatız Allahım bozmasın

canım valla bende pek değişiklik yok mide aynı... göbüş çıktı Çarşamba şeker yükleme var.. ödem mevcut 3 litre su içiyorum ayaklarımın altında yastıkla dinleniyorum ama banamısın demiyor.. eller ve ayaklar şiş durumda..

Kızlar belirtileriniz ne oldu yazarmisiniz acaba . Benim 13 gün varken bel ağrım başladı suan 8 gün var adete hala belim ağrıyor arada sol kasik batıyor iki kere sarı akıntı geldi sizce belirtimi

Kızlar belirtileriniz ne oldu yazarmisiniz acaba . Benim 13 gün varken bel ağrım başladı suan 8 gün var adete hala belim ağrıyor arada sol kasik batıyor iki kere sarı akıntı geldi sizce belirtimi

yumurtlama belirtisi anlattığın canım. o kadar erken belirti yaşamadım 2. olmasına rağmen

Benimde olsa 3. Olcak iki oğlum var hatirlamiyom bile neler yasadigimi ama her ay yumurtlama oluyo hiç böyle sancili geçmedi

valla canım bende yaşamadım işte ondan dedim ya yumurtlama diye :) arada çok sancılı geçtiğinde yumurtan iyi gelişmiiş diyorlar.. bende bilemedim ki 8 gün var daha bekle bakalım

Kızlar merhaba bizde yarın 16 haftaligiz çok şükür hergun iğne oluyorum kan pıhtılaşması var yinede çok şükür Rabbime minigimin cinsiyetini ogrenicem cumartesi inşallah :) ilk gebelik

olabilir cnm ama henüz erken belirtiler ii bence

Kızlar merhaba bizde yarın 16 haftaligiz çok şükür hergun iğne oluyorum kan pıhtılaşması var yinede çok şükür Rabbime minigimin cinsiyetini ogrenicem cumartesi inşallah :) ilk gebelik
yok mu resim at bi bakalım yorum yapalım cnm bnm Allahım esirgesinnn sağlıklı doğumlarrrrr herkese

bnmde 2li test sonucum ii çıktı şükürler olsunnn nisan 24 de gidecem dr 18+1 olucam ozaman Allah nasip ederse

Benimde olsa 3. Olcak iki oğlum var hatirlamiyom bile neler yasadigimi ama her ay yumurtlama oluyo hiç böyle sancili geçmedi
ohhhh maşallahh bende 3. yü görürmüyüm kızzz acabaaa???

Bende pko var yani ultrasonda hep öyle çıkıyo ama tahlillerim temiz . Ama işte adet düzensizliği oluyor . Ama sukurler olsun jki oğlumda ilk ayda tuttu.bakalim buda ilk ayım ne zaman tutcak merak ediyorum ve kızım olsun çok istiyorum. Hamilesin banada dua etsene inş bu sefer hayırlı sağlıklı bi Kız nasip etsin Rabbim bana . Ve bütün isteyenler e insalahhh

Kız için yumurtlamA öncesi erkek için yumurtlama günü diyolar sen öyle bişey denedinmi canım

Kızlar bugün ikili tarama testi vardı uzman doktor söylemedi cinsiyetini önce bana sordu biliyormusun diye bende hayır dedim siz söyleyin dedim önce supriz olsun dedi sonra ben goremedim dedi bence gördü söylemedi kadın doğum uzmanıda söylemedi 20 haftada söylüyoruz dedi ay rüya görmekten bıktım arkadaşlar daha önceki hamileliklerinde ne görürdünüz cinsiyet lerı neydi

Arkadaşlar yumurtlama günü kız deniyor ama ben bunu hiç denemedim benim adetim düzensiz di son zamanlarda ama genelde ayın 28 ile 5 ı gibiydi ayın 15 inde yumurtlama günümü oluyor sonrasimi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…