hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

iyi geceler hanımlarrrrr14+1 veda edip14+2 h.g diyorumm...bebişimle

Gunaydin kizlar bende bugun tam 7 haftalik oldum bir sorum olacakti kizlar benim ilk adet gunum 7 subatti ve 24 subatta yumurtlama oldu martin 8 de hamile oldugumu ogrendim ozaman ben hangi ay hamile kalmis oluyorum subatmi martmi???

günaydın kızlar mail me bildirim gelmiyor nie anlamadım bakıyorum ki yorumlar yazmışsınız önceden böyle bi sorunum yoktu bnm gibi sorun yaşayanlar n yapmam lazım;(

Gunaydin kizlar bende bugun tam 7 haftalik oldum bir sorum olacakti kizlar benim ilk adet gunum 7 subatti ve 24 subatta yumurtlama oldu martin 8 de hamile oldugumu ogrendim ozaman ben hangi ay hamile kalmis oluyorum subatmi martmi???
hangi ay derken şubatta hamiş kalmışsın cnm 14. günden sonra genel olarak her bayan yumurtlar sen ona takılma dr a gittin mi hiççç cnm

bu tablo doğruymuş kızlar ebeye sordum..

Eklentiler

• Screenshot_20170328-004259.png
    133,7 KB · Görüntüleme: 60
8.HAFTADA BEBEGIM GORUNDU KALP ATISINI DUYDUK VE BEN BOL SU ICIP GITTIM KESE RAHAT GORUNUR DEDILER SIKISMIS BIR SEKILDE GIRDIM DOKTORA TAVSIYEMDIR. BENDE BU HAFTAYA KADAR GORUNMUYORDU COK UZULUYORDUM SUKURLER OLSUN DARISI SANA OLSUN SAGLIKLA INSALLAH
h.g cnm tebeik ederimm sağlıklı dogumlar hayırlı evlatlar verasin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…