- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Daha babamiz da hic goremedi onunla daha bi heycanli olcak sanirim :) cok guzel duygularmis Rabbim herkese nasip etsinnnduyarsın canım bana 10.haftada dinletti doktorum sadece gösterdi öncesinde. kapatır tabii farkı:)
oyyy masallahhhh
Sizlerin nasil gidiyo hamilelik sizlerde biraz ara ara bilgilendirme yapin bizehiram2015 sweetwitch01
hangi ay derken şubatta hamiş kalmışsın cnm 14. günden sonra genel olarak her bayan yumurtlar sen ona takılma dr a gittin mi hiççç cnmGunaydin kizlar bende bugun tam 7 haftalik oldum bir sorum olacakti kizlar benim ilk adet gunum 7 subatti ve 24 subatta yumurtlama oldu martin 8 de hamile oldugumu ogrendim ozaman ben hangi ay hamile kalmis oluyorum subatmi martmi???
ohh maşallahhh giyiyormusun hamişlikleriniGünaydın bende bugüb 23+3teyiiiimmmm
8.HAFTADA BEBEGIM GORUNDU KALP ATISINI DUYDUK VE BEN BOL SU ICIP GITTIM KESE RAHAT GORUNUR DEDILER SIKISMIS BIR SEKILDE GIRDIM DOKTORA TAVSIYEMDIR. BENDE BU HAFTAYA KADAR GORUNMUYORDU COK UZULUYORDUM SUKURLER OLSUN DARISI SANA OLSUN SAGLIKLA INSALLAHAnladm canm bakalım bziimki ne kadarlık çıkacak
h.g cnm tebeik ederimm sağlıklı dogumlar hayırlı evlatlar verasin Rabbim..8.HAFTADA BEBEGIM GORUNDU KALP ATISINI DUYDUK VE BEN BOL SU ICIP GITTIM KESE RAHAT GORUNUR DEDILER SIKISMIS BIR SEKILDE GIRDIM DOKTORA TAVSIYEMDIR. BENDE BU HAFTAYA KADAR GORUNMUYORDU COK UZULUYORDUM SUKURLER OLSUN DARISI SANA OLSUN SAGLIKLA INSALLAH
hoş bulduk canım amin hepimize inşallahh.g cnm tebeik ederimm sağlıklı dogumlar hayırlı evlatlar verasin Rabbim..
Benimde tup bebek canim.6+1 im bugün perşembe kalp atısı na gitcem.İnşallah onu da duyarım, duymadan içim rahat etmeyecek.Tüp bebeğiz biz
sende h.g cnm aramıza tebrik ederimmm senideBenimde tup bebek canim.6+1 im bugün perşembe kalp atısı na gitcem.
Teşekkür ederim. Hosbulduk☺sende h.g cnm aramıza tebrik ederimmm senide
ohh maşallahhh giyiyormusun hamişliklerini
bu tablo doğruymuş kızlar ebeye sordum..