Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20. haftamıııı yuh diyesim geldi nedensee 16 haftada kızlar bile gösteriyorrr cnm ilk gebelikmiKızlar bugün ikili tarama testi vardı uzman doktor söylemedi cinsiyetini önce bana sordu biliyormusun diye bende hayır dedim siz söyleyin dedim önce supriz olsun dedi sonra ben goremedim dedi bence gördü söylemedi kadın doğum uzmanıda söylemedi 20 haftada söylüyoruz dedi ay rüya görmekten bıktım arkadaşlar daha önceki hamileliklerinde ne görürdünüz cinsiyet lerı neydi
günaydınnnnn anne adaylarııııııı hayırlı cumalarrrr
20. haftamıııı yuh diyesim geldi nedensee 16 haftada kızlar bile gösteriyorrr cnm ilk gebelikmi
cnm ben hep erkk görüyordummHayır canım ilk gebelik değil üç tane kızım var ama iki doktorda bilmiyorlar kaç çocuğum olduğunu sormadılar yani oyuzden bilmiyorum niye söylemedi bide kendi alanı değil kadın doğum uzmanının söylemesini istiyorlar oda hiç bakmadı zaten 16 haftada söylemiyoruz diye ama çok rüya görüyorum siz daha önceki hamileliklerinde ne gördünüz neyiniz oldu tesekurler
dr um büyük ihtimalle erkk dediii bakalımmmErkek goruyördun ne oldu canım kizmi yoksa erkekmi
Ilk tanismamizzz ❤ :)
Aynen canm 2 gündü zaten yok yere ban yedim neyse aklıma geldikçe sinir oluyorumC CilekRecelim cnm hayır olsun öncelikle rüyan bide k.k bantın açılmışşş
Tesekkur ederim canimm daha kalp atisini duyamadik ama 6 hafta 4 gunlukmusuz tabi hizli buyuyup aradaki farki kapayabilirmis demaşallaj minnoşa :)
Tesekkur ederim canimm daha kalp atisini duyamadik ama 6 hafta 4 gunlukmusuz tabi hizli buyuyup aradaki farki kapayabilirmis de
oyyy masallahhhhIlk tanismamizzz ❤ :)