hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

:anneadayı::KK200:günaydınnnnn anne adaylarııııııı hayırlı cumalarrrr

Kızlar bugün ikili tarama testi vardı uzman doktor söylemedi cinsiyetini önce bana sordu biliyormusun diye bende hayır dedim siz söyleyin dedim önce supriz olsun dedi sonra ben goremedim dedi bence gördü söylemedi kadın doğum uzmanıda söylemedi 20 haftada söylüyoruz dedi ay rüya görmekten bıktım arkadaşlar daha önceki hamileliklerinde ne görürdünüz cinsiyet lerı neydi
20. haftamıııı yuh diyesim geldi nedensee 16 haftada kızlar bile gösteriyorrr cnm ilk gebelikmi

20. haftamıııı yuh diyesim geldi nedensee 16 haftada kızlar bile gösteriyorrr cnm ilk gebelikmi

canım bazı doktorlar kız bebekse söylemek istemiyor.. malum büyük bir cahil kesim var bebeği aldırıyorlar o sebeple. benim doktorum göremedi de söylemedi.. ayrıntılıda
ki doktorun söylemesini pek istemiyor kadın doğumcular. benimde ayrıntılıda söyledi kız diye biliyorsun dedi hatta ama bilmediğimi söyleyince pişman oldu :KK70: sustu.. doktorum daha dur ben demedim bana göstermedi henüz dedi.. haklılar aslında doktora zarar veren var böyle durumda.. benim doktorum kıza benziyor dediğinde bile siz ne istiyorsunuz bilmiyorum ama dedi.. Bende kız istiyoruz zaten diyince bacak arasında bir şey yok falan diye rahatlayarak devam etti. oğlumda adını koyduk bile kumsal damla olacak dedi.. doktor sevindi :) düşün artıkkk :KK66:

Hayır canım ilk gebelik değil üç tane kızım var ama iki doktorda bilmiyorlar kaç çocuğum olduğunu sormadılar yani oyuzden bilmiyorum niye söylemedi bide kendi alanı değil kadın doğum uzmanının söylemesini istiyorlar oda hiç bakmadı zaten 16 haftada söylemiyoruz diye ama çok rüya görüyorum siz daha önceki hamileliklerinde ne gördünüz neyiniz oldu tesekurler

Çok sevindim allah herkesin gönlünden geceni versin sağlıklı olsunda bide öğle arasına girmek üzereydi en son bendim çok acele etti belkide görmedi gerçekten iki dakka sürmedi

Ben hamile olduğumu bilmiyordum günümün geçmesine bile daha çok vardı rüya gördüm önce pek anlamadım bi kaç gün sonra tekrar aynı rüyayı görünce tüm tabirlere baktım hamilelik ve erkek çocuk müjdesi yazıyordu hamile olacağıma ihtimal vermiyordum ama merak ettim test aldım çok ama çok silik çıktı galiba yok dedim iki üç gün sonra tekrar yaptım positif çıktı hamileydim yani gördüğüm rüya bilinç altı olamaz çünkü planlı bir bebek değildi yinede herşeyi allahım bilir siz ne dusunuyorsunuz

Hayır canım ilk gebelik değil üç tane kızım var ama iki doktorda bilmiyorlar kaç çocuğum olduğunu sormadılar yani oyuzden bilmiyorum niye söylemedi bide kendi alanı değil kadın doğum uzmanının söylemesini istiyorlar oda hiç bakmadı zaten 16 haftada söylemiyoruz diye ama çok rüya görüyorum siz daha önceki hamileliklerinde ne gördünüz neyiniz oldu tesekurler
cnm ben hep erkk görüyordumm

Günaydınnn♡bugün kv ardı beni.Rüyasında görmüş. Ordan oraya kaçıyodun dedi. Bebeğe bişey olcak diye korkuyomuşuz dedi. Yukarılara falan uzanma dedi kapattı. Korktum bi:KK17:

Ilk tanismamizzz ❤ :)

Eklentiler

• IMG_0508.JPG
    IMG_0508.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
X