olur cnm arada az dinlen kendini yormaaaaKizlaaar ya acayip bi baş dönmesi var kalktigim zamann
Hic yormuyorum kii hic bisey yaptigim yok kasik agrim cok siddetli oldugu icin dogrulamiyorum bende devamli uzaniyorum simdi bas donmesi de eklendiolur cnm arada az dinlen kendini yormaaaa
Bilmiyorum ki canım. Bende çok korkmuştum ya boş çıkarsa diye. Doktor sorunlu gebeliklerin sayısının sağlıklılara göre çok çok düşük olduğunu söyledi rahat ol şu tarihte gel bebeğide görürüz kalbide dinleriz dedi. Aynende öyle oldu. Seninkide öyle olur, strese sokma kendini.Teşekkür ederim cevabın için
Peki şimdiden boş olma ihtimali var mı. Çook korkuyorum düşünüyorum
Tatlım kan değerine baktırdın mı , kan düşüklüğüde baş dönmesi yapar tansiyonu tetiklediği için. Sabahları bir kaşık pekmez ye. Belki iyi gelir.Kizlaaar ya acayip bi baş dönmesi var kalktigim zamann
Ay oğluşumu bekliyorum bende bakalım sürpriz yapıpta kız olmazsa☺eweeettttt
Pekmezi tahinle karistirip yiyorum sabahlari ama kandan olabilir mi ki tansiyonum normal cikti ama kansizlik oldum olasi var bende bi turlu duzeltemiyorumTatlım kan değerine baktırdın mı , kan düşüklüğüde baş dönmesi yapar tansiyonu tetiklediği için. Sabahları bir kaşık pekmez ye. Belki iyi gelir.
Sende erkek isteyenlerden misinAy oğluşumu bekliyorum bende bakalım sürpriz yapıpta kız olmazsa☺
Ay maşallah onlara çok tatlı gözüküyorlar. İkiside aralarını saklamış ondan bişiy diyemeyeceğim canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Saol cnm hayirlisi olsun ozmn:)Ay maşallah onlara çok tatlı gözüküyorlar. İkiside aralarını saklamış ondan bişiy diyemeyeceğim canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Canim hayirli ugurlu olsun onvelikle bana sagdaki kiz gibi geldi soldaki de erkek gibi ama soldakinden tam emin olamadimKizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Saol cnm tesekurederim insaAllah oyledir cnmm Ama yinede herseyi hayirlisi tabi:)))Canim hayirli ugurlu olsun onvelikle bana sagdaki kiz gibi geldi soldaki de erkek gibi ama soldakinden tam emin olamadim
Evett canimm hayirlisi neyse o olsunn ama ikisini de tatmis olursun ne guzeelSaol cnm tesekurederim insaAllah oyledir cnmm Ama yinede herseyi hayirlisi tabi:)))
Aynen valla cnm bende sagdakini erkege benzetim amma dur bakalimm :)Evett canimm hayirlisi neyse o olsunn ama ikisini de tatmis olursun ne guzeel
Dr bi tahminde bulunmadi mi ??Aynen valla cnm bende sagdakini erkege benzetim amma dur bakalimm :)
Haftaya gel dedi cinsiyet icin ikiside kiz olabilir dedi ama emin degilim dedi birinin bacak arasina kordon girmisti zaten yani tam detayli bakmadi benim icin ense kalinliklari onemli dedi onlarda gayet iyi dedi cinsiyetlerini eni sonu ogrenirsin dedi:)Dr bi tahminde bulunmadi mi ??
Evett dedim ya soldakinden emin olamadim diye ikisi de kiz olabilir ne guzeel ❤Haftaya gel dedi cinsiyet icin ikiside kiz olabilir dedi ama emin degilim dedi birinin bacak arasina kordon girmisti zaten yani tam detayli bakmadi benim icin ense kalinliklari onemli dedi onlarda gayet iyi dedi cinsiyetlerini eni sonu ogrenirsin dedi:)
Rabim neyi hayirli gormusse o olsub bakalim ama bana yinede israrla o erkek gibi geliyo cok degil ya haftaya anlasilir galibaEvett dedim ya soldakinden emin olamadim diye ikisi de kiz olabilir ne guzeel ❤
Bekliyoruz o haldee bize de soyle :)Rabim neyi hayirli gormusse o olsub bakalim ama bana yinede israrla o erkek gibi geliyo cok degil ya haftaya anlasilir galiba
Tmm cnm soylicemBekliyoruz o haldee bize de soyle :)