hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

bende gobek cıkmadı sizin ne zaman cıktı hep bir ayva gobegim var gerci belki biraz belirgindir ama o yuzden anlamamısımdır:)

açamadım ya resimleriiii yorum yazacaktım ama hayırlısı olsunn Allah kalbine göre versin hayırlı doğumlarr cnmm

resimleri açtım ama ilk resim erkk 2. kız gibi cnm bnm bide tüp bebekmi onu sorucaktım

Kızlar sizlerin yorumlarınızı okuyorun bende mutlu oluyorum inanın sizinle bende yasyrm sanki ins hepniz saglkli bir sekilde dogrrsnz hayrlisi olur ins nisan ayı ugurlu olur bende katlrm aranza ins size sorcgm cok sey olucak

Sende erkek isteyenlerden misin bana da bi tahmindee bulunsun hisleri kuvvetli olanlaaar ❤
Yok ben tarafsızım hangisi olursa ☺hımmm benim dediklerimde genelde çıkar ama emin olarak söylediklerim çıkar şimdi bikemedim ama erkek olur gibi sanki seninkide

Herkes tahminde bulunmuş. Banada bulunur musunuz? İlk bebişim cinsiyet önemli değil ama insan tahmin de etmek istiyor :)

açamadım ya resimleriiii yorum yazacaktım ama hayırlısı olsunn Allah kalbine göre versin hayırlı doğumlarr cnmm
Ben de ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum :)
Ben de kız olduğunu düşünüyorum ikisinin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…