herşeyin hayırlısııı cnmmmmAy oğluşumu bekliyorum bende bakalım sürpriz yapıpta kız olmazsa☺
açamadım ya resimleriiii yorum yazacaktım ama hayırlısı olsunn Allah kalbine göre versin hayırlı doğumlarr cnmmKizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
ikiside kız gibi sanki:)Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Hayirlisi cnm:)ikiside kız gibi sanki:)
Saol cnm tesekuredrim amin cnm cumlemizin insaAllahaçamadım ya resimleriiii yorum yazacaktım ama hayırlısı olsunn Allah kalbine göre versin hayırlı doğumlarr cnmm
Cnm benim icin soylemissin galiba.... yok cnm tup bebek degil dogal yolla oldu.resimleri açtım ama ilk resim erkk 2. kız gibi cnm bnm bide tüp bebekmi onu sorucaktım
Tabiki sağlıklı olsun hiç farketmez cinsiyetherşeyin hayırlısııı cnmmmm
Yok ben tarafsızım hangisi olursa ☺hımmm benim dediklerimde genelde çıkar ama emin olarak söylediklerim çıkar şimdi bikemedim ama erkek olur gibi sanki seninkideSende erkek isteyenlerden misinbana da bi tahmindee bulunsun hisleri kuvvetli olanlaaar ❤
Genelde herkes erkek diyo :)Yok ben tarafsızım hangisi olursa ☺hımmm benim dediklerimde genelde çıkar ama emin olarak söylediklerim çıkar şimdi bikemedim ama erkek olur gibi sanki seninkide
bende çok isterdim bi ikizim olsunnn ama hayırlısııını istedimmmCnm benim icin soylemissin galiba.... yok cnm tup bebek degil dogal yolla oldu.
barsa usg at bakalım biii bakalımHerkes tahminde bulunmuş. Banada bulunur musunuz? İlk bebişim cinsiyet önemli değil ama insan tahmin de etmek istiyor :)
Ben de ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum :)açamadım ya resimleriiii yorum yazacaktım ama hayırlısı olsunn Allah kalbine göre versin hayırlı doğumlarr cnmm
Ben de kız olduğunu düşünüyorum ikisinin de :)Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Hayirlisi cnm bakalimm bir hafta sonra kesinlesir insaAllahBen de ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum :)
Ben de kız olduğunu düşünüyorum ikisinin de :)
Aynen cnm hayirlisi neyse o olsun insaAllah ama ikizler cok zormus diyollar dur bakalim artikbende çok isterdim bi ikizim olsunnn ama hayırlısııını istedimmm
onların zorluklarona kurbann olurum bennnnnnAynen cnm hayirlisi neyse o olsun insaAllah ama ikizler cok zormus diyollar dur bakalim artik
Aynen bende oyle canin 5 sene bekledim ben bu minoslari varsin zorlularida olsun...onların zorluklarona kurbann olurum bennnnnn