- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
Allahım yokluklarını vermesinnnnAynen bende oyle canin 5 sene bekledim ben bu minoslari varsin zorlularida olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yokluklarını vermesinnnnAynen bende oyle canin 5 sene bekledim ben bu minoslari varsin zorlularida olsun...
Amin cnm cumlemizinkini insaAllahAllahım yokluklarını vermesinnnn
kızlarrr hiç değişimlerinizi yazmıyorsunuz benim batmalar azaldı gibi bakalımmm şimdilik rahatız Allahım bozmasın
Kızlar belirtileriniz ne oldu yazarmisiniz acaba . Benim 13 gün varken bel ağrım başladı suan 8 gün var adete hala belim ağrıyor arada sol kasik batıyor iki kere sarı akıntı geldi sizce belirtimi
Benimde olsa 3. Olcak iki oğlum var hatirlamiyom bile neler yasadigimi ama her ay yumurtlama oluyo hiç böyle sancili geçmediyumurtlama belirtisi anlattığın canım. o kadar erken belirti yaşamadım 2. olmasına rağmen
Benimde olsa 3. Olcak iki oğlum var hatirlamiyom bile neler yasadigimi ama her ay yumurtlama oluyo hiç böyle sancili geçmedi
olabilir cnm ama henüz erken belirtiler ii benceKızlar belirtileriniz ne oldu yazarmisiniz acaba . Benim 13 gün varken bel ağrım başladı suan 8 gün var adete hala belim ağrıyor arada sol kasik batıyor iki kere sarı akıntı geldi sizce belirtimi
yok mu resim at bi bakalım yorum yapalım cnm bnm Allahım esirgesinnn sağlıklı doğumlarrrrr herkeseKızlar merhaba bizde yarın 16 haftaligiz çok şükür hergun iğne oluyorum kan pıhtılaşması var yinede çok şükür Rabbime minigimin cinsiyetini ogrenicem cumartesi inşallah :) ilk gebelik
bnmde 2li test sonucum ii çıktı şükürler olsunnn nisan 24 de gidecem dr 18+1 olucam ozaman Allah nasip edersecanım valla bende pek değişiklik yok mide aynı... göbüş çıktı Çarşamba şeker yükleme var.. ödem mevcut 3 litre su içiyorum ayaklarımın altında yastıkla dinleniyorum ama banamısın demiyor.. eller ve ayaklar şiş durumda..
ohhhh maşallahh bende 3. yü görürmüyüm kızzz acabaaa???Benimde olsa 3. Olcak iki oğlum var hatirlamiyom bile neler yasadigimi ama her ay yumurtlama oluyo hiç böyle sancili geçmedi
İkinci n bu galiba ilkin kaç yaşında 3 de gorursun 4ude görürsün inş bi sorun yoksa niye olmasinohhhh maşallahh bende 3. yü görürmüyüm kızzz acabaaa???
bnmde 2li test sonucum ii çıktı şükürler olsunnn nisan 24 de gidecem dr 18+1 olucam ozaman Allah nasip ederse