hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Teşekkür ederim cevabın için :KK200::KK200:
Peki şimdiden boş olma ihtimali var mı. Çook korkuyorum düşünüyorum
Bilmiyorum ki canım. Bende çok korkmuştum ya boş çıkarsa diye. Doktor sorunlu gebeliklerin sayısının sağlıklılara göre çok çok düşük olduğunu söyledi rahat ol şu tarihte gel bebeğide görürüz kalbide dinleriz dedi. Aynende öyle oldu. Seninkide öyle olur, strese sokma kendini.

Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorum 20170322_145835.jpg 20170322_145829.jpg simdiden tesekurler herkese

Tatlım kan değerine baktırdın mı , kan düşüklüğüde baş dönmesi yapar tansiyonu tetiklediği için. Sabahları bir kaşık pekmez ye. Belki iyi gelir.
Pekmezi tahinle karistirip yiyorum sabahlari ama kandan olabilir mi ki tansiyonum normal cikti ama kansizlik oldum olasi var bende bi turlu duzeltemiyorum

Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Ay maşallah onlara çok tatlı gözüküyorlar. İkiside aralarını saklamış ondan bişiy diyemeyeceğim canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Kizlar oncelikle meraballar herkese hayirli saglikli hamilelijler ve dogumlar diliyorum bozde bugun 12+4gunluk olmusum cift yumurta ikizlerine hamileyim ricaetsem nubdan anlayan arkadaslar bakabilirimi bi kac topiktete paylastim fotolari yorumlari bekliyorumEki Görüntüle 1971836 Eki Görüntüle 1971838 simdiden tesekurler herkese
Canim hayirli ugurlu olsun onvelikle bana sagdaki kiz gibi geldi soldaki de erkek gibi ama soldakinden tam emin olamadim

Dr bi tahminde bulunmadi mi ??
Haftaya gel dedi cinsiyet icin ikiside kiz olabilir dedi ama emin degilim dedi birinin bacak arasina kordon girmisti zaten yani tam detayli bakmadi benim icin ense kalinliklari onemli dedi onlarda gayet iyi dedi cinsiyetlerini eni sonu ogrenirsin dedi:)

Haftaya gel dedi cinsiyet icin ikiside kiz olabilir dedi ama emin degilim dedi birinin bacak arasina kordon girmisti zaten yani tam detayli bakmadi benim icin ense kalinliklari onemli dedi onlarda gayet iyi dedi cinsiyetlerini eni sonu ogrenirsin dedi:)
Evett dedim ya soldakinden emin olamadim diye ikisi de kiz olabilir ne guzeel ❤

X