sankiiiii senin kçk meleğinde oğluşşş içimdeki ses öyle diyorrrr.... hayırlısıı hakkınızda cnmmmMaşşalah oğluşa nasıl güzel☺
Daha yenimiş sizin, benimki napsın :) Doktor bunun kararını verebilir canım, kesenin konumuna göre şimdi biz ne desek boş. Sıkıntı yok ise sorun olmaz ilişki. Ama bize doktor yasak dedi. Yani bunu anca ultrasonuna bakan bir uzman hekim bilebilir.Kızlar çok çok özür dileyerek ve utanç içibde soruyorum:
Eşimle 2 haftaya yakın süredir bebekten dolayı yakınlaşamıyoruz ve beni çok özlediğini söylüyo bende hiç dayanamam ama korkuyorum hem eşim hem ben bebeğe bişey olcak die ödümüz patlıyo bizim yüzümüzden bebeğimize bişey olursa yaşamam diyo az önce biraz ileri gider gibi olduk ama bıraktık hamilelik boyunca eşimin benden soğumasından korkuyorum dr a sormayı yine ve her zamanki gibi unuttum napmalıyım bilmiyorum
öcelikle cnm günaydınn bu dr lar öldürecek benii insanların morallerini yerle bir etmeye bayılıyorlarrr n diyeyimmm bu derece konuştuu bence baska dr a git yok kese büyük yok bebiş yok o n yaa bebek ya var yada yok net konuşmamış bilee sen sıkma canını git baska dr kafan rahat etsinnn hangi ildesin...Kızlar merhaba ya aklıma takılan bişey var ben 7 haftalık hamileyim 4 haftalikKen keseyi gördük ama çok küçüktü 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor dün gittim bende yani 3 hafta sonra ama ben kalp atışı duyma heyecanıyla giderken doktor bebeği göremedi kese bayagi büyümüş 5 mm den 40 mm olmuş ama doktor canımı sıktı ya bebek çok küçük yada iyi bir gebelik değil o yüzden bebek yok dedi ya bebek gelismicek olsa yada olumsuz bi durum olsa kese büyür mu ve de 7 haftaliktan daha geç gören varmı bebeğini
Ah canım ahh gidebilsem başka doktora küçücük bir ilçe yaşadığım yer tek doktor var batmanın bir ilçesi merkeze de gitmem zor ama şükür sıkmıyorum canımı biraz araştırdım alttan muayeneyle görünürmus küçük ya haftaya gel alttan bakalım dedi isteöcelikle cnm günaydınn bu dr lar öldürecek benii insanların morallerini yerle bir etmeye bayılıyorlarrr n diyeyimmm bu derece konuştuu bence baska dr a git yok kese büyük yok bebiş yok o n yaa bebek ya var yada yok net konuşmamış bilee sen sıkma canını git baska dr kafan rahat etsinnn hangi ildesin...
ben bi sıkıntı oldugunu düşünmüyorumm cnm inşlh bi sorun yokturrr hakkında hayırlısııııAh canım ahh gidebilsem başka doktora küçücük bir ilçe yaşadığım yer tek doktor var batmanın bir ilçesi merkeze de gitmem zor ama şükür sıkmıyorum canımı biraz araştırdım alttan muayeneyle görünürmus küçük ya haftaya gel alttan bakalım dedi iste
İnşallah canım saolasin can sıkmaya birbirler cidden sinir oluyorum bazı doktorlaraben bi sıkıntı oldugunu düşünmüyorumm cnm inşlh bi sorun yokturrr hakkında hayırlısıııı
sankiiiii senin kçk meleğinde oğluşşş içimdeki ses öyle diyorrrr.... hayırlısıı hakkınızda cnmmm
Daha yenimiş sizin, benimki napsın :) Doktor bunun kararını verebilir canım, kesenin konumuna göre şimdi biz ne desek boş. Sıkıntı yok ise sorun olmaz ilişki. Ama bize doktor yasak dedi. Yani bunu anca ultrasonuna bakan bir uzman hekim bilebilir.
❤❤günaydınnnn hamişlerrrrrr
Ben de çok erkek istedim ama hep ekşi istiyor canım normalde de ekşi seven bi insanım ama bakalım bana da kız doğmaya başladımormelodi cnm senin bebişin kız bnm içime öylee doğuyor..hayırlısııı
Hadi bakalim ben kizlari cok sevdigim icin herkesi hepsinj yapiyorumyok cnm bacak değil ya usgde daha netti ama 18. haftayı bekliyelim dedi nisan 25ne falan giderim sanırımmmm Allah kısmet ederseee teyzesiiii))
Ben de çok erkek istedim ama hep ekşi istiyor canım normalde de ekşi seven bi insanım ama bakalım bana da kız doğmaya başladı
Ama zaten benim bildigim kizda tatli erkekte eksi :)ekşiyle kızın alakası yok canım.. benim kızım olacak tatlıyı 24 saat yiyebilirim oğlumda canım tatlı istemedi ekşi acı yedim hep.. belli olmuyor yanii
Ama zaten benim bildigim kizda tatli erkekte eksi :)
Ilk kez duydummye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya genelde ondan :) her bebek farklı şeyler istiyor :)
Ilk kez duydummogrenmis oldum
daha neler duyacaksın canımkız olduğu benim daha 2 aylıkken belliymiş çünkü bebek belime yerleşmiş ve popom büyümüş yaaa sen duydun mu hiç bak kız bele yerleşiyor kız bebek olunca rahim kasıklardan bele geçiş yapıyor o durumda nasıl hamile kaldığımızı soramıyorum bileeee düşün artık bilmesek hapı yuttukkkkkk
Allah senin iyiligini versin ne guldum yaa