- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 32
bende ne kadar gulsemde kendime bakiyorum bi buyume var mi diyeben bunu bana diyenin suratına kahkaha patlatamadım ama hala gülüyorum yaniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ne kadar gulsemde kendime bakiyorum bi buyume var mi diyeben bunu bana diyenin suratına kahkaha patlatamadım ama hala gülüyorum yaniii
bende ne kadar gulsemde kendime bakiyorum bi buyume var mi diye
Rabbim ne dilemisse o tabi inanmam ama konu kiz cocugu oluncaayy alemsin yaaa bakma kız doğru değil o popom zaten küçük değil sporla sıkılaşmaya başlamıştım yarıda kaldı
Rabbim ne dilemisse o tabi inanmam ama konu kiz cocugu olunca
Gunluk gibi bisey miiajanda yaptınızmıııı hatıralarrr hatıralarrrrr :)
O zaman hislerime bir dur diyeyimekşiyle kızın alakası yok canım.. benim kızım olacak tatlıyı 24 saat yiyebilirim  oğlumda canım tatlı istemedi ekşi acı yedim hep.. belli olmuyor yanii
O zaman hislerime bir dur diyeyim
Günaydınlaaarrrr kızlarrr hislerden bahsesilmiş hadi bide benim için hislerinizi yorun sizce benim bebişim kız mı olcak oğlan mı☺
Kız tahmin eden sayılı kişilerden oldun☺kız geçiyor içimden :)
ben önce yorumladım cnm erkkkkGünaydınlaaarrrr kızlarrr hislerden bahsesilmiş hadi bide benim için hislerinizi yorun sizce benim bebişim kız mı olcak oğlan mı☺
ben önce yorumladım cnm erkkkkGünaydınlaaarrrr kızlarrr hislerden bahsesilmiş hadi bide benim için hislerinizi yorun sizce benim bebişim kız mı olcak oğlan mı☺
Hislerin kuvvetlimidir☺ben önce yorumladım cnm erkkkk
İçini ferah tutu. Daha çok minik. 15 gün sonra Allahın izniyle bebişini de görürsün nokta şeklinde, kalbinide duyarsın.Kızlar ben 5.5 haftalığım.. kesem görünüyor ama içi boş mı dolu mubelli değil. 15 gün sonra gel dedi doktor.. korkuyorumm.. keseyi bende gördüm net görülüyor ama içinde bebek olsaydı görünmez miydiii.... çok endişeliyim
Teşekkür ederim cevabın içinİçini ferah tutu. Daha çok minik. 15 gün sonra Allahın izniyle bebişini de görürsün nokta şeklinde, kalbinide duyarsın.
eweeetttttHislerin kuvvetlimidir☺