- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 32
Dr bana cok normal rahim genisliyo demistiwalla cnm hamile kaldıgım günden bu yana hatta bat a günler vardı başlamıştııı hala çözmüş değilim hayırlısııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr bana cok normal rahim genisliyo demistiwalla cnm hamile kaldıgım günden bu yana hatta bat a günler vardı başlamıştııı hala çözmüş değilim hayırlısııı
Bende bu çok sık acıkmayla napcam bilmiyorum yabenim çok pis bu aralar batmalarım var özellikle sağ tarfım ilk gebeliğimde böyle olmamıştım dün gece uykumdan uyandım o derece yaniii yaşayan varmı bugun 13 haftalık oldum bu arada
Ellemeseler aylarca uyuyabilirrimArkadaşlar sizinde çok uykunuz geliyormu çok uyuyormusunuz
tızlu birşerler ye cnm kraker falan olabilir 1 /2 tane ye varsaKızlar gece o yana dön bu yana dön midem ağrıdı istifra etsem rahatlayacak gibiydim şimdi de biraz halsizlik ve yine hafiften mide hassasiyeti var, bişey yesem istifra edecek gibiyim
h.g cnm aramoza tebrik ederim Allah bebeğini sağ salim kucagına almayı nasip etsin yenisin o yüzden 3 ay kendine dikkat et agır kaldırma birşeyler uzanma arkadaslar sıcak duş ii degil diyor ben böyle birşey yasamadım dinlen veeee bol su içççArkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen
Arkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen
Heralde mide bulantısı aşamasına geçiyorum , canım bişeyler istedi annem yaptı kokudan öldüm ama yedim de hem canım istiyor hem tiksiniyorumtızlu birşerler ye cnm kraker falan olabilir 1 /2 tane ye varsa
Cok tesekkur ederim midem rahatsiz olmuyor da şişiyor sadece bir yudum u icsem şiş hissediyorumhoş geldin canım.. hiram2015 in dediği gibi ağır kaldırma yukarı uzanma sıcak su ile duş alma ılık olsun su. ani hareketler yapma. doktor diyene kadar cinsel temas olmasın ne olur ne olmaz durumu bilmiyorsun. kahve çay içme :) tansiyon düşmesi yaşayabilirsin baş dönmesi falan korkma normal şeyler yat uzan öyle bir durumda. karnını sıkıştıran kıyafet olursa giyme. folik asiti al mutlaka. miden rahatsız oluyorsa geceleri çift yastıkla yat
Ayyy hic icmeyeyim mi cay kahve dun turk kahvesi içtimhoş geldin canım.. hiram2015 in dediği gibi ağır kaldırma yukarı uzanma sıcak su ile duş alma ılık olsun su. ani hareketler yapma. doktor diyene kadar cinsel temas olmasın ne olur ne olmaz durumu bilmiyorsun. kahve çay içme :) tansiyon düşmesi yaşayabilirsin baş dönmesi falan korkma normal şeyler yat uzan öyle bir durumda. karnını sıkıştıran kıyafet olursa giyme. folik asiti al mutlaka. miden rahatsız oluyorsa geceleri çift yastıkla yat
Cok tesekkur ederim midem rahatsiz olmuyor da şişiyor sadece bir yudum u icsem şiş hissediyorum
Ayyy hic icmeyeyim mi cay kahve dun turk kahvesi içtim
ben içiyorum cnm dr da öyle yasak vermediii hemde sekersiz içiyorumm no problemmmAyyy hic icmeyeyim mi cay kahve dun turk kahvesi içtim
mormelodi cnm senin bebişin kız bnm içime öylee doğuyor..hayırlısıııHeralde mide bulantısı aşamasına geçiyorum , canım bişeyler istedi annem yaptı kokudan öldüm ama yedim de hem canım istiyor hem tiksiniyorum
kızlarrr dr um büyük ihtimalle erkek dediiiii prensimmm geliyormuşşş...
Ayy canım hayırlı olsun ben hamiş değilim ama yinede yorum yapmak istedim gerçekten erkek yaa resime bakinca belli oluyor çok tatli ne güzel maşallah :)kızlarrr dr um büyük ihtimalle erkek dediiiii prensimmm geliyormuşşş...