hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

benim çok pis bu aralar batmalarım var özellikle sağ tarfım ilk gebeliğimde böyle olmamıştım dün gece uykumdan uyandım o derece yaniii yaşayan varmı bugun 13 haftalık oldum bu arada
Bende bu çok sık acıkmayla napcam bilmiyorum ya

Arkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen

Kızlar gece o yana dön bu yana dön midem ağrıdı istifra etsem rahatlayacak gibiydim şimdi de biraz halsizlik ve yine hafiften mide hassasiyeti var, bişey yesem istifra edecek gibiyim :bicak:

Kızlar gece o yana dön bu yana dön midem ağrıdı istifra etsem rahatlayacak gibiydim şimdi de biraz halsizlik ve yine hafiften mide hassasiyeti var, bişey yesem istifra edecek gibiyim :bicak:
tızlu birşerler ye cnm kraker falan olabilir 1 /2 tane ye varsa

Arkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen
h.g cnm aramoza tebrik ederim Allah bebeğini sağ salim kucagına almayı nasip etsin yenisin o yüzden 3 ay kendine dikkat et agır kaldırma birşeyler uzanma arkadaslar sıcak duş ii degil diyor ben böyle birşey yasamadım dinlen veeee bol su iççç

hoş geldin canım.. hiram2015 in dediği gibi ağır kaldırma yukarı uzanma sıcak su ile duş alma ılık olsun su. ani hareketler yapma. doktor diyene kadar cinsel temas olmasın ne olur ne olmaz durumu bilmiyorsun. kahve çay içme :) tansiyon düşmesi yaşayabilirsin baş dönmesi falan korkma normal şeyler yat uzan öyle bir durumda. karnını sıkıştıran kıyafet olursa giyme. folik asiti al mutlaka. miden rahatsız oluyorsa geceleri çift yastıkla yat

hoş geldin canım.. hiram2015 in dediği gibi ağır kaldırma yukarı uzanma sıcak su ile duş alma ılık olsun su. ani hareketler yapma. doktor diyene kadar cinsel temas olmasın ne olur ne olmaz durumu bilmiyorsun. kahve çay içme :) tansiyon düşmesi yaşayabilirsin baş dönmesi falan korkma normal şeyler yat uzan öyle bir durumda. karnını sıkıştıran kıyafet olursa giyme. folik asiti al mutlaka. miden rahatsız oluyorsa geceleri çift yastıkla yat
Cok tesekkur ederim midem rahatsiz olmuyor da şişiyor sadece bir yudum u icsem şiş hissediyorum

Ayyy hic icmeyeyim mi cay kahve dun turk kahvesi içtim

Ayyy hic icmeyeyim mi cay kahve dun turk kahvesi içtim

ilk hamileliğimde türk kahvesi Nescafe yasaktı çay içtim ama demir sorunum olmadığından. kahve çarpıntı yapmıştı. bu kez içiyorum haftada 1 kez türk kahvesi her gün kafeinsiz nescafe. ama doktoruma sordum tabii.. çarpıntı yaptığı an bırakıyorsun ve çok abartmadan içiyorsun dedi. o yüzden türk kahvesi içtiğimde nescafe ve çay içmiyorum. çikolatadan ve koladan da kafein aldığımız için oranı azaltıyorum. şimdilik içme doktoruna sor okey verirse içersin.. hamilelere kafein önerilmiyor o yüzden.

20170320_163612.png
20170320_163612.png

X