hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

sağolll hayatımmm yinede 18. haftada tam kesin konuşurum dedi ama bnm kızımda 12. haftada drum aynı değil ama kıza benzetim dedi ve öylede olduuu usg de bende net gördüm pipiyii eşimde bende çok sewindikkkkk Allahımmm hayırlısını versin diyorduk ama erkek diyordum benim 6. hissleeim çok kuwetli hamiş oldugumu ögrendimmm eşimdennn 5 taş istedim bu erkk olursa demiştimmmm ohh gelsinnn 5 taşş Allahım sanada en hayırlısını en kısa zamandaaaaa nasip etsinnn yapınn cnm şu ballı çörek otunu yaaa ben 2.ye çok beklemedimmm Allahta istedi verdi ama bide aracı lazım bu tip şeyler içinnn bak C CilekRecelim mda yaptı bu ay hamişşş kaldııı bide Nekadarcilekbirhayat a hamiş kalsaydıkkkk dualarım sizinle canlarım bnmmmmmm

İnşallah canim cok sagol Rabbim cocuklarina sağlıklı uzun ömürler nasip etsin adetim yeni bitti yapacam balla çörek otunu bide böğürtlen köku diye bi ot varmis yumurta catlamasina yardimci oluyomus onu yapmayi düşünüyorum sen duydunmu bu otu

hayır cnm duymadımmm duaların için çok teşk.ederimmmm Allahımmm tez zamanda sanada werir inşlh

canım günde 1 tane kuru incir ye.. böğürtlen kökünü duymadım.. bilmediğin bir otu kullanma derim. bitkisel şeyler dsha zararlı olabiliyor.. bal çörek otu yiyebilirsin sorun olmaz onda

Canmm hayırlı olsun dikkat et Allahin izniyle tutunur bebisin. Zaten ilk 3 ay herkeste dusuk riski oluyor sen stres yapma doktor progestan vermiştir herhalde. Bende progestan kullandim cok etkili bir ilaç

inşlhh cnm bnm sendemi diyom şu ballı çörek otundan yapsann

Arkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen
Hos geldin canimmm ne guzel gec haberim olmis birazcik bekleme stresin olmiycak :))

Bende taam erkek diycekti. Bi vaktim sen yazmissinn kordon haricinde de bisey vaar ama bacak da olabilir gerci :)
yok cnm bacak değil ya usgde daha netti ama 18. haftayı bekliyelim dedi nisan 25ne falan giderim sanırımmmm Allah kısmet ederseee teyzesiiii))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…