İnşallah canim cok sagol Rabbim cocuklarina sağlıklı uzun ömürler nasip etsin adetim yeni bitti yapacam balla çörek otunu bide böğürtlen köku diye bi ot varmis yumurta catlamasina yardimci oluyomus onu yapmayi düşünüyorum sen duydunmu bu otusağolll hayatımmm yinede 18. haftada tam kesin konuşurum dedi ama bnm kızımda 12. haftada drum aynı değil ama kıza benzetim dedi ve öylede olduuu usg de bende net gördüm pipiyii eşimde bende çok sewindikkkkk Allahımmm hayırlısını versin diyorduk ama erkek diyordum benim 6. hissleeim çok kuwetli hamiş oldugumu ögrendimmm eşimdennn 5 taş istedim bu erkk olursa demiştimmmm ohh gelsinnn 5 taşş Allahım sanada en hayırlısını en kısa zamandaaaaa nasip etsinnn yapınn cnm şu ballı çörek otunu yaaa ben 2.ye çok beklemedimmm Allahta istedi verdi ama bide aracı lazım bu tip şeyler içinnn bak C CilekRecelim mda yaptı bu ay hamişşş kaldııı bideNekadarcilekbirhayat a hamiş kalsaydıkkkk dualarım sizinle canlarım bnmmmmmm
hayır cnm duymadımmm duaların için çok teşk.ederimmmm Allahımmm tez zamanda sanada werir inşlhİnşallah canim cok sagol Rabbim cocuklarina sağlıklı uzun ömürler nasip etsin adetim yeni bitti yapacam balla çörek otunu bide böğürtlen köku diye bi ot varmis yumurta catlamasina yardimci oluyomus onu yapmayi düşünüyorum sen duydunmu bu otu
İnşallah canim cok sagol Rabbim cocuklarina sağlıklı uzun ömürler nasip etsin adetim yeni bitti yapacam balla çörek otunu bide böğürtlen köku diye bi ot varmis yumurta catlamasina yardimci oluyomus onu yapmayi düşünüyorum sen duydunmu bu otu
İnşallah canım sağolhayır cnm duymadımmm duaların için çok teşk.ederimmmm Allahımmm tez zamanda sanada werir inşlh
sağolll cnm bnmmm teş.ederimmmayy doktorun dediğini okumadan erkek dedim resmi görünce.. pipi bariz belli.. çok sevindim kızın vardı oğluşunda oluyor gözün aydın :)
Kizlarrr ben araniza yeni katildim bende 4+5 haftalik hamileyim ama bugun doktir keseyo gördüğünu fakat rahim agzina yakin yerlestigini soyledi.düşük riski varmış ilac verdi.bu durumu yasayan varmi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim.lutfen bildiklerinizi paylasinnnnnnnn
Ben sana dedim erkeğe benziyo diyeeeeeee geçen hafta kuzum inş bu ay güzel bi haber verebilirim size rabbim kısmet ederse tabi :)kızlarrr dr um büyük ihtimalle erkek dediiiii prensimmm geliyormuşşş...
İlk ay yedim kuzum ben ondan sabah akşaminşlhh cnm bnm sendemi diyom şu ballı çörek otundan yapsann
ilk ay değilll reglinin 2. gününden sonra yee bide su esınin işi müsait olsa reglinin bitişinden sonra 2 güne bir en ii si ilişkiiİlk ay yedim kuzum ben ondan sabah akşam
Bende taam erkek diycekti. Bi vaktim sen yazmissinn kordon haricinde de bisey vaar ama bacak da olabilir gerci :)kızlarrr dr um büyük ihtimalle erkek dediiiii prensimmm geliyormuşşş...
Hos geldin canimmm ne guzel gec haberim olmis birazcik bekleme stresin olmiycak :))Arkadaslar merhaba ben de hamile oldugumu yeni ogrendim.Cumartesi keseyi gormeye cagirdi inşallah görürüz.Neler yapmam lazim tecrubelerinizi paylasin lütfen
İlk ay yedim kuzum ben ondan sabah akşam
aynennn bide bitterrrr çikolata kabak çekirdeğiiii çok iiii geliyorcanım her akşam eşine türk kahvesi içir. gün içinde sende iç.. spermlerin hareketliliğini artırıyor
yok cnm bacak değil ya usgde daha netti ama 18. haftayı bekliyelim dedi nisan 25ne falan giderim sanırımmmm Allah kısmet ederseee teyzesiiiiBende taam erkek diycekti. Bi vaktim sen yazmissinn kordon haricinde de bisey vaar ama bacak da olabilir gerci :)
Burdayım kuzum anca girdik eve hemen yatağa attım kendimi çok yoruldum yaaa ayrıca hızınıza da yetişilmiyo maşallah☺☺C CilekRecelim m nerdesinnn kızzz sesin çıkmadı
Maşşalah oğluşa nasıl güzel☺