- 25 Ocak 2017
- 77
- 51
- 39
Adet sancısı çekiyo dünden beri morali çok bozuk bu kızınSesi çıkmıyo çok üzülüyorum2 günü kaldı ne durumda acaba
NasılAdet sancısı çekiyo dünden beri morali çok bozuk bu kızın
Sağ üstte isminin üzerine tıkla kişisel bilgilere gir aşağı doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini doğum tarihini yazıp en aşağıdan değişiklikleri kaydet dersen ekler canım hayırlı olsun allah kucağna almayı da nasip etsinBende varım arkadaslar 14 haftalik bir türlü mj yazamadım olmuyor
Yok baby olmadım ama sancılar bastırıyor dünden beri özellikle gece yatarken kıvrandırıyor beni klomen kullanınca daha mı şiddetli sancı oluyo kiNasıloldun mu yoksa
Kuzum benim belki bebiştir o bi test yapsanaYok baby olmadım ama sancılar bastırıyor dünden beri özellikle gece yatarken kıvrandırıyor beni klomen kullanınca daha mı şiddetli sancı oluyo ki
Yok kuzum bu ay yemin ettim adetten önce test yok hiç sanmıyorum ama bebek değildirKuzum benim belki bebiştir o bi test yapsana
Bende yapmicaktım ama yaptım stresle beklemekten iyidir kuzum ya bi yap istersen belki vardır bebeğinYok kuzum bu ay yemin ettim adetten önce test yok hiç sanmıyorum ama bebek değildir
Yok kuzum ya bu ay da böyle yapayım Pazar'a az kaldı olmazsam pazar akşamı yaparım kuzumBende yapmicaktım ama yaptım stresle beklemekten iyidir kuzum ya bi yap istersen belki vardır bebeğin
Peki bitanem sen bilirsin ama üzülme nolur olumsuz düşünmeYok kuzum ya bu ay da böyle yapayım Pazar'a az kaldı olmazsam pazar akşamı yaparım kuzum
İnşallah vardır senin için dua edecem en yakın zamanda sen de bize mutlu haberi ver die seni anlayabiliyorum olmayınca ben de diyordum bu ayda tutmadi die regl 3 4 gün geçince bişey durttu beni daha fazla bekleme test yap die dedim gene cikmicak ama bakiyim sok oldum ikinci çizgi silik çıkmıştı olacak ben inanıyorum senin en yakın zaman da umudunu asla kaybetme onun tarihi vardir eğer regl olursan 1 hafta sonraki ilişkiye dkkat et canımYok kuzum ya bu ay da böyle yapayım Pazar'a az kaldı olmazsam pazar akşamı yaparım kuzum
Ya Allah razı olsun şu mübarek cuma günü inş her dileyenin duası kabul olur sende nazlı kuşunu sağlıkla kucağına al canım benim .. umarım güzel haberlerle aranıza gelirim bendeİnşallah vardır senin için dua edecem en yakın zamanda sen de bize mutlu haberi ver die seni anlayabiliyorum olmayınca ben de diyordum bu ayda tutmadi die regl 3 4 gün geçince bişey durttu beni daha fazla bekleme test yap die dedim gene cikmicak ama bakiyim sok oldum ikinci çizgi silik çıkmıştı olacak ben inanıyorum senin en yakın zaman da umudunu asla kaybetme onun tarihi vardir eğer regl olursan 1 hafta sonraki ilişkiye dkkat et canım
Hayırlısı olsun kuzum Allah bilirPeki bitanem sen bilirsin ama üzülme nolur olumsuz düşünme
Amin canm inşallah güzel haberlerini getirirsin bize hiç takma stres yapmaYa Allah razı olsun şu mübarek cuma günü inş her dileyenin duası kabul olur sende nazlı kuşunu sağlıkla kucağına al canım benim .. umarım güzel haberlerle aranıza gelirim bende
Bende ayak ağrısı olmuştu ama ona baglamamistim en net sonucu adet gecikince alırsın canmBana neden kimse cevap vermiyo