hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Bende varım arkadaslar 14 haftalik bir türlü mj yazamadım olmuyor
Sağ üstte isminin üzerine tıkla kişisel bilgilere gir aşağı doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini doğum tarihini yazıp en aşağıdan değişiklikleri kaydet dersen ekler canım hayırlı olsun allah kucağna almayı da nasip etsin

Yok kuzum ya bu ay da böyle yapayım Pazar'a az kaldı olmazsam pazar akşamı yaparım kuzum
İnşallah vardır senin için dua edecem en yakın zamanda sen de bize mutlu haberi ver die seni anlayabiliyorum olmayınca ben de diyordum bu ayda tutmadi die regl 3 4 gün geçince bişey durttu beni daha fazla bekleme test yap die dedim gene cikmicak ama bakiyim sok oldum ikinci çizgi silik çıkmıştı olacak ben inanıyorum senin en yakın zaman da umudunu asla kaybetme onun tarihi vardir eğer regl olursan 1 hafta sonraki ilişkiye dkkat et canım

Ya Allah razı olsun şu mübarek cuma günü inş her dileyenin duası kabul olur sende nazlı kuşunu sağlıkla kucağına al canım benim .. umarım güzel haberlerle aranıza gelirim bende

Mrb yumurtlamamın üstünden bugün beşinci gün olucak ve benim 3. Günden itibaren yumurtalıgımdan ayagıma şiddettli ağrılar var hala var be adet olcakmışım gibi karnım agrıyor sürekli ıslaklık hissediyorum belim ağrıyor ama çok degil sizce tutmuş olabilirmi hamile bayanlar sizde olmuşmuydu

Ya Allah razı olsun şu mübarek cuma günü inş her dileyenin duası kabul olur sende nazlı kuşunu sağlıkla kucağına al canım benim .. umarım güzel haberlerle aranıza gelirim bende
Amin canm inşallah güzel haberlerini getirirsin bize hiç takma stres yapma

işte miniğim sata göre 6 gün geriden geliyoruz 4 haftalıkmışız şimdi aklıma takılan ilk olarak kağıdın sağ üstünde neden 24w1d yazıyo normalde o bizim haftamıza göre olması gerekmiuomuydu ikincisi yaklaşık doğum tarihini nasıl hesaplicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…