- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Ben çok rahat edemiyorum ya hatta kasım kasım kasılıyorum belki pazartesi tekrar gitmeyi teklif edebilirim dr a umarım gerek kalmazCanım ben sağlık sitelerinde okudum hiçbir zararı yokmuş onun ben karından görünmezse kabul ederim vajinal ultrasonu daha fazla beklemek istemiyorum çünkü zaten çok heyecanlıyım :dd
İnşallah canım hayırlısı ikimiz için deBen çok rahat edemiyorum ya hatta kasım kasım kasılıyorum belki pazartesi tekrar gitmeyi teklif edebilirim dr a umarım gerek kalmaz
Amin canm benim herhangi fiziksel ruhsal değişimlerin var mı☺☺İnşallah canım hayırlısı ikimiz için de
Canm takvimimiz aynı gidiyo ikimizinde 246 gün kalmış olarak gözüküyo ben şuan 4+5 teyim seninki ne kadarlıkİnşallah canım hayırlısı ikimiz için de
Benim bugüm tam 5.haftam doldu sata göre canım. Neden takvimimiz aynı gösteriyor ben de anlamadım sanırım satlarımız ve adet döngülerimiz farklı olduğundanCanm takvimimiz aynı gidiyo ikimizinde 246 gün kalmış olarak gözüküyo ben şuan 4+5 teyim seninki ne kadarlık
Kızlae ses soluk çıkmıyo bugün nerelerdesiniz
Çok heycanlıyım yarın keseyi görmeye gidicez ama endişeliyim 4+6 da olucaz ve gözükcek mi acaba kese dr göremezse vajinal usg den bakar mı beni bi bişgilendirin kuzularımmm
yanlıs hatırlamıyorum dimi senin bebegin olmuyordu:)) nick tanıdık geldi altta gebelik takvimi gorunce sevindiim:)Ben çok rahat edemiyorum ya hatta kasım kasım kasılıyorum belki pazartesi tekrar gitmeyi teklif edebilirim dr a umarım gerek kalmaz
bende bu civarda duymustum ama belli belirsiz:)Merhaba, bizde 5 haftalığız :)
5+5 te kese görmeye gideceğiz. acaba kalbi de duyulur mu?
bende bu civarda duymustum ama belli belirsiz:)
sesi duyduktan sonra acaba kalbi atmaya devam ediyormu diye korku oluyor:) sonu yok yani:) oyuzden fazla dusunmeyin hayırlısıyla buyuyordur icerde biz kafaya taktıkca etkiliyoruz onlarıda:) ne zaman kontrolunuzİnşallah onu da duyarım, duymadan içim rahat etmeyecek.Tüp bebeğiz biz
yanlıs hatırlamıyorum dimi senin bebegin olmuyordu:)) nick tanıdık geldi altta gebelik takvimi gorunce sevindiim:)
h.g cnm aramıza tebrik ederimmmBende varım kızlar yeni geldim aranıza
Teşekkür ederim canimh.g cnm aramıza tebrik ederimmm
Sesi çıkmıyo çok üzülüyorumcnmm senin gününü sayıyorum içtenn içtennn nasılsınnnn????Nekadarcilekbirhayat