- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
hııı anladım canım pardon :) ilk hamileliğimde 2 kere sabah çıkardım sonrasında taştan ufağını yedim diyebilirim30a yakın kilo aldım.. bir tek çikolatadan tiksindim onda.. onun dışında yaşamadım bir şey. bundaysa mide bulantıları öldürdü beni.. sabaha kadar çıkardım doktor hemen ilaç verdi bulansa da çıkarma olmadı en azından.. hala ara ara bulantım oluyor.. bazen peynir ekmekle yetiniyorum. o derece kötü olabiliyorum.
cnm ikisindede aynı gibi ama hayırlısı artıkkk ilki normal dogum mu peki?hııı anladım canım pardon :) ilk hamileliğimde 2 kere sabah çıkardım sonrasında taştan ufağını yedim diyebilirim30a yakın kilo aldım.. bir tek çikolatadan tiksindim onda.. onun dışında yaşamadım bir şey. bundaysa mide bulantıları öldürdü beni.. sabaha kadar çıkardım doktor hemen ilaç verdi bulansa da çıkarma olmadı en azından.. hala ara ara bulantım oluyor.. bazen peynir ekmekle yetiniyorum. o derece kötü olabiliyorum.
bulantı oluyor cnm bnm ilk gebeliğimde 3 ay n çektim ahh ahhh5+2 oldum bugun yaa migde bulantisi filan olurmu bu 5 haftalik bilgisi olan ??? Sabah ilk kontrolum war ins hersey yolundadr:)
inşlh rahat gecer cnm ilk miAy insalh olmaz ben sevmyrm ole kusma vs... Oyyyk
hayırlısııı cnm bnmmm Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnnnYok aslinda ikinci ama hersey sifirdan yasicam cnku birincide dogru durust rahatszlik yasamadim)
cnm ikisindede aynı gibi ama hayırlısı artıkkk ilki normal dogum mu peki?
bu bnm cimcimenin 2. azıları cıkıyor huzursuzzz uyandı uyudu az öncee ama bnm uykumu kaçırdııııı
Ayy yaaa hep hayalimdi bi topik altında hamile annelerle bebeklerimiz üzerine konuşmak çok şükür nasip oldu hala inanamıyorum
sen istiyormusun cnmm yahayır sezaryen canım. spinal anestezi ile. bu da öyle olacak 38de falan alırlar sanırım