hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

cnm ikisindede aynı gibi ama hayırlısı artıkkk ilki normal dogum mu peki?

5+2 oldum bugun yaa migde bulantisi filan olurmu bu 5 haftalik bilgisi olan ??? Sabah ilk kontrolum war ins hersey yolundadr:)

5+2 oldum bugun yaa migde bulantisi filan olurmu bu 5 haftalik bilgisi olan ??? Sabah ilk kontrolum war ins hersey yolundadr:)
bulantı oluyor cnm bnm ilk gebeliğimde 3 ay n çektim ahh ahhh

Yok aslinda ikinci ama hersey sifirdan yasicam cnku birincide dogru durust rahatszlik yasamadim )

bu bnm cimcimenin 2. azıları cıkıyor huzursuzzz uyandı uyudu az öncee ama bnm uykumu kaçırdııııı

Hmm ay dis te zor ya kolay gelsin sana ben o gunleri gecrdim gtti insalah suan atesi war ilacini icirdim bende onu bekliyorum :-/

dün dr um bana 12+1 dedi yaa gecen gittigimde kendi hesaplarıma göre önde gidiyormuşum sonra dr un sayımına göre hareket ettim yine yanıldım 12+2 oldummm

dün dr um bana 12+1 dedi yaa gecen gittigimde kendi hesaplarıma göre önde gidiyormuşum sonra dr un sayımına göre hareket ettim yine yanıldım 12+2 oldummm

bnm kızımda ultrasyon resimlerini ajandaya yapıştırım drun bana söylediklerini kaç haftalık kaç cm kaç kg oldugunu duygularımı yazmıştım bu bebişimdede yapıyorummm sizde deneyin bence en gzl anılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…