hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Bende çok istiyorum onu ama nerden nasıl başlasam bilemiyorum
cnm bi ajandan varsaaa ilk ultrason görüntüsünü alıcaksın gittiğin dr hastane dr un dediklerini duygularını kagıda dökeceksinnn tarihleri yazmayı unutmaaaaa

Gebematikten değeri yazıp baktım yaklaşık 5 haftalık hamilesiniz diyo ben 4+3üm bu değerin yüksek olduğunu mu gösterir öyleyse bu iyi bişey mi???ne kadar çok soru soruyorum dmi☺

Adete 5gün kala varmıydı kuzum adetten sonra hamileysen oluyoda adet öncesi herkes te oluyo mu bilemedim
anam bu kız hamişşşşşşşşş yaa bnm batmalarda yeni kurtuldummmmm bebilimde çok ii oldugunu dün öğrendimmm ohhjj bence bu ay tuttuuuuu kız

Tamam canm son değerime ne diyosun nasıl sence yükselme iyi mi
çok ii cnm benceeee ebe talip dosyası açtımııı ebede yorum yapmıştır ayrıca sana iki güne bir deger yüksek çıkmazsa zaten ozaman sorun oluyorrr bence iii dert yok tasa yokkkkkk ohhhh

çok ii cnm benceeee ebe talip dosyası açtımııı ebede yorum yapmıştır ayrıca sana iki güne bir deger yüksek çıkmazsa zaten ozaman sorun oluyorrr bence iii dert yok tasa yokkkkkk ohhhh
Hastaneyi araya araya zor çıkarttık sonucu ebe yorum yapamadı takip dosyasını bebeğin usgden ve kalp atışlarının duyulmasından sonra açacaklarmış öyle söyledi

Kuzum batmam yok ki benim hiç işte bi belim ağrıyo şiddetli 1 haftadır bide akıntı devam o batma olsa ümitlencem ama işte yoook
Kuzum sana bişey diyim mi ben bu ay adet belirtisi bile yaşamadım biliyomusun ümidim yerlerdeydi göğüslerim bir iki gündür fena şişti dokunsan patlicak çok acıyo daha anca anca yani bak bunun en byük formülü kafaya takmamakmış gerçekten ben adet belirtisi bile görmediğimde aman nolcak bu ayda Allah vermedi inşallah adet olunca gideyin de tedavime başlayayım düşüncesindeydim hep hatta kızdınız bep bana bak Allahım nasio etti nolur üzme kendini

Hastaneyi araya araya zor çıkarttık sonucu ebe yorum yapamadı takip dosyasını bebeğin usgden ve kalp atışlarının duyulmasından sonra açacaklarmış öyle söyledi
ayyy deli oluyorum sizdekiii su drlara ebeye yaaa ben 96.2 mi ne çıktıgında ebeye whatsaptan foto attım abowww hamilesin gel yarın kan ver hamilelik takip dosyası açalım dedi sen düşün artıkkk

aynennnn kafaya takmayın eşinizlede bebiş birlikte olmayınn püf noktasıııı

ayyy deli oluyorum sizdekiii su drlara ebeye yaaa ben 96.2 mi ne çıktıgında ebeye whatsaptan foto attım abowww hamilesin gel yarın kan ver hamilelik takip dosyası açalım dedi sen düşün artıkkk
Ama bi yandan haklı die düşündüm çünkü bazı gebelikler sağlıksız olup düşükle sonuçlanabiliyo kalp atışlarından önce ve bazısınında kalp atışları gerçekleşmiyo o yüzden kalp atışlarından sonra dedi ama bende bi heves dosya açsın diye gitmiştim neyse benim dikiş kurdu hocam da hamile 5 haftalıkken duymuş kalp atışlarını ben kontrole gittiğimde 4+6 olucam inşallah bir ümit bende duyarım da açarız dosyamızı bide sağlık ocağnda açılan dosya ne işe yarıyo doğumdan sonrası için mi yoksa hamilelik boyunca oraya da kontrole gidecek miyim

2 yasına ocakta girdi 3ten gün alıyor teyzesiiii malesef sezeryan inanmazsın 2 yıl bekledim normal dogurmak için bu gebeliğimii çok istyrm normal dogum yapmayııı Allahım nasip eder inşlh cnmmm
Sezeryandan sonra normal doğum yapabiliomusun ben doktorların riske girmedigini duymuştum. Rabbim gönlüne göre wersin inşallah. .

cnm aşı kontroller ebe seni takibe alıyor cnm bnm bi kart veriyor işte şu şu tarihlerinde geliceksin diye ama ben hiç böyle seyler duymadımmm yok kalp atışııı vsss ben 4 haftalıkken kadın açtı dosyamı hiç kalp atısın vs bekleyelim demedi sizin ordakiler cins cnm bnm ya insanın mıralini bozmak için elinden geleni yapmaya çalışan grup oraya toplanmışşş bence bu bnm fikrim sinirlerim oynadıı insanları nasıl başlarından sawacaklarını bilmiyorlar artıkkk abuk subuk bahanelerrr haksızmıyımm sweetwitch01 sende nasıl oldu aynı ildeyiz nasıl olsaa...

Merhaba kızlar. Sizlere 1-2 sorum olacak kusuruma bakmayın aranıza daldım. Ben sizler gibi hamile değilim, ya da haberim yok ama âdetim bu ay ilk kez 13 gün gecikti yani yarın 2 hafta olacak. Bazı belirtilerim var sizlerle paylaşmak istediğim. Bu konuda bilginiz olduğu için yardım edersiniz diye düşündüm :)

▪Göğüslerimde büyüme var ama hiç ağrı yok. 2 hafta önce yani BAT'ım geldiğinde uçları çok ağrıyordu ama âdet olmadım ve 1 hafta sonra geçti. Sonra göğüs çevrem ağrımaya başladı, büyüdü ama bu da geçti. Şu an sadece büyüklüğü var.

▪3 gün önce karnımda hafif batmalar ve rahmimde çekilme hissi yaşadım. Sanki rahmimi sağdan çekip geriyorlardı. Ayrıca içimde taş gibi bir sertlik hissediyorum mideme oturmuş gibi.

▪Bacaklarım, belim, yumurtalıklarım ve kasıklarım da dün gece ağrı sızı oldu, hiç uyuyamadım ve 3 gündür geçmeyecen yumurtalık sızım var âdet olacakmışım gibi ama âdet sızısından biraz farklı.

▪Akıntılarım bitmek bilmedi bu ay, yani daha kuru günüm olmadı. Akıntım şeffar/beyaz/açık krem karışımı, sulu (damlıyor su gibi) ve kokusuz temiz.

▪Bu sabah kalktığımda yüzümde 2 tane ve baldırımda yan yana birkaç tane sivilcelenme olduğunu gördüm ve kaşınma var. Kuru tenli olduğum için biraz garip. Ayrıca heryerim kaşınıyor bugün.

▪Halsizlik ve yorgunlukta var.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhaba kızlar. Sizlere 1-2 sorum olacak kusuruma bakmayın aranıza daldım. Ben sizler gibi hamile değilim, ya da haberim yok ama âdetim bu ay ilk kez 13 gün gecikti yani yarın 2 hafta olacak. Bazı belirtilerim var sizlerle paylaşmak istediğim. Bu konuda bilginiz olduğu için yardım edersiniz diye düşündüm :)

▪Göğüslerimde büyüme var ama hiç ağrı yok. 2 hafta önce yani BAT'ım geldiğinde uçları çok ağrıyordu ama âdet olmadım ve 1 hafta sonra geçti. Sonra göğüs çevrem ağrımaya başladı, büyüdü ama bu da geçti. Şu an sadece büyüklüğü var.

▪3 gün önce karnımda hafif batmalar ve rahmimde çekilme hissi yaşadım. Sanki rahmimi sağdan çekip geriyorlardı. Ayrıca içimde taş gibi bir sertlik hissediyorum mideme oturmuş gibi.

▪Bacaklarım, belim, yumurtalıklarım ve kasıklarım da dün gece ağrı sızı oldu, hiç uyuyamadım ve 3 gündür geçmeyecen yumurtalık sızım var âdet olacakmışım gibi ama âdet sızısından biraz farklı.

▪Akıntılarım bitmek bilmedi bu ay, yani daha kuru günüm olmadı. Akıntım şeffar/beyaz/açık krem karışımı, sulu (damlıyor su gibi) ve kokusuz temiz.

▪Bu sabah kalktığımda yüzümde 2 tane ve baldırımda yan yana birkaç tane sivilcelenme olduğunu gördüm ve kaşınma var. Kuru tenli olduğum için biraz garip. Ayrıca heryerim kaşınıyor bugün.

▪Halsizlik ve yorgunlukta var.

▪Halsizlik ve yorgunluk da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…