- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
Adete 5gün kala varmıydı kuzum adetten sonra hamileysen oluyoda adet öncesi herkes te oluyo mu bilemedimKuzum benim bende hala batma ve akıntı oluyo öyleki bazen ödüm kopuyo adet oldum sanıyorum hemen tuvalete koşuyorum var yani bugün biraz daha belirgin batmalar oldu
Benim olur her zaman arada batar öyle adete yakınAdete 5gün kala varmıydı kuzum adetten sonra hamileysen oluyoda adet öncesi herkes te oluyo mu bilemedim
cnm bi ajandan varsaaa ilk ultrason görüntüsünü alıcaksın gittiğin dr hastane dr un dediklerini duygularını kagıda dökeceksinnn tarihleri yazmayı unutmaaaaaBende çok istiyorum onu ama nerden nasıl başlasam bilemiyorum
Tamam canm son değerime ne diyosun nasıl sence yükselme iyi micnm bi ajandan varsaaa ilk ultrason görüntüsünü alıcaksın gittiğin dr hastane dr un dediklerini duygularını kagıda dökeceksinnn tarihleri yazmayı unutmaaaaa
anam bu kız hamişşşşşşşşş yaa bnm batmalarda yeni kurtuldummmmm bebilimde çok ii oldugunu dün öğrendimmm ohhjj bence bu ay tuttuuuuu kızAdete 5gün kala varmıydı kuzum adetten sonra hamileysen oluyoda adet öncesi herkes te oluyo mu bilemedim
çok ii cnm benceeee ebe talip dosyası açtımııı ebede yorum yapmıştır ayrıca sana iki güne bir deger yüksek çıkmazsa zaten ozaman sorun oluyorrr bence iii dert yok tasa yokkkkkk ohhhhTamam canm son değerime ne diyosun nasıl sence yükselme iyi mi
Ay hadi inşallah nolur yaanam bu kız hamişşşşşşşşş yaa bnm batmalarda yeni kurtuldummmmm bebilimde çok ii oldugunu dün öğrendimmm ohhjj bence bu ay tuttuuuuu kız
Kuzum batmam yok ki benim hiç işte bi belim ağrıyo şiddetli 1 haftadır bide akıntı devam o batma olsa ümitlencem ama işte yoookanam bu kız hamişşşşşşşşş yaa bnm batmalarda yeni kurtuldummmmm bebilimde çok ii oldugunu dün öğrendimmm ohhjj bence bu ay tuttuuuuu kız
Hastaneyi araya araya zor çıkarttık sonucu ebe yorum yapamadı takip dosyasını bebeğin usgden ve kalp atışlarının duyulmasından sonra açacaklarmış öyle söylediçok ii cnm benceeee ebe talip dosyası açtımııı ebede yorum yapmıştır ayrıca sana iki güne bir deger yüksek çıkmazsa zaten ozaman sorun oluyorrr bence iii dert yok tasa yokkkkkk ohhhh
Kuzum sana bişey diyim mi ben bu ay adet belirtisi bile yaşamadım biliyomusun ümidim yerlerdeydi göğüslerim bir iki gündür fena şişti dokunsan patlicak çok acıyo daha anca anca yani bak bunun en byük formülü kafaya takmamakmış gerçekten ben adet belirtisi bile görmediğimde aman nolcak bu ayda Allah vermedi inşallah adet olunca gideyin de tedavime başlayayım düşüncesindeydim hep hatta kızdınız bep bana bak Allahım nasio etti nolur üzme kendiniKuzum batmam yok ki benim hiç işte bi belim ağrıyo şiddetli 1 haftadır bide akıntı devam o batma olsa ümitlencem ama işte yoook
ayyy deli oluyorum sizdekiii su drlara ebeye yaaa ben 96.2 mi ne çıktıgında ebeye whatsaptan foto attım abowww hamilesin gel yarın kan ver hamilelik takip dosyası açalım dedi sen düşün artıkkkHastaneyi araya araya zor çıkarttık sonucu ebe yorum yapamadı takip dosyasını bebeğin usgden ve kalp atışlarının duyulmasından sonra açacaklarmış öyle söyledi
aynennnn kafaya takmayın eşinizlede bebiş birlikte olmayınn püf noktasııııKuzum sana bişey diyim mi ben bu ay adet belirtisi bile yaşamadım biliyomusun ümidim yerlerdeydi göğüslerim bir iki gündür fena şişti dokunsan patlicak çok acıyo daha anca anca yani bak bunun en byük formülü kafaya takmamakmış gerçekten ben adet belirtisi bile görmediğimde aman nolcak bu ayda Allah vermedi inşallah adet olunca gideyin de tedavime başlayayım düşüncesindeydim hep hatta kızdınız bep bana bak Allahım nasio etti nolur üzme kendini
Ama bi yandan haklı die düşündüm çünkü bazı gebelikler sağlıksız olup düşükle sonuçlanabiliyo kalp atışlarından önce ve bazısınında kalp atışları gerçekleşmiyo o yüzden kalp atışlarından sonra dedi ama bende bi heves dosya açsın diye gitmiştim neyse benim dikiş kurdu hocam da hamile 5 haftalıkken duymuş kalp atışlarını ben kontrole gittiğimde 4+6 olucam inşallah bir ümit bende duyarım da açarız dosyamızı bide sağlık ocağnda açılan dosya ne işe yarıyo doğumdan sonrası için mi yoksa hamilelik boyunca oraya da kontrole gidecek miyimayyy deli oluyorum sizdekiii su drlara ebeye yaaa ben 96.2 mi ne çıktıgında ebeye whatsaptan foto attım abowww hamilesin gel yarın kan ver hamilelik takip dosyası açalım dedi sen düşün artıkkk
Sezeryandan sonra normal doğum yapabiliomusun ben doktorların riske girmedigini duymuştum. Rabbim gönlüne göre wersin inşallah. .2 yasına ocakta girdi 3ten gün alıyor teyzesiiii malesef sezeryan inanmazsın 2 yıl bekledim normal dogurmak için bu gebeliğimii çok istyrm normal dogum yapmayııı Allahım nasip eder inşlh cnmmm
düşünmen yeter canım benimSağolasın teysizesi senin miniğine de örerdim yakın olsaydık☺
cnm aşı kontroller ebe seni takibe alıyor cnm bnm bi kart veriyor işte şu şu tarihlerinde geliceksin diye ama ben hiç böyle seyler duymadımmm yok kalp atışııı vsss ben 4 haftalıkken kadın açtı dosyamı hiç kalp atısın vs bekleyelim demedi sizin ordakiler cins cnm bnm ya insanın mıralini bozmak için elinden geleni yapmaya çalışan grup oraya toplanmışşş bence bu bnm fikrim sinirlerim oynadıı insanları nasıl başlarından sawacaklarını bilmiyorlar artıkkk abuk subuk bahanelerrr haksızmıyımmAma bi yandan haklı die düşündüm çünkü bazı gebelikler sağlıksız olup düşükle sonuçlanabiliyo kalp atışlarından önce ve bazısınında kalp atışları gerçekleşmiyo o yüzden kalp atışlarından sonra dedi ama bende bi heves dosya açsın diye gitmiştim neyse benim dikiş kurdu hocam da hamile 5 haftalıkken duymuş kalp atışlarını ben kontrole gittiğimde 4+6 olucam inşallah bir ümit bende duyarım da açarız dosyamızı bide sağlık ocağnda açılan dosya ne işe yarıyo doğumdan sonrası için mi yoksa hamilelik boyunca oraya da kontrole gidecek miyim