- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
sen istiyormusun cnmm ya
neyi canım? sezaryen olabilirsin dedi karın yağlı normal yapamazsın dedi. sancın bile olmaz senin dedi ki haklı ilkinde de sancım yoktu. o da zaten 38+1de doğdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen istiyormusun cnmm ya
cnm ben metroda hadtanesinde kızımı doğurdum keşkede gitmeseymişim ama hayırlısı böyleymişş demekki normal doğum çok istyrm metroda sırf insanların boyu kısa sen doğuramazsın diyip sezeryan olan duydummm dün drum bana 2,5yıl geçmesi lazım ilki sezeryanmış dedi ama şuneyi canım? sezaryen olabilirsin dedi karın yağlı normal yapamazsın dedi. sancın bile olmaz senin dedi ki haklı ilkinde de sancım yoktu. o da zaten 38+1de doğdu.
cnm ben metroda hadtanesinde kızımı doğurdum keşkede gitmeseymişim ama hayırlısı böyleymişş demekki normal doğum çok istyrm metroda sırf insanların boyu kısa sen doğuramazsın diyip sezeryan olan duydummm dün drum bana 2,5yıl geçmesi lazım ilki sezeryanmış dedi ama şu
sweetwitch01 dün bide drum ense kalınlığı 1.8 dedi sizce nasıl
aynen bence ii ama yinede sonuçlara balıvam dediicanım bana normal dedi ölçüm değerini söylemedi bende heyecandan sormayı unutmuştum. sıkıntı yok dediyse iyidir değer mutlaka
Geldim canım davetin için teşekkür ederim çok incesin..
hg cnmmm aramızda 4 gün varmışşş kız yeni farkettimmmmm oy oyyGeldim canım davetin için teşekkür ederim çok incesin..
Aynen :) Senin kızın kaç yaşında normal mi dogurmustun?hg cnmmm aramızda 4 gün varmışşş kız yeni farkettimmmmm oy oyy
senin bebişinin yeleğini sevsinler kıııııızzzzz :) doktoraa gittin mi tatlımEki Görüntüle 1967394
Bebeğim için ördüğüm bilmem kaçıncı yelek
2 yasına ocakta girdi 3ten gün alıyor teyzesiiii malesef sezeryan inanmazsın 2 yıl bekledim normal dogurmak için bu gebeliğimii çok istyrm normal dogum yapmayııı Allahım nasip eder inşlh cnmmmAynen :) Senin kızın kaç yaşında normal mi dogurmustun?
senden n habr kuzummm nasıl gidiyor agrı sızı varmı bakemmsenin bebişinin yeleğini sevsinler kıııııızzzzz :) doktoraa gittin mi tatlım
Sağolasın teysizesi senin miniğine de örerdim yakın olsaydık☺aayyy güle güle giysin minik insan
Bende çok istiyorum onu ama nerden nasıl başlasam bilemiyorumbnm kızımda ultrasyon resimlerini ajandaya yapıştırım drun bana söylediklerini kaç haftalık kaç cm kaç kg oldugunu duygularımı yazmıştım bu bebişimdede yapıyorummm sizde deneyin bence en gzl anılarrrr
Yok kuzum hiç belirtim yok arada akıntı var hiç o meşhur kasık batmasını yaşayamadım ben yaaaa C CilekRecelim sende çok batma akıntı varmışdı canoşsenden n habr kuzummm nasıl gidiyor agrı sızı varmı bakemm
Yok kuzum hiç belirtim yok arada akıntı var hiç o meşhur kasık batmasını yaşayamadım ben yaaaa C CilekRecelim sende çok batma akıntı varmışdı canoş