hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ben de o tip bişey duydum bir de tam başının üzerinde olursa gözleri kayabilir diyorlardı şimdi hatırladım, sağol kıdemli anne senin nasıl geçiyor ? Kardeşe alıştı mı ufaklık?

Aynen canım gerek yok o yüzden :) oo ufaklık dünden razıydı abi olmaya :) bıraksak o bakacak mamasını geciktirsek kızıyor bize sakinleştirmeye çalışıyor onu :) biz kucağa alıştık günlük 2 saat kucakta oyalanıyoruz :)

Erkekler daha çabuk alışıyor her halde. Eşimin yeğeni var tek torun şuan. Benim oğlum olacak kabullenemiyor hiç bişeyini paylaşmak istemiyor ve konusu açılınca konu değiştirmeye çalışıyor yanda sorulsa da tepki vermiyor 6 buçuk yaşında

Paylaşmak zor geliyor ondan :) yoksa kabullenir ama şimd tek olunca da zor onun için :) oğlum 7 yaşını doldurdu 8e girdi. 2.5 yaşında yeğenim var abla oldun dedik hayır bem abla değilim diyor. Kendi ablası 15 yaşında. Ben dedim sen minik abla oldun dedm eveeet diyor. Nasıl düşünüyorlara artık :)

Kız valla çocuk aklına akıl sır ermiyor ama Allah tan ki istememezlik sevmemezlik yapmamış. Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine inşallah.

Kız valla çocuk aklına akıl sır ermiyor ama Allah tan ki istememezlik sevmemezlik yapmamış. Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine inşallah.

Aynen valla canım. Çocuk aklı işte.. oğlum çok istedi kardeşi olsun :) maşallah çok seviyor :) o sıpa da abisini sever inşallah onun kendisini sevdiği gibi:) kızım şanslı bence abisi var. Bir abim olsun çok isterdim şahsen :) ama kızıma kısmetmiş :)

Ayyy . Gerçekten çok şanslı. Bende abimin olmasını istiyodum. İnşallah anlaşırlar :)

Selam kızlar ben şu an şehirdışındayım. adanaya dönünceye kadar son kontrolden 5 hafta geçmiş olacak. Yani riskli bir gebeliğim yok çok şükür ağrım sızım sıkıntım da yok bu durumda 5 hafta boyunca kontrole gitmemek sıkıntı olur mu sizce? Zaten adanaki doktorum 4 hafta sonraya çağırmıştı ama bizim planlar değişince 5.haftada gitmiş olucam.

Ağrın sızın herhangi başka bir sorunun yoksa bir şey olmaz canım. Ayrıntılı yapılmıştı değil mi sana? Yapılacaksa belki tarih geç olabilir ara sor doktoru telefonu varsa.

Ağrın sızın herhangi başka bir sorunun yoksa bir şey olmaz canım. Ayrıntılı yapılmıştı değil mi sana? Yapılacaksa belki tarih geç olabilir ara sor doktoru telefonu varsa.
Ayrıntılım 20.haftada yapıldı canım doktorum da 24.haftada gelirsin demişti ben 25.gideceğim şeker yüklemesi için de zaman geçmiş olmuyor zaten. Sanırım bi sıkıntı olmayacak ama kızımı daha geç görmüş olacağım : )

Yok o zaman bir sıkıntı olmaz canım. :) ehh biraz öyle ama olsun 1 hafta büyümüş olacak:)

Kızlar laf arasında bi yerde gördüm hazır görmüşken sorayım dedim bidahaki kontrolüm 1 ay sonra. Yani biz 27+3 olcaz o zaman. Dr şeker yüklemeni de yaptırırsın dedi ama bu konuda hiç bir fikrim yok kimisi zararlı diyor kimisi yaptırmak lazım diyo. Fikirlerinizi almak istedim

Hamilelik fotoğrafı çektiren var mı aranızda?
Ben çektirmeyi düşünüyorum ama Doğum fotoğrafçısı değil çektireceğim fotoğrafçı. Tanıdık olduğu için ona çektirelim dedik ama öyle fotoğraf çekilirken kullanılan aksesuarlardan nette bulamadım. Bebek doğunca giydirilen sarılan kumaşlar kürkler?

Güzel fikir aslında. Bende görmedim hiç satılırken felan, dikkatimi de çekmemişti. Bende bi bakarım belki bulurum bi yerlerden, söylerim sana

bendede bilakis azaldı kızlarrr

kaç gündür sıkıntılarım vardııı giremedim nasılsınız bakalımmmm

kaç gündür sıkıntılarım vardııı giremedim nasılsınız bakalımmmm
Hayırdır canım ne gibi sıkıntılar? Bende de iki gündür karnımda değişik bi rahatsızlık hissi var. Hani karın kasık ağrısı ya da şişkinlik gibi değil de farklı bi rahatsızlık çözemedim ne olduğunu. Geceleri mide yanmalarım var bi de neyse ki ılık süt içip yatınca biraz hafifletiyor.

Hayırdır canım? Biz uykusuz her geceeeee yorgun ölesiyeeeee.... unutur muyum seni yorulsam her geceeee modundayım şahsennn...
Canım ben daha şimdiden uykusuz gecelerdeyim : ( neredeyse gebeliğimin başından beri gece uyku problemim var saat başı uyanıyorum. Bazen sebepsiz yere gecenin bi vakti uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Zaten sık idrara çıkmak ve aşırı susamaktan dolayı da sık sık uyanıyorum. İyi oluyodur belki bebekli gecelere hazırlık oluyordur şimdiden : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…