Kız napiyon sen. Sakın alma o tüyleri. Dökülüyor sonra o tüyler alırsan afedersin sakal gibi olur. Gebelikte normal tüylenme. Benimde göbeğim tüylendi. Daha doğrusu olan sarı tüyler karardı. Sakın alma daha çoğalır baş edemezsin. Hiç elleme dökülüyor sonradan.Kızlar bende tüylenme oldu yaAranızda başka böyle olan var mı Ayvacık tüyler iyice belirginleşti..göbeğimi de almaya başladım..bu Arada çok afedersiniz ama artık bikini bölgesini almada zorlanıyorum o yüzden jiletle aldım ilk kez ,ama o da çıkarken beni mahvettti..bi çözümünüz var mı
Biz bebekimle iyiyiz de kocişim bu sabah şehir dışına çıktı iş için. Cumaya kadar yoköyle sıkılıyorum özlüyorum ki yanlız olmak zor. Sen nasılsın
Ben iyi değilim canım ya mide bulantısı ve ishal yaşıyorum iki gündür geçmedi : ( doktora gitmem gerekir mi ki bebeğime bi zararı olur mu onun endişelerindeyim. Adanada da değilim. Şimdilik bol su içerek bekliyorum bakalım iyice kötüleşirsem gidecem doktora. Sen nasılsın, bebiş nasıl?
Kızlar bende tüylenme oldu yaAranızda başka böyle olan var mı Ayvacık tüyler iyice belirginleşti..göbeğimi de almaya başladım..bu Arada çok afedersiniz ama artık bikini bölgesini almada zorlanıyorum o yüzden jiletle aldım ilk kez ,ama o da çıkarken beni mahvettti..bi çözümünüz var mı
Geçmiş olsun canım bebek iyi olsun da gerisi önemli değil sen de atlatırsın bi şekilde inşallah.Canım doktorunu ara sor bakalım ne diyecek. İshal hamilelike pek iyi değil. Şeftali muz falan ye patates ye. Yediğin bir şey mi dokundu acaba? Bebiş büyüyor napsın :)) ben de eh işte enfeksiyon riski devam. Alerjik bünyem var ve doktor ilaç yazmakta zorlanıyor haklı olarak. Şimdi ağızdan antibiyotik başladık. O mel-un iğnelerim bitti şükür ama şişliği devam.
Amiiinnn. Aman dikkatli ol da bebekli bebekli hasta yatma. Allah kolaylık versin :)Ay canım çabuk geçsin zaman inşallah. Haklısın zor valla dikkat et kendine.. ben de iyi gibiyim enfeksiyon riskim hala devam ediyor bir antibiyotik daha başladık. Bebişi büyütmeye çalışıyoruz napalım :)
Geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine ..bu arada badem yağı kullanmıyorum..bikini bölgesini bi kere jiletle alayım dedim çıkarken nasıl kaşındırdı,batıklar olduCanım göbektekiler dökülür sakın almaaa... hadi bölgen için jilet sorun olmaz. Badem yağı kullanıyor musun o da yapar tüylenme..
Benim göbekteki tüylerde baya bi belirginleştü ama rahatsız olmuyorum almayıda hayatta düşünmüyorum bide orayla uğraşamam bikini bölgeaini hala rahat alabiliyorum umarım hepte böyle olıtir jilet değdirmek istemiyorum. Benim tercihim değil şahsen ama kuaföre gitmeyi deneyebilirsinKızlar bende tüylenme oldu yaAranızda başka böyle olan var mı Ayvacık tüyler iyice belirginleşti..göbeğimi de almaya başladım..bu Arada çok afedersiniz ama artık bikini bölgesini almada zorlanıyorum o yüzden jiletle aldım ilk kez ,ama o da çıkarken beni mahvettti..bi çözümünüz var mı
Geçmiş olsun canım bebek iyi olsun da gerisi önemli değil sen de atlatırsın bi şekilde inşallah.
Amiiinnn. Aman dikkatli ol da bebekli bebekli hasta yatma. Allah kolaylık versin :)
Geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine ..bu arada badem yağı kullanmıyorum..bikini bölgesini bi kere jiletle alayım dedim çıkarken nasıl kaşındırdı,batıklar olduhamilelikte oraya ağda çok iyi olmaz diolar...ne yapacam bilmiom
Evet cnm o 3 bıçaklılardan aldım kullandım ama çıkarken mahvoldumSağol canım.. ya jilet olarak venüs 3 bıçaklılar iyi canım kaşınto falan yapmıyor. Ağdada ben kendimi kasarım o yüzden yaptıramıyorum. Tek bıçaklı jiletlerde genellikle durum öyle maalesef. Bir de venüsü dene ben hep onunla alıyorum çok kalında çıkarmıyor. Bir de jiletle aldıktan sonra saç kremi sür şu ucuzlardan. Beklesin biraz sonra bebe şampuanı ile yıka kaşıntı batma olmaz yumuşar hatta
Evet cnm o 3 bıçaklılardan aldım kullandım ama çıkarken mahvoldumama markası Venüs değildi ..bide venüsü deneyeyim olmazsa..çünkü ağdadan korkarım hele de hamilelikte ..sadece bikini bölgemde kaşıntı yaptı anlamadım
Kızlar bebeğe hazırlık alışverişinde müzikli dönence aldınız mı? 2. Çocuğu olanlar 1. Çocukta kullandı mı? Eltimde varmış vermek istedi bana. Şart bişey mi ?
Günaydııın :)Günaydın herkeseeeee♡♡♡
Ben de o tip bişey duydum bir de tam başının üzerinde olursa gözleri kayabilir diyorlardı şimdi hatırladım, sağol kıdemli anneBenim bildiğim kadarıyla dönencenin ışıklı olanları zararlı. Yani bebeğin gözlerinin gelişimi açısından falan yararı yok aksine zararı var. O yüzden ilkinde kullanmadım tabii şimdi de.