hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kız napiyon sen. Sakın alma o tüyleri. Dökülüyor sonra o tüyler alırsan afedersin sakal gibi olur. Gebelikte normal tüylenme. Benimde göbeğim tüylendi. Daha doğrusu olan sarı tüyler karardı. Sakın alma daha çoğalır baş edemezsin. Hiç elleme dökülüyor sonradan.

Ben de çok şikayetçiyim kıldan tüyden. Ağda yaptıramıyorum cildime iyi gelmiyor. Ev tipi lazer aletlerinden kullanmıştım çok da güzel azaltmıştı tüylerin çoğu gitmişti ama hamilelikle beraber giden tüylerin hepsi geri geldi. Jilet kullanıyorum şimdilik doğuma yakın bir kereye mahsus ağda yaptırırım belki cesaret edebilirsem. Sonra da lazere devam.

Biz bebekimle iyiyiz de kocişim bu sabah şehir dışına çıktı iş için. Cumaya kadar yok öyle sıkılıyorum özlüyorum ki yanlız olmak zor. Sen nasılsın

Ay canım çabuk geçsin zaman inşallah. Haklısın zor valla dikkat et kendine.. ben de iyi gibiyim enfeksiyon riskim hala devam ediyor bir antibiyotik daha başladık. Bebişi büyütmeye çalışıyoruz napalım :)

Canım doktorunu ara sor bakalım ne diyecek. İshal hamilelike pek iyi değil. Şeftali muz falan ye patates ye. Yediğin bir şey mi dokundu acaba? Bebiş büyüyor napsın :)) ben de eh işte enfeksiyon riski devam. Alerjik bünyem var ve doktor ilaç yazmakta zorlanıyor haklı olarak. Şimdi ağızdan antibiyotik başladık. O mel-un iğnelerim bitti şükür ama şişliği devam.

Canım göbektekiler dökülür sakın almaaa... hadi bölgen için jilet sorun olmaz. Badem yağı kullanıyor musun o da yapar tüylenme..

Geçmiş olsun canım bebek iyi olsun da gerisi önemli değil sen de atlatırsın bi şekilde inşallah.

Ay canım çabuk geçsin zaman inşallah. Haklısın zor valla dikkat et kendine.. ben de iyi gibiyim enfeksiyon riskim hala devam ediyor bir antibiyotik daha başladık. Bebişi büyütmeye çalışıyoruz napalım :)
Amiiinnn. Aman dikkatli ol da bebekli bebekli hasta yatma. Allah kolaylık versin :)

Canım göbektekiler dökülür sakın almaaa... hadi bölgen için jilet sorun olmaz. Badem yağı kullanıyor musun o da yapar tüylenme..
Geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine ..bu arada badem yağı kullanmıyorum..bikini bölgesini bi kere jiletle alayım dedim çıkarken nasıl kaşındırdı,batıklar oldu hamilelikte oraya ağda çok iyi olmaz diolar...ne yapacam bilmiom

Benim göbekteki tüylerde baya bi belirginleştü ama rahatsız olmuyorum almayıda hayatta düşünmüyorum bide orayla uğraşamam bikini bölgeaini hala rahat alabiliyorum umarım hepte böyle olıtir jilet değdirmek istemiyorum. Benim tercihim değil şahsen ama kuaföre gitmeyi deneyebilirsin

Bende dünden beri midemden sıkıntılıyım. Aylardan sonra dün iki defa kustum afedersiniz. Bize sürekli ağızdan gaz çıkarttım durdum. Hala var gibi pek iyi olmadı bu hasta gibi oldum aynı halsiz falan bi tuhafım

Sağol canım.. ya jilet olarak venüs 3 bıçaklılar iyi canım kaşınto falan yapmıyor. Ağdada ben kendimi kasarım o yüzden yaptıramıyorum. Tek bıçaklı jiletlerde genellikle durum öyle maalesef. Bir de venüsü dene ben hep onunla alıyorum çok kalında çıkarmıyor. Bir de jiletle aldıktan sonra saç kremi sür şu ucuzlardan. Beklesin biraz sonra bebe şampuanı ile yıka kaşıntı batma olmaz yumuşar hatta

Evet cnm o 3 bıçaklılardan aldım kullandım ama çıkarken mahvoldum ama markası Venüs değildi ..bide venüsü deneyeyim olmazsa..çünkü ağdadan korkarım hele de hamilelikte ..sadece bikini bölgemde kaşıntı yaptı anlamadım

Kızlar bebeğe hazırlık alışverişinde müzikli dönence aldınız mı? 2. Çocuğu olanlar 1. Çocukta kullandı mı? Eltimde varmış vermek istedi bana. Şart bişey mi ?

Venüsü ben yıllardır kullanırım yedek bıçakları alırım makinesi durur memnunum. İnşallah sende de bir şey yapmaz. Ben ağdaya gidiyordum ilk hamileliğimde hatta sadece ağda salonuydu gittiğim yer. Kadın yok suyu gelen oldu kanaması olan oldu falan diyince e hamilesin de korktum gitmedim. Zaten kendimi kasan biriyim ağda da özellikle bölgede boşverdim. Sonra venüsü aldım alış o alış ay napim korktum bir kere:) zaten jiletten beter çıkarıyordu bende. Böyle daha iyi. Bir dene bakalım umarım iyi gelir.

Kızlar bebeğe hazırlık alışverişinde müzikli dönence aldınız mı? 2. Çocuğu olanlar 1. Çocukta kullandı mı? Eltimde varmış vermek istedi bana. Şart bişey mi ?

Benim bildiğim kadarıyla dönencenin ışıklı olanları zararlı. Yani bebeğin gözlerinin gelişimi açısından falan yararı yok aksine zararı var. O yüzden ilkinde kullanmadım tabii şimdi de.

Benim bildiğim kadarıyla dönencenin ışıklı olanları zararlı. Yani bebeğin gözlerinin gelişimi açısından falan yararı yok aksine zararı var. O yüzden ilkinde kullanmadım tabii şimdi de.
Ben de o tip bişey duydum bir de tam başının üzerinde olursa gözleri kayabilir diyorlardı şimdi hatırladım, sağol kıdemli anne senin nasıl geçiyor ? Kardeşe alıştı mı ufaklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…