hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. İlk hamileleliğim kimyasal gebelikti malesef 7 ay sonra yenide hamile kaldım 4 yıl bekleyişin ardından :) o kadar soru varki kafamda :) bat 15 temmuzdu 17 temmuzda hcg 599 çıktı 19 temmuzda 1526 ya yükseldi 20 temmuzda ilk dr kontrolüne gittim ve keseyi gördük çok şükür . Şimdide kalp atışları için takıyorum kafama 4 ağustosta gel dedi dr . Ama bekleyemiycem sanırım perşwmbe gideyim diyorum 6+5 haftalık olucam o zaman kalp atışları duyulur mu acaba ? Siz ne kadarlıkken duydunuz ?

Hamilelikte bende öyleydim canım sürekli tuvalet ihtiyacı. İlerleyen zamanlarda da kramptı yok yatamamaydı sağa dönsem uyutmaz sola dönsem ben uyuyamam falandık :) şimdi ağlama sesi de eklenince saat başı daha farklı oluyor:)

Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.. biz kalp atışını 10 haftalık duyduk öncesinde doktorumuz dinletmedi bize sadece gördük. Doktorun ne zaman gel dediyse o zaman gitmelisin erken gidip sonra panik olma canım zamanında gitmen senin açındam daha iyi

hamişliğimle ilgili değil canım çok şükür bnmki ailevi sorunlar ama geçiyor işte çok geçmiş olsun cnm sanada

aramıza h.g cnm öncelikle bebeişin hayırlı olsun kalp atışları herkese göre değişiyor cnm ya ben 7 haftalıktı duydum mesela

6+1 de karından duymuştuk canım biz. Ama sen bence doktorun dediği tarihte git. İlk zamanlar ben de sabırsızlanıyordum her kontrolde doktorun söylediği tarihten 3-5 gün önce gitmek istiyodum hep : ) gebelik ilerledikçe, bebeğin gelişimi sağlıklı oldukça azalıyor endişeler, doktorunu dinlemeye başlıyosun : )

Ben doktora ilk gittiğimde duydum. 6+4 haftalık bebek dedi doktor. Haftaya gel ilerlemesine bakalım dedi. Bir hafta sonra gittim 9 haftalık bebeğin var dedi. İlk başlarda hafta yanılması oluyormuş sanırım. Şuan 21 olcaz az kaldı. Ben yinede 6 haftalıkken duydum diyim. yanlış söylemiyum yinede. Bu arada hoş geldin

Kızlar 24+2 olduk hamdolsun ..yarın kontrolüm var hastaneyi aradım doktorun yanındaki kıza bu kontrolde şeker yüklemesi yapılacak mı diye ,evet dediler aç gel dediler..şeker yüklemesinde tam olarak ne yapılıyor? Bide ben bu sabahda genital bölgenin üst kısmında yani pubik bölge dedikleri yerin ağrısından zor kalktım yataktan yürürken yatakta dönerken falan da ağrıyor bu ne ağrısı yaa ara ara hep oluyor bu ağrı

Canım aç gidiyorsun dediği gibi. İlk başta kan alıyor yüklemeden önce. Sonra o glikozu içiyorsun 1 saat bekliyorsun tekrar kan alıyor. Ben 1 saat daha bekledim yine aldı. Toplamda 3 kere kan verdim. Yanında biri olsun baş dönmesi mide bulantısı ihtimali var. Bende olmadı ama olanlar var. Ağrı kısmında bir şey diyemem orda ağrım olmadı benim.

7. Haftada duydum ben kalp atışlarını :) hayırlısı olsun canım :)

Selam kızlar ben geldim. Ama iyi değilim. Dün hafif kanamayla apar topar hastaneye gittim. Bebeğin eşi aşağıdaymış. Erken doğum yada düşük riskine karşın yatırdılar beni. Serum iğne progestan verdiler progestan kulkanmaya devam edicem bu sabah çıktım hastaneden. Şimdi nolur bana bi yardım edin bu eş nasıl çıkacak yukarı devamlı istirahat verdi yatıyorum şimdi. Bebek büyüdükçe eş döner dedi dr ama canımdan can gitti çok korkuyorum.

Ayyyyy. Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş bebeği. Allah sana bağışlasın inşallah zamanından erken gelmez. Valla nasıl olur bilemiyorum o konuda çok bilgim yok. Tek diyebileceğim kendini yorma. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canm. Geçen hafta salı günü kontrole gittim daha hiçbişeyi yoktu. 23+2diydi dün 25+5dedi 720 gr mış şaşırdım ne çabuk büyüyo die ama çok korkuttu beni. Kilosu zamanına göre normal mi onu sormayı hep unutuyorum. İnşallah düzelir kuzum döner de

Geçmiş olsun canım, bebeğin eşi hareket eder mi bilmiyorum ama ben de kanama geçirdim 11. Haftadaydım 32. Haftaya kadar progestan kullanacağım ama iyice yatalak gibi olma dedi doktor. İyiyim şimdi çok şükür. Kendimi yormuyorum sadece.

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum. Bebek odası için avize almayacağım. Odada sarmaşık gibi tavana yayılan telli toplardan oluşan bir avizem var. Ona şu Yen'i çıkan renkli toplardan alıp dolamak istiyorum ama kullanan var mı o led ışıklı pilli toplardan? Isınma yapar mı metalin üzerinde bilemedim

Bende 2 hafta kullanıcam progestan. Dr bebek küçük büyüdükçe eş yukarı döner dedi ama dönmezse die korktum. İlaç bittikten sonra kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Maşallah maşallah
Normaldir canım. Biz 22 olcaz 400 gr. 25 te 700 normal bence. E anca kilo alıyor yavaş yavaş. Korkutma kendini.

Ah canım benim geçmiş olsun. Tuvalet dışında kalkmaman gerekli bol bol dinleneceksin. Yormak yok kendini. Çok yordun sen onun misafiri bunun gezmesi derken.. dikkat et canım. Previa durumu varsa eğer faha da dikkatli olman lazım. Yatmadan yer değiştirmiyor plasenta. Benimde aşağıdaydı bende çok yattım ama sonra düzeldi ama previa değildi. Bolca dinlen dediğim gibi. Erken doğum riski taşıyor çünkü eşin aşağıda olması.

Kayınvalidemlerde memlekete gitti dün tam zamanıydı yani. Babannemiz var evde sadece yiyip içme için kalkıyorum bide yemek yapmak için. Yoksa ya hep uzanıyorum yada ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Ne zamana kadar düzelmesi gerekir acaba bu durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…