İşte ben de zaten o yüzden pahalı bir şey kullanmak istemedim yapında zaten varsa her türlü çatlıyosun ki benim de zaten bünyem çatlamaya müsait. Ergenlikten kalma kalçamda ve basenlerimde beyaz çizgiler var. Önemli olan sürekli nemli tutmak gün içinde 3-4 defa sürüyorum aklıma geldikçe.Tırnakla değil avuç içiyle kaşımak gerek dedi doktorum da bana.
Lierac kullanıp memnun kalanları duydum. Tabi düzenli kullanım ve cilt yapısının da farklılık gösterdiği bir durum. Kimisi az çatladım kimisi hiç çatlamadım diyor bu kremle. Benim de lise döneminde çok kilo alıp vermekten, bacak iç kısımlarımda artık rengi ten rengine dönmüş çatlakların var. O yüzden çatlağa yatkınım sanırım. O dönemde en fazla 67 kg görüp çatlamıştım. Şimdi 69.4 kg de bişey olmadı bakalım inşallah olmaz.
kız bnmkide gece çok hareketli maşallahhhh ohh ohhh hareket berekettir derlerrr iyidir..İyilik sağlık , kıpırtı dolu uykusuz geceler
düşündüğün bi isim varmı cnm bende yogunlaşmış değilim henüz..Kızlar isim seçmek ne kadar da zormuş. Bu isim kararsızlığını nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
Bazen diyorum acaba rahat mı edemedi? Yatak yumuşak sola yatınca ya da sağa yatınca sanki içine göçüyorum :) hep sola yatmaya çalışıyorum :)kız bnmkide gece çok hareketli maşallahhhh ohh ohhh hareket berekettir derlerrr iyidir..
Aklımızdaki isimleri yazalım mı birbirimize fikir veririz.
Ben tek isim koycam.
Gökçe, Eylül, Azra, Ezgi, Derin , Öykü şimdilik listemde bunlar var. Hangisine ısınırsam ona yöneliyciyyymm. Başka fikirlere açığım
Evet o da güzelDerin ismi hoşuma gidiyor:) bizim adımız Kumsal Damla :) tek başına Kumsal da güzel isim :))
Seçtiğimiz isimler var ama tek isim mi koyarız çift isim mi koyarız, çift isim koyarsak hangi iki ismi koyarız bunların kararsızlığı.düşündüğün bi isim varmı cnm bende yogunlaşmış değilim henüz..
Bilge ismini ben de çok seviyorum. Kızım olsa Bilge düşünürdüm. Bizim erkek Can olacak kısmetse :) tek isim.Gökçe bizim de seçtiğimiz isimlerden onun dışında Aybüke, Melike, İrem, Bilge, Kübra, Hilal bu isimlerden biri ya da ikisi olacak karar veremiyoruz hangi ikisi yan yana yakışır. Biri Türkçe kökenli olsun biri de Kur'an'da geçsin istiyoruz iki isim koyarsak.
Biz bebekimle iyiyiz de kocişim bu sabah şehir dışına çıktı iş için. Cumaya kadar yokNasılsınız bakalım kızlar ?
Ben iyi değilim canım ya mide bulantısı ve ishal yaşıyorum iki gündür geçmedi : ( doktora gitmem gerekir mi ki bebeğime bi zararı olur mu onun endişelerindeyim. Adanada da değilim. Şimdilik bol su içerek bekliyorum bakalım iyice kötüleşirsem gidecem doktora. Sen nasılsın, bebiş nasıl?Nasılsınız bakalım kızlar ?