hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

İşte ben de zaten o yüzden pahalı bir şey kullanmak istemedim yapında zaten varsa her türlü çatlıyosun ki benim de zaten bünyem çatlamaya müsait. Ergenlikten kalma kalçamda ve basenlerimde beyaz çizgiler var. Önemli olan sürekli nemli tutmak gün içinde 3-4 defa sürüyorum aklıma geldikçe.

Çok şükür henüz kaşıntılarım başlamadı ama karnım da çok büyümedi zaten. O gaz sancıları geçince karnım küçüldü. Öyle herkes hamile olduğumu anlamıyor henüz.

Aklımızdaki isimleri yazalım mı birbirimize fikir veririz.
Ben tek isim koycam.
Gökçe, Eylül, Azra, Ezgi, Derin , Öykü şimdilik listemde bunlar var. Hangisine ısınırsam ona yöneliyciyyymm. Başka fikirlere açığım

Derin ismi hoşuma gidiyor:) bizim adımız Kumsal Damla :) tek başına Kumsal da güzel isim :))

Gökçe bizim de seçtiğimiz isimlerden onun dışında Aybüke, Melike, İrem, Bilge, Kübra, Hilal bu isimlerden biri ya da ikisi olacak karar veremiyoruz hangi ikisi yan yana yakışır. Biri Türkçe kökenli olsun biri de Kur'an'da geçsin istiyoruz iki isim koyarsak.

Bilge ismini ben de çok seviyorum. Kızım olsa Bilge düşünürdüm. Bizim erkek Can olacak kısmetse :) tek isim.

Bence tek isim en güzeli. Eşimin akrabalarının çocukları yani kuzen kısmı hepsi çift isimli. Ben eşime ilk ismiyle sesleniyorum ailesi ikinci ismini kullanıyor. Ben ilk tanistigimizdan beri ilk ismini duydum ona alıştım. Kuzeninin çocuğu da iki isimli. 3.sinifta. gelip annesine kiziyormus bana niye iki isim koydunuz ogretmenim baska diyo arkadaşım başka diyor diye. Ben öyle şeyler yaşamamak için tek düşünüyorum.

Bana kalsa ben de tek isimden yanayım. Hele kız için tek isim en güzeli ilerde evlendiğinde kendi soyadını kullanırsa iki isim iki soyisim baya uzun oluyor. Ama eşim illa iki isim olacak diyor, o da iki isimli ve hiç zorluğunu yaşamadım diyor.

Nasılsınız bakalım kızlar ?
Ben iyi değilim canım ya mide bulantısı ve ishal yaşıyorum iki gündür geçmedi : ( doktora gitmem gerekir mi ki bebeğime bi zararı olur mu onun endişelerindeyim. Adanada da değilim. Şimdilik bol su içerek bekliyorum bakalım iyice kötüleşirsem gidecem doktora. Sen nasılsın, bebiş nasıl?

Kızlar bende tüylenme oldu ya Aranızda başka böyle olan var mı Ayvacık tüyler iyice belirginleşti..göbeğimi de almaya başladım..bu Arada çok afedersiniz ama artık bikini bölgesini almada zorlanıyorum o yüzden jiletle aldım ilk kez ,ama o da çıkarken beni mahvettti..bi çözümünüz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…